88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• krob
    Eksün!
    Nem lett jó kép, de gondoltam berakom azért...
    Egyébként javaslom, hogy aki egy Hancurmanci nevű ámokfutóval találkozik az szinttől függetlenül lépjen a gázra, mert ő nekimegy bárkinek és bárminek

• Maneater
    Akkor ma megyünk el a kontinensre? Nekem mondjuk most még fejlődnöm kéne párat. Megyek amig nem vagytok irtok orkot. Több XP-t ad ha egyedül vagyok. Mikor találkozzunk?
  • DooDoo
    :DDD
  • Dagobert
    Ááá, igen. Benne "pok" atyánkkal, egy külföldi egyén, aki éppen azt kérdezi miért örülünk annyira, mert ekkor egyfolytában a Victory gombot nyomogattuk.
  • Maneater
    Dago itt van a csoportképünk.

pok nem velünk van ő csak egy birka aki odajött megkerdezni mit ácsorgunk ott
  • Bakutyin
  • Bakutyin
    BAKKI..MÉGEGY MMRPG...szinte látom ahogy órákat jáccom vele.
    még free, vagy víge a bétának?..ja és magyar infot találok valahol?
  • DooDoo
    trükkös autologinod van, ideírja a logint :) najó csak vicceltem, de télleg ideírta, gaméba meg nemakarja :( ugyhogy koptatom egy dbig ujjaim ezerrel, míg be nem jutok
  • DooDoo
    doodoo21
  • Dagobert
    Amúgy egy fórumból megtudtam, hogy megy a hajózás. Miután megvetted a jegyet(2400a), a dokkmester megmondja mikor jön a következö hajó(persze nem angolul). Majd várni kell
    A fórumba az egyén szerint 45 percet vártak mire befutott a hajó. Utána rá kell szállni, majd szépen leülni, mert utána jön egy 20 perces hajózgatás
  • DooDoo
    Na most énse tudok belépni egyesre :(
  • Dagobert
    Ma valszeg mi 4en emberek, áthajózunk a szigetröl hozzátok a nagy kontinensre, aztán ha van hely valahol 4 embernek(1.szerver,3 harcos,1 mágus) akkor szivesen belépnénk egy klánba. Ha van még valaki itt a szigeten emberrel es szeretne s csapathoz csatlakozni, ne habozzon
    A nevem DagoHUN, 6tól biztos leszek de lehet hogy már elöbb belépek.
  • MaDFoX
    Megvan vegre a rohadek Valor nyaklanc... ...ehhez nem batorsag kell hanem kitartas... ;))) Van 9db necklace of courage-m :) -szarsag... ...megyek megcsiklandozok par verfarkancsot... (igy mar prosperalok is belole ;) ) :D
    Amugy kicsit tobb mint 1 szintnyi XP lett a marha sok farkasbol... meg 4600a... :S A hely hivatalosan is elnyerte nalam a Farkasret elnevezest... :DDD
  • Ferro_TwL
    A kikot melleti varosban vannak nagyon jo heavy armork de dragak (100k folott). Ami nekem van azt player shopban vettem 50k-ert 70k boltba. De a heavy armorhoz kapsz majd heavy armor kepzettseget lev20 (ha azt az utat valasztod, okral nemrom hogy van, sotet elfnel assasin nem kap, aplus knight igen.)

ps. Este megyek, tegnap nagyon bugos volt a gepem ugyhogy uj winfost raktam fel meg minden ma remelem jo lesz.
  • DooDoo
    egyebkent 13. szerveren is van eleg sok magyar biztos más is tudná pátyolgatni :) Qneten a wow.hu-csatin van pár ember aki 13-as szerverre jár
  • DooDoo
    Nekem szinte sose volt meg problema bejutni egyes szerverre, meg ha azt is irta hogy Full, max 3-ra beengedett :) Én lassan 15. szintu leszek aztan felveszem maciölős questet :)
  • MaDFoX
    DooDoo, Radical: Megtiszteltetes, jovok! :) lvl10+90% Ork Mage
    De kozben a 13. szerveren patyolgatok egy ugyanolyan szerencsetlent mint en voltam(vagyok? - aki nem tudja, tanitja ;) ) :D (amig bele nem jon addig, ott is kell lennem) megjegyzem: valoban, a 13. szerver gyors es altalaban szabad... ;) (nem tudom ki irta, de igazat mond,csokoltatom ;D ) Teljesen tudathasadasos lesz az ember ha tobb ugyanolyan karija van... lvl 3-on nekirontotam egy verfarkasnak (mert ugyis olyan ketuteses vacak - csakhogy a masik karival) :SSS :D
    Egyebkent az hogy meddig uldoznek szerintetek mitol fugg? A gombak eszakrol eluldoztek a varosig... :DDD
    Lattatok volna hogy neztek az orkok amint berobog harom gomba a foterre.... :DDDDDDDDDDD
    Egyebkent az 1. szerveren farasnyuvest tartok, kell az a Valor nyaklanc... (szemet Rukian) a lvl10-rol lvl11-re csak farkasbol --durva-- legalabb 300 farkast agyaltam mar le... :) (66XP, 1SP de csak az jo :C ), ja igen talaltam egy isteni verfarkaslelohelyet, a tobbit clanchaton. :DD
  • Des
    ja, amúgy ha valakinek szüksége van bone gaitersre, wooden breastplate-re bolti árnál olcsóbban, msg-zzen rám, 1-es szerveren vagyok!
    "DesHUN blabla
  • Des
    ez az oldal qrvajó, kösz a linket!!
  • DooDoo
    Olvasgass sokat, így legalább nekem nemkell, és tudok addig ölni :)
  • radical@work
    Jaja gyere, ma 5-6-tól fentleszek.
  • radical@work
    Basszus ez egy nagyon jó oldal! Köszi!
  • DooDoo
    hi mad! csináltunk egy klánt, Krishaan, Greenie, és én (Tonitrus) vagyunk a tagjai egyenlőre, nemakarsz csatlakozni? Radical (Greenie) a főnök szal ő tud majd felvenni, ha fennlesz
  • MaDFoX
    HUaRC: nezz el ide: http://lineage2.universalrealms.com
    A legteljesebb infoforras a temaban amit eddig lattam, benne van az is hogy mi dob h.armort... ;)
  • MaDFoX
    Kocsog Rukian mikor ad Valor nyaklancot?
    Mar eleg batornak erzem magam hogy jol fejbeverjem valamivel... Grrrrrr... UTALOM A FARKASOKAT.. :C
  • HUaRC
    KERDES: HOL A HALALBAN LEHET HEAVY ARMORHOZ JUTNI?????VENNI?OLNI?LOPNI BARMI!!!
  • Laza
    6.14.10.6414

december 12.-ei
  • Sanca
    Jajo:)))))))))
  • Sanca
    Aha kosz. Es melyik verzioju?
  • radical
    Tárgytalan, megoldottam. Az Orcanic klán keres tagokat, eddig van 2 harcos (10 és 13) és egy vari (12).
  • Maneater
    Holnap keszülünk a társaimmal idegen földre lepni mert szint meg pénz is megvan. Hehe meg pár lopott tárgy a halottaktol. Mégvalami találtam valami receptet meg designt ugyanahhoz a cucchoz. Mire lehet használni?
  • radical
    Aki alapított már klánt legyen szíves segíteni, hogy hol és hogyan csinálta! Mert az angol siteon egy szót se szólnak hogy mi módon kellene csinálni.
  • Laza
    de item create neki van csak elvileg
  • Rincewind
    Ez nem törp képesség, sima item create. Na mind1, voltaképp nem olyan fontos...
  • Rincewind
    Hogy a #660-asra nem válaszolt senki és még mindig fent áll. :)
  • Laza
    fingom sincs, en egyaltalan nem nezegettem a torp kari kepessegeit
  • Laza
    e mi?
  • Rincewind
    Sz'al ehhez van valami tutorial vagy help? Mert én nézegettem angol nyelvű oldalakat, de konkrétan erre még nem találtam semmi segítséget.
  • Rincewind
    |
    v
  • Laza
    pl a hivatalos site...

a lustak kedveert :)
    www.lineage2.com

de ha beirod a Google-be, akkor kapsz par oldalnyi linket :)