A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Valóban már egy kicsit meg vagyok kattanva. Aki ismer innen és a játékból és én is ismerem, tudja miről beszélek. Arról hogy az itt fórumozók, az official szervereken játszók egy jó részétől a megalakulásunk pillanatától csak kurvaanyázást, baszogtatást, sértegetést, scammalést, a nevemmel való visszaélést kapunk, BÁRMIFÉLE OK NÉLKÜL! Mi ez valami mátrix vagy itt élik ki az emberek morbid mentális vágyaikat?
Aki ismer tudja, én soha nem botoztam, nem csaltam, nem loptam meg senkit! Mindig azon ügyködtem, hogyan tudok a másiknak segíteni és nem ártani! Osztályrészem mégis kurvaanyád lett és scammelés. Másoknak ez mégis örömet jelentett.
Soha nem helyeseltem a lopást, csalást. Az egyik klántársunk most célkeresztbe került emiatt. Valóban nem helyes lejáratni a logót és a klánt, ezt meg is mondtuk neki. Csak arra szerettem volna felhívni a figyelmet, hogy mégis ki kiállt itt "Feszítsd meg!"-et? Ki, aki már korábban is leqrvanyázta, meglopta a honfitársát, bármiféle indok nélkül? Aztán ment az össznépi örömködés, hogy hú de fasza leszopatta a másikat sikeresen, de kira... (aki esetleg nem tudná, az egyik klántársunakat megscammelték innen, magyarok)
Akinek nem inge ne vegye magára, nagyon sokan így gondolják, de ez a fórum tele van frusztrált, recskázós kis köcsögökkel! Itt a téma nem a Lineageről, a beszélgetésről, az összefogásról, a segítségről szól, hanem a kúrvaanyázásról, okoskodásról, arcoskodásról, ha valaki kérdez valamit kap egy noobozást, ha klánt alapít, minek a 20. klán, amikor egy sincs... Ha mindenki magába néz, annélkül hogy más fórumozókat minősítene érzelmi alapon, bizony beláthatja, ez a fórumközösség beteg! Mikor lehet már itt végre pozitív tartalomról olvasni, az új dolgokról, a közösségekről, hírekről? Én ezek miatt regisztráltam ide, nem azért ami történt az elmúlt fél évben. Ezért nem sok értelme volt.