Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MeoH
hehahaha Sylvanas ezt jol bemakoltad😛 Sztem ez meg annyit is er hogy uj karit kezdj😄
Hat nekem kivaloan bevallt a nostromo es nem csak L2hoz hasznalom. G15 sem rossz, de mar volt 1 draga bill.em, a nostromo pedig olcsobb volt mint a g15, es raadasul csak angol van g15bol. Plusz Nostro nekem hosszabb tavon sokkal kenyelmesebb es jobban kezre all.

fuck mmo's..i.,

darkmenx
ja csak nehogy a redstorm melle meg menjen egy redzerg war is D:

ooorrrsss
Van egy olyan erzesem hogy nem fog visszakerulni a gazdajahoz, es igazabol csak azt tudom sajnalni hogy emiatt elbaszodott egy apella sett, amibol gondolom nemsok van...
Clanwar? Ugyis ezeket akartam olni<#mf1>

BANNED

ooorrrsss
nemtoom kié ez a craftos de kurva elbaszta, es mar beszelt az allyleaderemmel hogy rankrakjak a clanwart szal nemtoom milegyen. amugy valami szar 10millat akart ramsoozni.

BANNED

darkmenx
bulkba akarta rakni csak elfelejtette benyomni biztos

ooorrrsss
LOOOOOOL
igy se voltam szegeny de igy tuti kibaszott gazdag vagyok<#guluszem1>
3adena volt a 3item...wtf

BANNED

TruBy
Profi
Ha mar ennel a temanal tartunk 😛

darkmenx
nev meg nem atiras lesz csak ezenkivul

solyomb
http://www.mimi.hu/informatika/billentyu.html
A közös jóbarátunk segítségével.
darkmenx
AC Tool macro - ingyen van es ugyan azt tudja mint a nostromo

ja meg ha mar az arnal tartunk G15 > nostromo es meg lesz egy fasza billentyuzeted is nem csak 1 konzol

"- Server transfer will be a one time event per account. You WILL be able to transfer your toon, ALL equipment in that inventory and all the adena to another server ONCE!!!!!! You better pick well and be sure that is the route you want to go."

humm, szal akkor egy accrol csak egy karit vihetek at?? az ugy eleg gaz. <#falbav>
valyon masik accra lehet majd at tenni karit? ilyenrol nem volt szo? <#nemtudom><#vigyor2>

The Life is a Game. Yust play it!

MeoH
Nostromo igazabol 1 gamepad, jo fajta makroiro es kezelo szoftverrel, megoldhatok dolgok vele, ami a klienssel es sima billentyuzettel szinte lehetetlen. Google a baratod, keress ra.

fuck mmo's..i.,

solyomb
Melyik boltba lehet venni ilyen billentyüt? Külön extraként csatolható a klaviatúrára vagy csak egy gomb?😊
Gordis2k
Egy billentyü ami makrokat futtat. ultratáp a pvpben jobb mint a bot!

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Gordis2k
Most nézem az aláirásod 17 akkor most kapok dijat?

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

molnarpe80
mi az a nostromo?

Gordis2k
NOKIA😊 A nokia rendszerinformatikusa vagyok😛 Motorola nemigen van😊

golyóálló? 😄

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

darkmenx
- Fortresses will be seiged 24/7! Any clan can register to siege a fortress and attack that day, even if the defenders are not in game or ready. Your Fortress is up for grabs at any time someone decides that they want to try and take it. This gives lower level clans the ability to attack/defend castles and is a break from Raids and grinding for those clans that are not able to participate in castle seige.

- The new race will NOT be overpowered for easy lvling. What will happen is that newbie buffs will last until lvl 39 to make new players and rerolls easier to raise to competitive lvls.

- The cap at lvl 80 will remain but it will become harder to lvl from 75-80. You better get it now!!!

- HUGE ONE!!!!!! OverLords will no longer be an Alliance buffer!!!!!!!!!!!!!!! They will only be able to buff clans once CT1 starts. They are doing this because the size of clans has increased since the early chronicles and this will allow other OL's the chance to rise in game. The seal land rate will also be raised allowing more seals to land in PVP. OL's will recieve more adjustments but he refused to say what those will be. - /EDIT: Same goes for Bishop's here ... Ally rez will be Clan rez.

- CT1 PTS server is coming out in November and CT1 will follow one month later

- There will be new area's to lvl but access will be limited. Parties with a Warsmith will have an easier time in the new area's. He would not elaborate any further.

- Tanks will be able to fight range classes better but the reasons were to many to list or remember.

- Server transfer will be a one time event per account. You WILL be able to transfer your toon, ALL equipment in that inventory and all the adena to another server ONCE!!!!!! You better pick well and be sure that is the route you want to go.

- AOE will become harder to do. The number of MOBS that can be pulled will be limited to about 15 or so.

He talked alittle bit about everything but those are the main points that I remember off the top of my head. If you have any questions please ask, I might remember something that I did not post. I hope this helps out!!!!!!

- There will also be 2 active battle bars instead of one active with three bars up. He said that you will be able to work more macro's at a time due to a new bar setup. Nostromo will still be legal, the production team use's them for their toons.

1 Motorola v6ot légyszi rakj félre nekem 😄 Nem tudok várni karácsonyig 😄

Excal1bur Leader of Sleepers

Gordis2k
Hadjuk a DMX témát egyetértek uncsi.

Reggel nem voltam lol mert dolgozom mint mondtam 3 napig. De amugy vagyok MSN csak ma kibasz durva nap volt 1,1millio telefont szálitottunk ki a vodának és iszonyat volt a hajtás....

solyomb
Mostmár tényleg elég lesz ebbõl...
1, Marhára nem idetartozik.
2, Senkit se érdekel, hogy neked valami problémád van vele.
3, Kicsit unalmas már egy gyerek 3-4 évvel ezelötti csinytevéseit hallgatni még most is és még itt is.

1x már volt boost PTS-n nem tudom hogy szoktak 2x emelni.
VipJoco
Egy hülye gondolat: 1héttel ezelött kb heavy volt Toen mindig, most kb 3-5napig light, de azóta megint heavy mindig! Azaz te leírásod alapján 10k embernél volt heavy, de mivel bõvíteték ezért lett light pár napig azaz 15k emberig, de azóta már 30k + ember kockul teon szerveren mert megint heavy. Pontosítva szerény véleményed alapján 1hét alatt 3*annyi ember lett teonon mint amennyi eddig volt? Valahogy nem hinném! (jah és ha valaki azzal jönne, hogy eddig is 30k +ember volt azért lett heavy most is akkor több napig nem játszott fele szerver és a szerver lekorlátozásáról nem is beszéltem.)

dartonita
A LS nem befolyasolja azt a tenyt,hogy 66% eselyed van 3fole huzni barmit.

L2Goku
=) Reggel eltüntél gordi nemvoltál ventrin h-h? Nemengedte az egyik asszony vagy mi ?: ))) Infot kértem volna amugy a CT1 Dec3 vagy Dec15?retailon.

u.i.: DMX hülyét (te), hülyére verni fölösleges. Látom már annyi eszed sincs ami volt , pedig a 9 honapos unokaöcsém okosabb volt akkoris mint te. Igazad van detto! Teljesen ez nem "Kemények" Clubja , de (mindig az a de 😊 ) de dmx az nemis kemény hanem egy patkány😄 igazad van dmx biztos sok sok zsir az amit látál , tudod nemcsak az az izom amit kivan dolgozva 😄 aposom 195-200 cm 150-160 Kilo , olyan mint egy hordo de röhögve felkap egy 200-300 kilos dolgot , és mégse ízmos.:/ Hoppá Fekete Laci is egy Hordo és mégis erös ? na látod dmx amihez nemértesz neszolj be😄
off ténleg elégvolt😊

Ha valaki tugya PTS en mikor lesz High LVL boost plz tegye nyilvánoságra.

WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.

elõszõr is hello mindenkinek én 2007 február végétõl v március elejétõl vok off-on elõször v 2 hétig a bartz-on voltam majd át mentem a teonra ahol azóta is ott vok és leszek is.
tegnap regeltem be ide és láttom h ide jó helyem lesz mivel off-os szerveren játszó emberek értenek csak az l2-höz és látom itt sokan vagytok.
Olvastam pár oldalal elõrébb az off szerverek player limitjét. Ehez annyit tennék hozzá h a teon limitje nem fedi a valóságot mivel a GM hivatalos traffic forgalma a teon-on ez volt:
0-5000 light, 5000-10000 normal, 10000+ heavy
a mostani bõvitett pedig:
0-15000 light, 15000-30000 normal, 30000+ heavy (úgy tudom 3szorosára bõvítették de lehet 4szeresére a teon-t)ezeket az infokat biztos helyrõl tudom szóval teon-ra ez igaz a többi szervert nem tudom.

Lenne 1 kérdésem amin nem igazán tudtam eligazodni de ti gondolom tudjátok szóval: rá tettem 1 life stone-t a fegyómra és így biztonságosan enchant-olhatom +4-tõl is v ugyan úgy török a fegyó mint LS nélkül? Azért kérdem mert nincs sok pénzem és csak akkor enchantolnék ha biztonságos.

utóbbi írásaitokból láttam h vannak itt free server játékosok is és eléggé is kavarnak ahogy látom mint mindenhol máshol. Szóval én annyit kérnék tõlük h ne oktassanak ki olyan játékost aki off-on játszik mért még õk nem játszok off-on nem is L2-ztek. az l2j 1 nagy bug halmaz sajnos volt alkalmam meg tapasztalni a rajta játszó játékosokkal együtt szóval én azt mondanám aki nem off-on játszik az ne írjon ide a topic nevébe is bele van írva (official - fizetõs)

jó xp-zést,pvp-t-trade-et stb minden Official playernek!

Padidiver
na végre valaki aki rendet rak vazze:p

BlackManta lvl 78 Duelist-lvl 75 Treasure Hunter Noodle

Gordis2k
13-16

jenu
Jah vonatkozik ez kb mindenkire imo

Detto 79 Moonlight Sentinel - Sieghardt /pihi Zuzius 83 Titan - Teon /Sold wargomatik 84 Spectral Dancer - Teon

btw valami infó mikor indul a CT1 ?

79 SwM/75 Destro/40+ SpS (Hindemith)

jenu
Lehet csak öszintén szólva nem érdekel mert én nem igazságok akarok tenni két veszekedõ gyerek között hanem ez a hely nem ennek szintere, szal legközelebb pm msn stb.... elõre is köszi!

Detto 79 Moonlight Sentinel - Sieghardt /pihi Zuzius 83 Titan - Teon /Sold wargomatik 84 Spectral Dancer - Teon

darkmenx
akkor legkozelebb quoteold be a baratodat, mert o szolt hozzam 😞

jenu
Tudtommal ez itt nem a "Ki tudja a másikat jobban fikázni" cimû topic hanem az L2 topic. Ez senkit nem érdekel, maradjunk a topic témánál kkthx.

Gordis2k
😊

Tüskés
Igen, ez nem NF, ahol kimoderálhatsz engem.

Idyll

Endaer
btw a peticio nem is rossz otlet, egy probat mindenkepp meger szerintem is

lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)

Endaer
Ez nem az NF ahol a GMekkel osszebaratkozva kisebb-nagyobb segitseget kaphatsz, meg forummoderalast... az ilyen beszelgetesek, kozjatekok itt nem ritkak, talan mar te is eszrevetted... bird ki nyafogas nelkul. koszi.

Tüskés
Írj petíciót szerintem. Amikor a herbek bejöttek, akkor is utólag tették be, hogy a summon is kapjon belõlük.

Idyll

Sámán
Ez mondjuk akkora... <#violent><#wilting>
Summoner hiába tanulja meg a divine inspirationokat... a petje nem kaphat több buffot egy dekával sem, pedig neki az lenne a lényeg -jönnek a táncok/énekek, paciról meg esik le minden... <#bdead>

FeketeVipera 77 SS

De sok itt a spenótszagú fiatal <#bohoc>

Endaer
JAG - József Attila Gimnázium 😊

Tüskés
GAthersw, merre jársz? <#szomoru1>

Idyll

darkmenx
"barhol barmikor",de BUDAra nem jossz le 😞 amugy hidd el, hogy nem erdekel az iwiwed multkor mikor kiraktal kepet arrol, hogy kemenyen gyursz egy hete es milyen erosnek erzed magad azzal a szep kis zsiros labaddal nagyon kemeny volt.
az pedig engem is erdekel, hogy Gody, miert tiltott ki GPSrol de majd Sanci megmondja gondolom ugyis fogja ma olvasni a forumot.

Gordis2k
JAG? Becsületbeli ügyek?

Endaer
Makó? lol 😊 10 évig laktam ott, jártam a Bartókba meg a JAG-ba^^ üdv földim 😊

L2Goku
Jaés tudom hogy nemtartozik ide , de dmx 2 év felfüget azér kaptam mer a kemény cigánygyerek miután rosszul viselkedet csorika korházba feküdt. Pedig nemszeretem a cigányokat, de öket többre tartom mint téged. Akkor veled mitmüvelnék?
Off.
(tudom hogy nemidetartozik de dmx et kibaszotul rühelem. Meg szerintem nemcsak én, és ezér sry mindenkitõl)

WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.

Gordis2k
Kb mindenkinek az van már rajta😊

u.i: Jóreggelt Goku😊 valahogy mindig kiborit mi?😊

L2Goku
Bármikor Bárhol dmx 😄 csak nemegyek le pestre azér hogy egy ilyet mint téged megverjek vagy megint szolsz apucinak ?😄 De iwiw en megtalálsz . Kovács "Goku" Sándor Makó. Lejösz bármikor várlak kedves dmx. Csak tudod "Hozd Magadal a Tajkártyádat" tevagy az egyetlen ember akit kibaszotul rühelek 😄 me egy gerinctelen féreg vagy, nemhiába vagot ki gody gps rendezvényekröl...

ooorrrsss
en mar lattam eloben<#kacsint>
de az igazan durvat egy gladinal lattam ma olympian, para-s augmen van az S-es fegyojan, szegeny summoner meg is pusztult <#wilting>

BANNED

Gordis2k
Szóval úgy nézet ki eddig is, hogy az új olympiao bajnokok a nukerek lehetnek hála a full buffnak. De miután megerõsítették a Noobles varázslaton kivül mind használható lesz az olympián, SOMEBODY STOP ME!😊😊. azt hiszem a tron szobában a törpe nem olvas fel többé amig igy nuker is van ott! És akkor még nem is beszéltünk a raidboszolásrol. Késõbb melóhelyrõl csinálok egy kis matekot erre😊