A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Tabi #72331 Tapasztalt emberek tanácsára lenne szükségem ugyanis 2 felállás között örlődöm és nem igazán tudok dönteni:
1. SR + PP (vagy ha muszáj akkor PP helyett SE)- ezt preferálnám, de sokat olvastam off fórumokon és magas szintű SR-ek panaszkodnak, hogy SE recharger nélkül semmit sem érnek, mert a manájuk hipp-hopp elfogy...partyzni csak privát recharge-errel képesek menni (CS sem igazán megoldás, ha nem dobnak herbet a mobok, ráadásul S-nél már inkább focus SA)
2. HE + PP - pain of sagi miatt nem kell SE; buffbox Prophet ez nem kérdés, többet tud cipelni, passive crt chance+power, relatíve lassú
Szóval high-lvl SR-ek és HE-k álláspontját fogadnám szívesen (főleg SR-ekét), mert én inkább SR felé hajlok, de SE buffbox-szal (PP helyett)lényegesen gyíkabb pve-re mint a HE (nem akarok über pvp isten lenni és mindenkit lenyomni...pvp egyelőre nem szempont nekem).