A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
FickDeineStory #72233 szerintem teljesen igazad van minden téren. Aki csal annak úgy is gyorsan unalmas lesz a játék csináljon akár milyen tipusú csalást. Szerintem nem tudjátok ti milyen jó érzés mikor már 2 hónapot vársz arra, hogy összejöjjön a pénz a fegyódra és egyszer meg tudod venni. Lehet hogy nem +20-as Dynasty fegyó top ls 80-al meg sa-val csak 1 sima A-s esetleg S-es cucc, de az örömöd ugyan olyan mintha olya fullos cuccod lenne. Na meg tényleg ami naon fontos a jó társaság. Én több hónapig voltam 1 klánba olyan emberekkel akiket ugyan személyesen nem ismertem, de írtó jó haverok lettünk közép nagyságú klán volt nem volt igazán erős pláne a kezdetekbe, de olyan sok jó haver volt ott, hogy nem is hiányzott a nagy ally v klán, de sajnos több játékos köztük a sub és klán leader valós életi problémái miatt tönkre ment a klán ezután páran befejezték páran befejezték, páran maradtak vannak akik most jöttek vissza, de mióta ez a klán feloszlott ennek kb 3 hónapja azóta én nem igazán találom a nekem megfelelő klánt v ally-t. Szerintem az ilyen dolgokat 1 csaló egyeltalán nem tudja felfogni neki csak mindenből a top kell minél hamarabb ha meg van 1 hónap múlva megunja és abbahagyja.