Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darkmenx
blazing swampbe van jo bothely

Tüskés
Hogy te milyen naív vagy!

Idyll

Gordis2k
Ha nem rég kezdtél játszani és 72es vagy akkor könyörögve kérlek te adj nekem tanácsot!!!!!

Tanits, hogy lehetek nemrágtõl idáig 72es????

Néha olyan...olyan...olyan... szóval😊 mindenhol tudsz😊 csak a kicsi mobok nem adnak xpt a nagyok meg jóesélyel megölnek😮

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

hali!nemrég kezdtem játszani és lenne egy kérdésem lvl 72-es szinte hol érdemes fejlõdni?
sziasztok szeretném elkezdeni a Lineage2-öt (eredetin, tudom havidíj), már sikerült kiprobálnom, tetszik a játék.
De lenne pár kérdésem még.
Magyar közösség milyen, melyik szerveren vannak?
Trial accountot lehet készíteni?
elõre is köszi.
Server player limit növelés volt.

ooorrrsss
Valaki tudja mi történt Teonnal? most light állandóan a server trafficja, pedig sztem ugyanannyian vannak<#conf>

BANNED

barret
IKSZDÉ 😊

Oldalt meg figyel a cica <#vigyor2>

Bérbe vehet? reklámfelület...

Gordis2k
Ezt Gurun találtam lol...

85/80/80/80 transform:

Ha kép nem jönne be!

Ha a link se jönne be😊

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Akhi
ahhh ugyan az mint regen sh-n😄 megint ott kuksizok Cabrional varva a nagy megmentoket😄

Ahogy nézem nem tul sokat tudtam volna ott segiteni 😄 az biztos hogy PN lepkzott volna 😄

Excal1bur Leader of Sleepers

az azt jelöli hogy 2 marékkal adják az eper fagyit

Érdekes volt az már egyszer biztos. Dual enemys klánok segitettek kéz a kézben nekünk Barakielt ölni!!!!

pharao
Na ma érdekes dolog történt Franzon. Elmentem segíteni Frag-éknek Barakiel leölésében a noobles-hez éshát meglepetten figyeltem, mikor egy kisebb csapat összejött a boss ölésére, hála gordy jó kis szervezõképességének. Sajnos a drop-ról már nem tudtam fényképet csinálni, mert a boss halála utánn váratlanul kaptam egy vortex-et és returnolnom kelett. Nem értem honnan jöhetett és kinek ártottam 😊
Íme a kép és csodáljátok...
U.I.: azok a rózsaszín kezek, azok valami díszek, vagy a logó része????? XD

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

Gordis2k
10-15ért? lvl 40 th?😊

Üdv!
Tudom, hogy már régebben érdeklõdtem eladó accok iránt de akkor nemjött össze. Most megint érdekelne, szal ha van valakinek 10-15 ezer ft-ért valami használható karija az dobjon egy üzenetet!!!! Thx!
Gordis2k
lol...logolok msn

Kuldj neki privat messaget itt. Arra gyorsabban valaszol 😊)))
msn-en válaszoljál már lécci

Gordis2k
Minyá!! nekem is kell 6 karinak!....

Akhi
Help me Sub class quest (Franz)

A plaync már csináltam accountot és utána mit kell???

nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot.

solyomb
Dobtál elötte vagy utána egy teát a Dioni Pilvaxba?
Cobra.
Elõször kell egy PlayNC account és azon belül kell az L2 acc-ot csinálni (persze a megvásárolt kóddal).

Hide and fear, Cobra Commander is here !

szisztok hogy lehet a lineage 2-ben accountot csinálni???<#confused>

nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot.

ooorrrsss
aham, Teonra<#zavart1>

BANNED

Szép esti lovaglás 😊[/img]

pharao
GZ 😊
Mi a fene a nagy sylvanas visszatért offra? 😊

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

ooorrrsss
IGY KELL OVERHITELNI😄
a kis geci majdnem megolt a vegen^^

BANNED

darkmenx
nem, soulshot beallitasok, amugy a "truffe.rar" -ban levo default.ini -ben kivan kapcoslva minden nem kivanatos funkcio

Gordis2k
A mob grab beálitás lenne a hunyó?

darkmenx
van 2 beallitas IGbe amit ha nem allitasz be/kikapcsolsz soha nemfogjak tudni, hogy botod fut igyhat ha nem kapsz mass peticiot semmi ok az aggodalomra, mondjuk ezt olyan lvl70ig lehet bejatszani, mert akkor meg lehet talalni clean spotot

Gordis2k
Azoknak akkiknek számit!

Több infó és elõzetes latolgatások + az eddigi cronika tapasztalatok alapján telyesen leáltunk a sétáló használatával elõre nem látható ideig! Csak javaslat de aki félti a karakterét áljon le!

darkmenx
akkor valoszinuleg nem botozol eleget, nekunk ma "eleg sok" T meg II osszejott

Tényleg elég szánalom ez az event, eddig összesen:
-20 II
-61 T
-a többiböl meg több 100!!!
WTF?? ezt eddig nayon elbaszták NCfosnál és nekem nem ugy tünik mintha egyre több T,II esne <#pardon1>

<#vigyor1>

REAL MADRID

köszi, kicsit cifra a neve, de beszélek vele😊

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen s*ggfejeket.

Gordis2k
Clan Ubul nagyon jó fejlõdõ magyar klán aktiv is ingame PM Dii4LLr3gr0llin3d

de nem megyek át SH ra😛

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen s*ggfejeket.

Tüskés
SH szerveren tudok.

Idyll

talán😊 szóval tudtok nekem mondani jó clant, ahova esetleg fel is vesznek?

MeoH
Majd elmulik...

fuck mmo's..i.,

egyelõre semmiképp

köszi, de nem szeretnék botozni😊

darkmenx
ja amugy ha virust akarnek terjeszteni nem 20 ember ele vagnek be egy linket amit mar holnap ugyse latnak es amugy sem lenne etikus

darkmenx
igen ez virusos keyloggeres ingamewalker

neketek ezek szerint elég sürün esnek az II k és T k...nekem összesen esett 2 db T

Gordis2k
Ahogy a linkelõt ismerem Botprogram vagy keylogger...jo esélyel egy virus.

Sámán
Áh, majdnem túlzás... Fejdíszek jönnek azért rendesen... Nekem is jött már artisan g + f antenne... <#vigyor5>
Meg 4ew-d, meg 1-2 bsoe/brez, meg egy nagy rakat buff scroll -de... Még nincs vége!!!! <#hehe><#vigyor2>

FeketeVipera 77 SS

mi ez a truffe?