A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
aalat #72228 Mivel unatkozom a melohelyen ezert hozzafuzok egy dolgot ahhoz, amit irtal. ( Egyszer megfogadtam, hogy nem fogok beleugatni a bot vs nem bot vitákba. )
Szóval amit mondani szertenek az az, hogy nem mindenkinek unalmas az l2. Ugyertem eleg regota jaccom ezzel a jatekkal, ebbol tobb mint masfel eve officialon, de sosem azert jaccottam, hogy milyen jo lesz majd ha 80 leszek.. stb. En elsosorban a tarsasag miatt jaccom, es nem erdekel, ha a teonon vagyok masfel eve es csak egy 76/64 es karim van es nem 80/80/80... es nem ulok a gep elott napi 20 orát, mert nem erdekel, ha 2 ev mulva leszek 80as. Ismerek olyan embert, aki elobb kezdte a teonon, mint en es most lett lvl70 es orul neki. Es?? Ennyi ideje van jaccani, de eszebe nem jutott volna egyszer sem, hogy botozzon.. mert minek?
Ez nem wow, hogy csak akkor talalsz oromot a jatekban, ha elerted a max szintet..
Es nem kell most azzal jonni, hogy pl egy 70es kari nem er semmit egy siegen.. mar hogyne szamitana, hogy ottvan. +1 ember az +1 ember..
Kb ennyit szerettem volna asszem.