A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Gordis2k
    Mégis, hogy mersz szégyent hozni az SPSekre?:( Nagyon, nagyon, nagyon haragszom!!! És mégis mit csinálsz 55ös szinten a 35ős nukoddal?

Kain:
    Az új 78+os világ ami tartalmaz egy oriás szigetet rajta sok katakombával és tornyokkal. Ahol az új bosséxeres raid is tanyázik majdan. Ahol az s80as fegyok/ruhák minden alapanyagát meg tudod kapni.

DE! Nem lehet belépni a szigetre nincs bejárat nincs kijárat. Kivéve ha:
    78+ vagy és megcsinálsz 5 kisebb 78+ os questet, majd fermolsz néhány sárkánypikelyt, majd végigviszel egy 78+os riftet ami lol nehéz, majd megölöd Bailort amu igen egy raidboss:) és bize egy parti mehet be max hozzá és biza 30% ban dobja az itemet amivel kinyithatod azt a portált ami heinében és wastelandon van és ha minden klafol átmehetsz meghani a szigetre amig a kapu be nem zárodik hip hop. Vagy farmoltok ott meganyian és töltöitek a quest itemeket a portálba "egyél portál, egyél" és akor nyitvamarad. A baj csak az, hogy odabent szar az xp és a mobok erősebbek mint én, pedig én tökre nem vagyok gyenge.....