A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Gordis2k
    Na akkor lásuk:) ha valakire sebeztél aki nem mob akor hollyresist volt rajta alapbol nem sebzel. paladinnal darkot tetél a fegyodra??? A kamael 40soult tud feltolteni és van egy skilje ami instant 40soult tölt! Ez mellet van egy poti amit spammolni tud és +5 soul/poti valamint minden ütéssel chancre kap soult.. Nem mondtam, hogy a legerösseb kari lett a nakok továbra is jok olympián de kelemetlen lehet ha udt nyomsz és azt a kamael egy skillel ami 100%os egyszerüen elveszi:) és ő lesz udban. Fogalmam sincs , hogyan tudtál paralyzis nélkül maradni a kamael mellet, de ugyes vagy grat. Az uj szigetről meg anyit nem csak szar xp de szar farm hely is ráadásul az életben senki nem jut át...hisz még koreában is csak 2 szerveren van nyitva... szánalmas nc soft. Akkor én most belogolok PTSre Sjanael a nevem és kicsit kamael oly-zok. Kiváncsi vagyok mit is tud ott.