Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akhi
Hehe koszonom mindenkinek es a kep :

na ez volt a lenyeg, h 4x a skill critical ha skill mastery bejon... lenyegeben annyit nemertettem h tul random volt az osszes gladiator muviba a damage, es nemertettem hogy miert. (igy mar ertheto h ugyanazzal a skillel lo 500akat, majd 1000et, es hirtelen egy 2200-2300at..). kosz

Lying is the most fun a girl can have without taking her clothes off.

Gordis2k
--->CÁF---->Gatherre

4xes krit= skill mastery str alapu szintén eélye str%ban/4 (40es str nél tehát 10%)

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

GAthersw
Az overhitet az befolyásolja, hogy mikor nyomod el a skillt, pl ha a mobnak van 100 HPja te meg elnyomsz egy 1000et sebzõ overhit possible skillt az biztos overhit lesz. A skillcriticallal kapcsolatban pedig tudomásom szerint a gladiátornak pl. a str-tõl függ az esély, a dmg pedig fix, nem befolyásolják a critical dmgt növelõ buffok (dance of fire, death whisper), viszont ahogy megfigyeltem van, hogy nem csak 2xes hanem 4xes dmg-t is adhat be egy skill critical (gladiatorral csináltam, én így vettem észre de rám lehet cáfolni.)

01110000 01110010 00110000

Gordis2k
Aztán nehogy leossz:)

Dualist aka gladiator:

Az overhit egy olyan speciális skill bonus ami a mob megölésénél bonusz XPt vesz ki. Ennek a müködése nagyon egyszerü akkor jár bónusz ha a bob belehal a a támadásba. Annyi bonuszt kapsz amenyivel többet sebzel rá/2 a hpján felül de 10% a maximum hp amit figyelembe vesz. Tehát ha 1000hpja van a mobnak és te rásebzel OH skillel 900at semmi nem történik. Ha ugyan ennek a mobnak 500hpja van és te rásebzel 900at 40%/2 bonusz xpt kapsz ha 100hpja van 80%/2 bonuszt kapsz de ha 10hpja van akkor is 80%/2.

A skillkrit nem dex és nem buff alapu az STR töl függ és az SS is befolyásolja tehát a skill nem használja de figyelembe veszi hogy aktiv e az ss méghozzá nagyon nagy bonusszal.

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

GamerAdams007
Pff lol nem csak tippelem, hanem tudom hogy így van, mert én is használtam...

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

Ezt tapasztaltam o.O Hogy ettõl függ az overhit.

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen s*ggfejeket.

"valaki aki nemcsak tippel hanem ert is hozza" pl rad vonatkozott.

Jahm nem a maximum hp ra gondolok, hanem amennyi éppen van neki:P

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen s*ggfejeket.

Azt hiszem,minél kevesebb a hpja a mobnak, annál több bonusz xp t kapsz overhitnél (legalább is nekem ez tûnt fel amikor a BD vel nyomogattam a stinget :P )

GamerAdams007
Az overhit azt jelenti, hogyha az az utes, illetve skill az halálos, tehát, ha benyomod a skillt, és abba belahal a mob, akkor bónusz xp-t kapsz (sp-t nem).

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

valaki aki nemcsak tippel hanem ert is hozza, elmondana nekem hogy a dualist skilljeinek az ovehiteit, criticaljait mi(k) befolyasolja(k)? ugyertem min mullik az hogy mennyivel lesz nagyobb a damage, illetve magat az eselyt mi befolyasolja ?

mAilkaEVO3
BSZ Joco :)
és
GZ Akhi :PP

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyõznek a rutinjukkal!

VipJoco
GZ! GZ!

Voyager5
Gratz Akhi. <#worship>
a magyar is

Endaer
ez egy masik magyar L2 forum, itt hatha talalsz megfelelo szervert. De ne felejtsd el, a free szerverek nem a minosegukrol hiresek... mi is azert fizetunk inkabb officialert, hogy ne vmi haziszabalyokbol meg bugokbol osszetakolt szaron jatsszunk.
L2 Amnézia forum

lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)

Fekabandi
mindeggy akkor nyûglõdök egyedül nem akarok szomorú perceket adni neketek...:(

Mindent elérhetsz csak akaraterõ kell hozzá. Ha eléred a célod,eleget teljesítettél magadnak. GTA San Andreas!

Fekabandi
hát rá mentem e linkre..de sajnos az angol tudásom egyenlõ a 0val...:S

Mindent elérhetsz csak akaraterõ kell hozzá. Ha eléred a célod,eleget teljesítettél magadnak. GTA San Andreas!

Endaer
a Lineage2 fizetos forumara irtal. Milyen kovetkezteteseket tudsz ebbol levonni?

-A hivatalos L2 bizony fizetos. Az elso honap kb. 10k ft-bol meguszhato ha jol vasarolsz.
-szerintem neked erdemes lenne egyelore ingyenes szervereken ismerkedni a jatekkal, erre hasznald itt fent a kep alatti free szerver lista linket, ott megtalalod a regisztracios lehetoseget a szerverekhez, amelyek termeszetesen csak az adott szerverre engednek majd teged bejutni.
Elore latom mennyi szomoru percet fogsz magadnak is meg masoknak is okozni mire belejossz, de legyunk pozitivak: remelem a kezdeti nehezsegek utan mar sikerul majd elvezned is ezt az egyebkent sok idot es energiat igenylo jatekot. :)

Ha kicsit feljebb tekersz, találsz elrejtve pár linket, céljaidtól függöen, megtalálhatóak rajtuk a megoldások. :)
De hogy megsporoljak neked pár percet, ha a hivatalos utat választod, havi 3000 Ft-ért, kapsz felhasználónevet és jelszót, a másik linken free szerverekhez is kapsz tippet. :)
Endaer
akkor most már hivatalosan is elkezdhetünk gratulálni Akhinak! :D
gracc Akhi! :)

Fekabandi
és hol tudok regizni<#wow3>

segítsetek szeretnék játszani...:'(

Fekabandi
valahol regiztrálni kell?:O

én azthittem hogy csaka játéknél akármilyen nevet meg jelszót megadhatok...

Fekabandi
mit csinájak hogy tudjak játszani? mert kér eggy nevet meg eggy jelszót

Ez egy gyakori hiba, én beirtam a felhasználónevem és a jelszavam, utána már ment, probáld meg te is, hátha jo lesz. <#ravasz1>
Endaer
lol, ezt igy kora reggel megis hogy? :D

Fekabandi
Sziasztok.A játékot mikor elindítom kér nevet meg eggy jeszót.... és ott megakadok..mit csináljak..Help!Ma töltöttem le.....

VipJoco
Köcce mindenkinek!

Ramone neked meg igazad van! <#hehe>

Facek
BSZ Jocó!!!<#taps>
GibboRamone
<#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>
BSZ! (Ennek erosen buli szaga van.)<#papakacsint>

Dota 2

TruBy
BSZ VipJoco <#crazya><#taps><#eljen><#felkialtas><#hehe>

TruBy
Szerencsekerék!

Gordis2k
A Baalkain??? lol.... kb 4x scamelt le csak ma... VID LE A GHPT TE SZEMÉÉÉÉÉTTTTT!!!!!

Sosem tudom mi a vicc és mi a komoly ezen a forumon:)):

Köszi ^^

Akhi
hehe Baalkain megbizhato ez 100%

GibboRamone
Akkor porgess valami jobbat!<#vigyor2>

Dota 2

Az addig rendben van hogy nem tartod viccesnek de ne gyanusítgass azzal hogy bárkit is át akarnék baszni

TruBy
Bocs, de mar nem volt vicces.

Tényleg undorító ha az ember viccel...
Gondolod nem pmben írnám ha le akarnám húzni? Fasza...

TruBy
KaMUUU! Ne hogy halgass rá! Undorito, mik vannak...

Ja de várj most néztem és 9k a kártya. De még így is olcsóbb :)

Küldesz nekem pénzt én meg küldöm a számokat.

Gordis2k
Sok kocka? Kb ha 2 db maradt ot miután teleraktam a platosomat.

GamerAdams007
Ó franc, megint nekem nem jut majd semmi. Múltkor is mire odaértem elkapkodta mindet a sok kocka. <#rinya>

Akhi
bazd kene a vip megint szal: Osztrák hataron le esett a vonatrol na

Akhi
te nem olvasstad a hirt? Osztrák hataron le esett 2 doboz gamecard ossz erteke 4 millio forint...

:) Hááát és hogyan tudsz szerezni nekem ?
Gordis2k
JAAAAA!!!! :) NÉZ LÁS:)

Jovanna! Nem hulye vagyok csak Vak! :)