A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Gordis2k
    Milyen jo kis imba kari lenne az aminek van egyszere:
    Skill viszaverése
    Lethal strikeja
    Passiv paralizise ami ha megütik/lövik/varázsolják azonnal hat!!
    Aktiv teruletrehato paralyzise
    Fearje ami sebez
    Elemantal atributumu szelf buffja
    Target levevő skillje
    teleportja
    AOE stunja
    és ha már imba lenne, legyen mindjárt cancelje ráadásol a buffokat kapjam meg én beleértve az UDt, franyzit, covot, hero udt,
    sőt egye fene legyne erős mint egy törös legyen a leggyorsabban futo kari a játékban.
    Sőt hamár kivánságmüsor akkor hiába harcos legyen Nukaja errősebb powerrel mint a nukereknek!!
    SŐT Legyen vortexe és igen legyen egy területi vortexe!! SŐT Legyen neki vortex crashere!!
    Na ezért kicsit tulzásba estem... DE NEM IS HA MÁR KÉPZELET AKKOR LEGYEN MÉGINBÁBB legyen neki mondjuk egy 266os poverü területre hatö robanó varázslata!! EZ AZ.
    Mi is kéne még hmm... megvan !! Legyne neki self VRje!
    Mi legyen még neki hmm.. Megvan!! Legyen neki egy HEXe ami nem csak pdefet vesz le de m defet is! Ez az és legyen surrendje a saját támadásai ellen!! HUHU de jó kis karit találtam ki.
    Kéne még valami hmm, de mi hmm. MEGVAN Legyen neki UDje de ne sima hanem olyan amiben mozogni is tud és legyen egy olyan 0 manás skilje ami az ud általi sebeségcsökenést kiküszöböli!! EZAZ de jo lenne hoho.
    LEgyen neki még egy támadása ami halálos mondjuk 9k power az még legyen neki. És tudjon rusholni tegyen meg 600raget 1 sec alat az de jo lenne.
    Na akkor aszem mindene van. Na VÁRJ CSAK legyen neki ROOTJA és Silence IS!
    HÁHÁ na ez már azért abszurdum:) De miért ne merjünk nagyot álmodni!
    Akkor legyen neki pvp buffban monjuk 6700hpja 2500cpje az már elég lesz. De birjon el 3x anyit mint más normál kari mint pl a HE az jo lesz ez az.
    IGEN AZT HISZEM MEGALKOTTAM EGY UNBALANCE NEVETSÉGESEN ERŐS KARIT!!
    Bárcsak létezne egy ilyen iszonyat táp elcseszet kari:)
    ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ Várjunk csak!!!
    Dehát létezik!!!
    Soul Hound................
    Gratulálok NCsucksnak, hogy elhitete velünk az uj kari nem imba...
    Majd adot neki mobil UDt, cancelt,4 vortexet(2 teruleti) feart, normál rootot, normál silencet, skillviszaverö pasivot, PASSIV!! Ancort..., És aktiv területre hato ancort ami előbb viszapörög mind mielőt kijösz az ancorbol.. nem melékesen egy területi stunt ami ráadásul menekülő teleport... én reroll!!! Köszöntem..