Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ostrom ideje megvan, de több infó nincs.
A FoR clanhaznál meg az NPC megmondja.
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Idyll
TIme cardot használj lol az az olcsobb
csak ne looser modon boltba vedd. Neten rendeld. googleba usd be lineage time card. Ennyi emailban küldik a kodot.
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Nekem a tõrös mellett simán lépegetik szinteket... <#vigyor5>#vigyor5>
Elvileg CT1 után a sárki meg a farkas lícselni (is) fog xp-t <#nemtudom>#nemtudom>
FeketeVipera 77 SS
De ha a pet harcol rendesen,akkor ennek a sokszorosat kapja!
En ugy szoktam,hogy csak a pet harcol.Persze ugy gyogyitani kell...
De megeri a sokkal kevesebb ido miatt.
Bérbe vehet? reklámfelület...
\"Egy jó MMO-t nem a szabályok tesznek kiemelkedővé, hanem az emberek akik játsszák!\" Ark L2 Franz: 8xPhoenix/8xGladi/8xBd/8xDestro. WOW Ragnaros\\horda\\80 Pala. Aion: Spatalos\\Elyos\\Templar 50.
Nameg, ha ezt tudom, nem teszem fel. 😄 De Mindegy, sztem nem csak én használom... <#eplus2>#eplus2>
\"Egy jó MMO-t nem a szabályok tesznek kiemelkedővé, hanem az emberek akik játsszák!\" Ark L2 Franz: 8xPhoenix/8xGladi/8xBd/8xDestro. WOW Ragnaros\\horda\\80 Pala. Aion: Spatalos\\Elyos\\Templar 50.
Ha ulve nezi a gazdit,avval nem sokra megy...
79 SwM/75 Destro/40+ SpS (Hindemith)
Aggro a mobra, had üssön engem (ugy sem sérülök 😄 ), a sari meg üti a mobot. ha bajvan még healelni is tudsz 😊
Egyepkent nem tudom mi történt ma, de az összes npc nyúllá vátozott nálam. Elég vicces volt 😄 remélem restart után megjaul 😊
nyusziülafûben 😊
Excal1bur Leader of Sleepers
Hogyan lehet értelmesen fejleszteni a sárkányt?
Shienis - lvl 85 Spectral Dancer / 80 Dualist / 80 Archmage / 79 Sagittarius
80 StS/77PR/58 Bish Sayha 74BH,74Dest,62WL,58kamael,559S.42 AQ killerpowerpvpdestroyer
Excal1bur Leader of Sleepers
79 SE/77 BD Naia
79 SE/77 BD Naia
FeketeVipera 77 SS
Ugy tudom alapban nem lehet ülni a kutyán csak majd egy event után és 75ösnek kell lennie. Eddig enyit tudunk. De az 100% hogy lovagolhato lesz.
Utana meg quest kell,hogy strider legyen belole.Utana ulhetsz a hatara.
The Life is a Game. Yust play it!
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Hide and fear, Cobra Commander is here !
The Life is a Game. Yust play it!