Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ostrom ideje megvan, de több infó nincs.
A FoR clanhaznál meg az NPC megmondja.
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Fortress of Resistance clan hall melyik kláné lehet a Franzon, tudja esetleg valaki? :)
Idyll
TIme cardot használj lol az az olcsobb
csak ne looser modon boltba vedd. Neten rendeld. googleba usd be lineage time card. Ennyi emailban küldik a kodot.
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Nekem a tõrös mellett simán lépegetik szinteket... <#vigyor5>#vigyor5>
Elvileg CT1 után a sárki meg a farkas lícselni (is) fog xp-t <#nemtudom>#nemtudom>
FeketeVipera 77 SS
De ha a pet harcol rendesen,akkor ennek a sokszorosat kapja!
En ugy szoktam,hogy csak a pet harcol.Persze ugy gyogyitani kell...
De megeri a sokkal kevesebb ido miatt.
Bérbe vehet? reklámfelület...
\"Egy jó MMO-t nem a szabályok tesznek kiemelkedõvé, hanem az emberek akik játsszák!\" Ark L2 Franz: 8xPhoenix/8xGladi/8xBd/8xDestro. WOW Ragnaros\\horda\\80 Pala. Aion: Spatalos\\Elyos\\Templar 50.
Nameg, ha ezt tudom, nem teszem fel. :D De Mindegy, sztem nem csak én használom... <#eplus2>#eplus2>
\"Egy jó MMO-t nem a szabályok tesznek kiemelkedõvé, hanem az emberek akik játsszák!\" Ark L2 Franz: 8xPhoenix/8xGladi/8xBd/8xDestro. WOW Ragnaros\\horda\\80 Pala. Aion: Spatalos\\Elyos\\Templar 50.
Ha ulve nezi a gazdit,avval nem sokra megy...
79 SwM/75 Destro/40+ SpS (Hindemith)
Aggro a mobra, had üssön engem (ugy sem sérülök :D ), a sari meg üti a mobot. ha bajvan még healelni is tudsz :)
Egyepkent nem tudom mi történt ma, de az összes npc nyúllá vátozott nálam. Elég vicces volt :D remélem restart után megjaul :)
nyusziülafûben :)
Excal1bur Leader of Sleepers
Idyll
Hogyan lehet értelmesen fejleszteni a sárkányt?
Shienis - lvl 85 Spectral Dancer / 80 Dualist / 80 Archmage / 79 Sagittarius
80 StS/77PR/58 Bish Sayha 74BH,74Dest,62WL,58kamael,559S.42 AQ killerpowerpvpdestroyer
Excal1bur Leader of Sleepers
79 SE/77 BD Naia
79 SE/77 BD Naia
FeketeVipera 77 SS
Ugy tudom alapban nem lehet ülni a kutyán csak majd egy event után és 75ösnek kell lennie. Eddig enyit tudunk. De az 100% hogy lovagolhato lesz.
Utana meg quest kell,hogy strider legyen belole.Utana ulhetsz a hatara.
The Life is a Game. Yust play it!
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Hide and fear, Cobra Commander is here !
The Life is a Game. Yust play it!
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^