A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• molnarpe80
    neked is kössz

a probléma csak az hogy nehéz elfelejteni mert a fő karim egy lvl 72 abyss walker igaz hogy nem a legnagyobb de akkor is a fő, mert ez volt az első karim :)

érzelmi értéke van, ráadásul akármilyen más karival vagyok benn ha bemondom a nevét hogy ki is vagyok akkor az ismerősök vágják

mivel az elején még nem ismertem a botot csak manuálban nyomtam és mindenki ezt ismerte meg a virtuális kapcsolatok, barátságok ehhez a karihoz kötődnek

mivel többször meguntam és mindig le akartam törölni, minden egyes ilyen negatív élmény után (úgy döntöttem dehogy folytatom úgyhogy szétbotoltam) most már lassan használható lesz, de még mindig nem bírom használni :(

vazze mennyivel egyszerűbb az élet egy stormscreamerrel :)

de becsületből ha már eddig elhoztam akkor is elviszem s gradeig

egyszer csak belejövök kurva sok bres árán :D
    ha meg nem akkor lvl 80 he lesz subban és többet vissza nem váltok arra a classra :D

de tényleg jó lenne megtanulni használni, de 78-ig sztem felesleges is nekiállnom bárminek mert levernek mint szart