Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FeketeVipera 77 SS
egyébként itt az event filmel együtt ilusztrálva: EVENT!
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
És kérek egy jelentkezõt Alphonse-nak is...
Jah és azt tudnotok kell, hogy Baium egy homunculus!
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Idyll
Interesting! <#szomoru1>#szomoru1>
Valaki nagy anime rajongó az NCSoft-nál, mert ennek az eventnek teljesen a Full Metal Alchemist az alapja. 😄
Megnézésre ajánlom mindenkinek, a sorozat 52 rész és plusz egy movie.
Shienis - lvl 85 Spectral Dancer / 80 Dualist / 80 Archmage / 79 Sagittarius
Különben a CRX-emben se sokkal több a hely. Bátyóddal néha konvojoztunk Kaposvár Talira, olyankor nézhette is a csinos kis CRX hátsót. 😊
püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)
Tetõablak épp elég. És télen is használható a kocsi ^^
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Te sem vagy egy kis darab de nekem pl kifejezetten kényelmetlen. Kb egy csomagtartónyival kéne hátrébb tolnom az ülést :S
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Koszi!
Skynet85 - VIP
2007. okt. 04. 11:13 | privát | válasz erre | #67104
oksa ingame pm sirtank😊
A lenti fórum keresõ nem dobta ki valamiért, ezt leszámítva aszem tegnap láttam az ally chaten írni. Ha magyarul is megpróbál akkor lehet kap választ min 4 en vagyunk magyarok bent.
Csak õ keresett klánt klánt itt.
(Ezekután október 23-at csak ezért fogjuk ünnepelni 😛)
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
RED ALERT 3. POWAAAAA. Have you ever dance with the devil by the pale moon light?
The Life is a Game. Yust play it!
80 StS/77PR/58 Bish Sayha 74BH,74Dest,62WL,58kamael,559S.42 AQ killerpowerpvpdestroyer
(ja és exta 5$ért megeteti a kutyádat is)
79 SwM/75 Destro/40+ SpS (Hindemith)
elhiszem hogy van full legit klán (õszintén szolva azt sem, de hangoztatni jó), de nah töbségében bõven van botter pl épp melettem huzza egy harcos az sps subját aszem RM tag😄
Nah de ebbe ne menjünk bele köszi az infót akkor, ha nem kelek keresek magamnak de, ha még is jó vagyok, így botosan is akkor szoljatok esténként és hétvégén szivesen tankolok rb-n és ha kell segítek is.
\"Egy jó MMO-t nem a szabályok tesznek kiemelkedővé, hanem az emberek akik játsszák!\" Ark L2 Franz: 8xPhoenix/8xGladi/8xBd/8xDestro. WOW Ragnaros\\horda\\80 Pala. Aion: Spatalos\\Elyos\\Templar 50.
2. Gordon becézve Gordi az s2k a HONDA S2000 Kodja.
3. Nincs magyar klán mint mondtam kár erölködnöd😊
Yeban is ez van. az a minusz kb. 200 MP megeri azt a sok cast. speedet.