A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• TruBy
    Nekem meg egy olyan kérdésem lenne, hogy hogy a francba lehet kinyitni Pagan Temple-ben az Altar Entrance-t. Kérdeztem én petitionban az NCSOPSZ-ot, de ők azt mondták, hogy kérdezzelek meg titeket. :S
    Egyik klántárs azt mondta, hogy várjak kb 3-om órát, mert állítólag 3-om óránként nyílik ki. Háááát annyira bezsongtam ettől a hírtől, hogy egyből lementem és zsinórban vártam rá 6! órát hogy kinyiljon az ajtó, de semmi! Egyetlen jó dolog volt ebben...lejártak a buffjaim, és enemy jött ölni a darkness room-ba...éshát...észrevettek...meghaltam, DE vártam tovább! :) És most, hogy az NCSZOPSZ is azt mondta, hogy a "How to" kerdesekkel ne hozzajuk forduljak, hat akkor nyomtam rajuk egy "szarok vagytok mind" Feedback-et. :P Egyébként azért mondtam hogy CE tudja biztos, mert a demon circletet az dobja, és SH-n csak CE-nek volt.
    Egyébként már az is felmerült bennem, hogy ct1-re bezárták a boss-t, de akkor a MoS-es boss-t is eltüntethették volna. Nah jó, nem húzom tovább a szóóót, elhúzok aludni.

u.i.: Teeccenek ezek az ékezetes betűk WOOáÁá