Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A SorbonHUN Anti-Gratulációs Egyezmény tagjai megelégelték, hogy Sorbon mindig bemutat nekünk! Lépj be közénk most, és ajándékba kapsz egy "SorbonHUN legnagyobb sikerei, amelyeknél nem mutatott be a barátainak" címû dedikált screenshot-gyûjteményt, mely jelenleg nem kevesebb, mint 3 darab képet tartalmaz. Ezek azok a ritka képek, melyek mellett nem a <#mf1>#mf1>, hanem a <#wow1>#wow1> található, de csak azért, mert Sorbon véletlenül melléklikkelt a smiley választásánál!
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
vagy ami a pálya most efelõl? mert bekezdenék egy újat talán, de séta nélkül én nem veszõdöm.😊
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
BlackManta lvl 78 Duelist-lvl 75 Treasure Hunter Noodle
de hölye voltam sorry
remélem nem vagytok jók grammar-ból és nem vettétek észre 😊
Engem csak tõrrel lehet megsérteni a verbális taunt minden formályára 100% resistance-om van 😄
Pfujjj a wow az ratyi képregény grafika.
Ez most tényleg olyan szar ötlet vagy jó? 😄
Mondtam, hogy kezdõ vagyok és legyünk õszinték egy kezdõ teljesen másképp látja a dolgokat mint egy rutinos profi. Ezért is kérdezek. A lelkesedés ebben a fázisban még határtalan, aztán meg majd elfogy 😄
Viszont azért az az elõnyöm megvan ha már kikérem más véleményét mert úgy gondolom, hogy az adott témában többet tud nálam akkor legalább hallgatok rá. Sokan csak kérdeznek aztán akkor is úgy csinálják ahogy õk jónak látják. Ezért csak tényleg hasznos tanácsokat várok. Ha rájövök hogy hülye tippet kaptam akkor megkeresem az illetõt, kicsi ez az ország és ezt lehet fenyegetésnek is venni 😄 😄 😄 😄 😄
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Az van hogy az álcádban egy kritikál vagy egy ijásznak😊) de azért nem volt rosz😊 gyenge SE beszarok)😊
De ha mondjuk bujkál 1 évig felhuzza a karit és senki nem tudja ki õ egyszer kétszer bejöhet😊 vagy lhet a nevet kiszedi photoshoppal😊 de vajon a walkerben, hogy álcáza a feliratot (AW)😊
JAAAA és Molnarpe80: Én csiplek ne izgulj itt barátok vannak csak imádunk szurkálni! Pl: Error te vagy a legszánalmasabb WC akit valaha láttam <<---igy pl😊
Szoval ne vedd magadra csak FUN😊 és a sügür sem sértés volt😊 ráadásul még hibáztam is(döbenet) nem tudtam a back bow ról.😊
miért nem tudják frissíteni már a hivatalos !!!!!! referencia oldalukat????
Mindig megörülök valaminek aztán az a vége, hogy valaki kiábrándít, hogy sügér gyökér (csak nem a terkel in trouble-bõl vetted???? 😄 ) ezt benézted mert az már a c4 óta nem úgy van 😞
de köszi
- MAKING MONEY ?
- BEING PART OF A PROFESSIONAL HIGH-TECH COMPANY ?
- EARNING YOUR LIVING WHILE SURFING THE INTERNET ?
AND FINALLY: TAKING PART IN THE BIGGEST ADVENTURE SINCE THE INTERNET EXISTS?
YES?
Then check out: http://www.doingsomethingontheinternet.com
Nem tudhatja, mert amióta nem játszom, csak walkerbõl van bent 😄 Csak fel akar vágni elõttem, hogy neki meglett a 75, nekem meg nem😊 Mindjárt be is logolok vele és visszaüttetem 70-re 😄
fuck mmo's..i.,
Orchidbol nincs back blowos ezt benéztes sügér😊😊😊)😊 Focusos blody kel neked pvere!!
Mit fedeztem fel.
Eddig a soul separator-ra gyúrtam critical damage-el. De most észrevettem, hogy a bloody orchid-nak van egy back blow nevû SA-ja. Eszerint 37 %-al nõveli az esélyét a critical-nak ha hátulról ütök valakit. Alapban amúgyis 40% körül van a criticalom esélye persze ebben benne van a buff is + song. Így már esélyes lehet egy 70-80% -os esélyû critical sebzés az ellenen. A blinding blow után úgyis a hátát fogja mutatni aztán már megy is backstab 80 % körüli critical eséllyel. Tényleg ebbe belehalhat valaki azonnal vagy max 1-hp ra üthetem le? Vagy még mindig jobb a soul separator?
Még 1 kérdés? lehet egy olyan makrót írni ami a felszerelésem minden részét lecseréli azonnal egyszerre? Armor minden része, ékszerek és fegyver? Mondjuk ha party pvp-ben gyenge kis karmian-os staff-os gyenge SE-nek álcázom magam, hogy rámjöjjenek mint a buffer / healerek-re általában. Aztán azon vegye észre magát a csóka hogy mire odaérne hirtelen egy full maja lightos tõrõs áll vele szemben akinek éppen a hátára rajzolt legújabb tetkóját mutogatja én pedig szépen megdícsérem neki egy zorró vágással a gerincébe? Lehetséges ez a trükk?
Dallie és Gordi: Köszi. Tudtam, hogy rátok számíthatok <#crazya>#crazya>.
Pyroska 80+ Cardinal / Titan / Paladin / Blade Dancer (Majestic Robe User / Frenzy aktivátor / Önfeláldozó művész / Táncos)
Frag: DoDban nincs ilyen szobor OGbõl nyomtad vagy mi?
Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)

WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

Pyroska 80+ Cardinal / Titan / Paladin / Blade Dancer (Majestic Robe User / Frenzy aktivátor / Önfeláldozó művész / Táncos)
De azt hiszem, hogy már kb. 10x-szer elmondtam neked: azzal játsz, amivel élvezed a játékot.
Valamint azt mondom, hogy azért így 60 körül érdemes lenne 1-2 szintet manuállal húzni, hogy ráérezz a karakteredre. A pve is sok mindenre megtanít, valamint - ha nagyon pvp-zni akarsz - akkor inkább a terepen, s ne az arénában tedd. A tõrös nem jó igazán "tiszta" harcban, legfeljebb varik ellen, ha egybõl bejön a skill..
Ellenben a tõrös ideális rajtaütésre, fõleg a felszín alatti részeken... Ott van hova elrejtõzni, ott tudsz váratlanul támadni... És egy tõrössel erre kell gyúrni. legalábbis szerintem.
De a lényeg: ne a legjobb akarj lenni, mert az egy pillanatnyi állapot. Inkább próbáld élvezni a játékot, szeretni a karaktered, és akkor könyebben megy majd...
79 SE/77 BD Naia
79 SE/77 BD Naia
annó egy free fun szeró voltam egy pvp eventen magek magék ellen warriorok warriorok ellen nos félórán át néztük ahogy két pala zúzza 1mást
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
DA az ien minden partyba jo(föleg majd ct1 be transfer pain miatt) pl melee partyba kevesebbszer voltam mint archer partyba(carnage bowal ) vagy Nuker partyba( hozod a sok mobot és körözgetsz mint 1 hülyegyerek 😄 )
60as szint körül meg ajánlom Frozen labyt pole al és az meg jobb mintha ijász partyba lennél 😊
Excal1bur Leader of Sleepers
nekem meg elkéne döntenem hogy mit választok subclassnak 😄 Gladi/destro/PR/HE/SH van a listán és vszinü SH lesz de nemtom 😄
Excal1bur Leader of Sleepers
fuck mmo's..i.,
A kövi kérdés nincs kedve este oylan 8-9 körül valakinek rb-ni amolyan kis karis rb, én lennék a tank.😛😄
Gladi:
Szolora szar nagyon.
Partyban szar nagyon😊 (bocs sondi ez van)
Pvpbe jó nagyon de nem nuker nem ijász nem tõrös.
DA:
Szolora nem rossz ha milliárdjaid vannak cryra és SSre neked+ petnek.
Partyra isteni és mostanába már viszik is azért
PVPben igen jo CT1ben meg elengedhetetlen lesz egy jó partyban.
Másoknak:
Eddigi infók alapján 30percenként lehet elnyomni full ud efekt a partyra 15 secig tart és nem korlátozz a mozgást! Olyan mint egy party hero UD.
köszi meoh 😄
ezt most akkor úgy veszem hogy a lúzer bélyeget a homlokomba égetted 😄
ohh istencsászár rendelkezz velem ( for the emperor 😄 )