A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Feb 29-n rámírt, napközbe hogy adjam már meg az accom mert kéne még pár feedpont Siyeonra, én kérdeztem hogy WTF, mikor már 1 hete megállapodtunk az összes ES-el hogy klántol függetlenül osztjuk fel a heroságot, és ebben a honapban ravenstorm lesz, utána én, majd silque majd liby. Ebbe belement Glyssinder is meg Stellvia is... Ezek után jött ez a pm, kicsit felháborodva elkezdtem vele beszélgetni, hogy miafaszért megint az inaktiv fényesrenyaltseggü botkariját feedelik, hamár fel akarja rugni a megállapodsát, legalább belőlem csináljanak herot mert én aktiv vagyok, pár percnyi magyarázkodás után lezártuk a témát ott, hogy jolvan adjam meg az infom este feedeli a karit, de nem ígérhet semmit.
Fél egy körül felszereltem a karim olyra, megadtam az infokat Stellnek és kiléptem, csodák csodájára ismét siyeon lett a hero, ugy hogy nekem lejátszott meccsem se volt, ahogy magyarázat se stelltől. Amikor meg nyomorék hazugnak neveztem kibanolt trolirol, és letiltott msnről, majd játékba magyarázott, de valamiért a klánbol még nem rakott ki, pedig nagyon probálta fitogtatni az erejét, de a kick gombot már nem nyomogatta olyan bőszen:)