Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gordis2k
Dehat nem vették ki és nem is nerfelték nem értelek? Mire gondolsz?

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

GAthersw
Így most õ grindre meg pvpre mindig külön átdyeozza magát, mert sztem a 7000+pvp pontot nem -9connal érte el 😊

01110000 01110010 00110000

L2Goku
Hogy mostmár neminden lövése mcritikal és nerfelték 😄 Ezért sirt😄

WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.

"vettek"? Mire fel mult ido?

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

L2Goku
l ooooo l és a gyerek sir hogy miért vették el a WM10 et aguba....
stuped ncsoft should remove wm10 from augumentations
sirena+pow+wm+WM10+valakas

NC..

WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.

L2Goku
Hát Gordi ez egy SR de ezserosz 😄SR

Skynet85
THx😊<#puszis><#vigyor>

Gordis2k
Hát szerintem isteni a kamael😊) pont ez amit én csinálok(berzerker):

Nem tul sok hp(-9 con) de azért elég jó visznt:

2000patac 1000es atac speedel?😊 PoF van rajta es 191es run speed? Cov és hunter nélkül 200as Crit 2h kardal? És 146os... acuracy? ez klasz😊 nekem tetszik😊

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Bally
Hali!A klának hogy lehet felvinni a levelét?

L2Goku
Na mostmár tudod milyen az amikor én voltam igy 2 hétig😄😄😄 Ugye milyen szar?😄

MeoH
2 kep a "hudebrutal" kamaelrol:

+4/3 Drac Leather Set and +3 weapon equivalent with +3 Heaven's Divider

Final Form

Skills:
Soul Sucking (flaming hand icon) - 36 mp consumes, 900 range, keep sucking enemy's soul
Nail Attack (left and the bottome corner one) - 79 mp consumes, gives combo dmg with demon's claw 2583 power
Wing Assault - 79 mp consumes, 600 range, spreads wings and rush into enemy and gives damages around the target
Death Beam (right one) - 73 mp consumes, 40 range, 138 power attacks front enemies

Final Form is lvl79 5mins buff skill and 80m sp are required. Once lvl79 kamael transforms, they get 4 skills mentioned above. Reuse time is 2hrs.

Nail Attack has almost no reuse time. Most tatic is normal attack and Nail Attack. Sometimes Wing Assault to chase fleeing enemies.

fuck mmo's..i.,

GamerAdams007
Jó arány lol

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

Gordis2k
ÁÁÁ iszonyat.. 5 percenként elmegy a netem 10 percre...

L2Goku

Gordis2k
30% vagy alatta

Final Frenzy 13 P.Atk. +122.1 when HP falls to 30% or less
Final Frenzy 14 P.Atk. +129.3 when HP falls to 30% or less

Skynet85
üdv korán reggel csak orosz lapon talátam ezt:
Final Frenzy 1 - P.Atk. +32.9 когда HP падает до 30% или ниже

Final Frenzy 2 - P.Atk. +39.4 когда HP падает до 30% или ниже

Final Frenzy 3 - P.Atk. +46.6 когда HP падает до 30% или ниже

Final Frenzy 4 - P.Atk. +54.6 когда HP падает до 30% или ниже

Final Frenzy 5 - P.Atk. +63.3 когда HP падает до 30% или ниже

Final Frenzy 6 - P.Atk. +72.7 когда HP падает до 30% или ниже

Final Frenzy 7 - P.Atk. +79.3 когда HP падает до 30% или ниже

Final Frenzy 8 - P.Atk. +86.1 когда HP падает до 30% или ниже

Final Frenzy 9 - P.Atk. +93.1 когда HP падает до 30% или ниже

Final Frenzy 10 - P.Atk. +100.2 когда HP падает до 30% или ниже

Final Frenzy 11 - P.Atk. +107.5 когда HP падает до 30% или ниже

Final Frenzy 12 - P.Atk. +114.8 когда HP падает до 30% или ниже

Final Frenzy 13 - P.Atk. +122.1 когда HP падает до 30% или ниже

Final Frenzy 14 - P.Atk. +129.3 когда HP падает до 30% или ниже

Hát ebbõõl arra következtetek hogy ha 30% alá esik akkor tod aktíválni.

dartonita
Helo!

Gladitol kerdeznem hogy a final frenzy-nek hany %hp tol kell aktivalodnia?

Skynet85
Köszi most már mek csicsikálni, de holnap meglesem.

GamerAdams007
Demigods címû videóra keress rá google-be mer nemtok linket, de az egyik legjobb videó szerintem.

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

Gordis2k
Ha esetleg megirnad kivel vagy bent...
akkor segiteni is tudnék.

pm durbeleszedki lassan reagálok mert filmezek.

Skynet85
Üdv. Nézegettem pár l2-s videót jútúbon, de sok a szemét viszont itt forumon vissza olvasva találtam pár, igazán jó videót pl amit Gordis linkelt a titan vol.4. Nah szal ha volna hasonló kaliberü videohóz direkt link azt megköszönném😊

U.I.: Alig használt veséim közül az egyiket jutányos áron eladnám, vagy (aktív)akra cserélném😄😄

VipJoco
Per pill árulnak piacon 6darabot Plastik nevû elf kari 100k / darab

L2Goku
Teszemedbe.

DarkVen
Ha valakinek van 60+ os spoilos törépje franzon, és tudna spoilozni nekem 13 Doom plate armor tempert, mennék segíteni neki. Ha már 4 napja nincs a piacon armor, összerakom... 😞 recit már szereztem! pls!

\"Egy jó MMO-t nem a szabályok tesznek kiemelkedővé, hanem az emberek akik játsszák!\" Ark L2 Franz: 8xPhoenix/8xGladi/8xBd/8xDestro. WOW Ragnaros\\horda\\80 Pala. Aion: Spatalos\\Elyos\\Templar 50.

DarkVen
A kép bezzeg lemaradt 😞

\"Egy jó MMO-t nem a szabályok tesznek kiemelkedővé, hanem az emberek akik játsszák!\" Ark L2 Franz: 8xPhoenix/8xGladi/8xBd/8xDestro. WOW Ragnaros\\horda\\80 Pala. Aion: Spatalos\\Elyos\\Templar 50.

DarkVen
A Preacher of Doom legújabb üzenete 😄 jól ráálították a karit😄

állj be a sorba, mellesleg olimpia cfg HEnek. ja és még mindig 1x a rate 😄

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

Köcce a kielégítõ válaszokat és az esetleges meghívásokat is.Mindenképp szeretnénk egy klánba belépni,hogy melyik lesz az azt még eldöntjük majd.Egyébként lehet számítani rá hogy Zeus-os klántársakból jönnek még idõvel.
Szívesen fogadom a további javaslatokat válaszokat is...

Jó hentelést addig is.
DarkVen
Üdv 😊
Mindíg jó újakkal találkozni, és szivesen várunk mindenkit! 😊
Ha most kezditek a játékot offon, érdemes Franz-ra vagy Teon-ra mennetek, mindkét szerveren van magyar klán, és sok magyar klánon kívül 😄. Mi Franz-on vagyunk, Lvl 5 klán Brotherhood academyvel
szivesen várunk mindenkit. Még van hely academyben 😊 Ha jöttok pm: Gamor, Biehielle.
Teonon is vannak magyarok, bár kevesebben, de sztem ez nem gond, klánrol sajnos nem tudok mondani semmit, ott nem vagyok illetékes 😄

Kérdésekre:
- a fent említett két server a leg megfelelõbb számodra(tokra), mivel ezek europaiak, a többi más idõzóna szerint megy.
-a legtöbb magyar tudomásom szerint Franzon van, klán is legalább 2 van, de nagyon sokan klán nélkül kószálnak. 😊
-A destro jó pvp kari offon is 😊 de tereléshez egy Wc lehet hogy kevés lesz . Inkább egy SE ajánlott mellé.
-törpéket bármikor csinálhattok, de soksok gyártós törpi van a piacokon, akik alig várják hogy egymás alá licitálva náluk gyártsd le a tárgyaidat. A sok farmer meg alacsonyan tartja a mati árakat, igy a spoilosnak is csak nagyobb szinten (65+) lenne szerepe.
Kb. ennyi, Remélem tudtam segíteni. 😊

Gordis2k
Q:Hétköznap délután 17 és 24 óra között vagyunk leginkább,hétvégén 0-24😄.Ilyen idõbeosztással melyik a legmegfelelõbb szerver?/siege,playerlétszám,stb..../
A:Ezzekkel a feltételekkel kb minden szerveren nagyon jók vagytok én mindenképpen a Franzot ajánlom.

Q: Az elõzõ szempont alapján képbejövõ szerverek hogyan állnak magyar gamerekkel,klánokkal?
A: Nagyon sok aktiv magyar van Siegharton és Teonon is vannak elegen, de biztos vagyok benne, hogy jelenleg a Franzon vagyunk a legtöbben fõként " alacsonyab szintûek".

Q: Mekkora /player,klánlvl./ klánok vannak a számunkra megfelelõ szervereken?
A: Minden szerveren magvan a hatalmi egyensúly. És rengeteg klán van mindenhol amibe jol be lehet illeszkedni.

Q: Mennyire jól játszható kari a destroyer?Elsõsorban pvp szemszögbõl nézve.Lehet e terelni vele normálisan offos körülmények között,feltételezve hogy egy wc támogatja?
A: A destry+WC kétség kívül az egyik legtökéletesebb kombináció mind PVPre mind PVEre szerintem azonos lehet egy nuker+se és egy ijász+wc(ppr) el simán.

Q:Érdemes e foglalkozni craftos és spoilos törppel 2. kariként?

A: Nem kérdés ha külön accon van és tud veletek haladni akor spoilos aamugy kizárolag krafter!!

Sok sikert!

Üdv!

A napokban kezdünk el offon játszani haverral.Lenne egy pár kérdésem.
Elõtte egy kis repanyag rólam/unk/.C4 óta toljuk különbözõ L2j szervereken.Játszottunk anno Nightfallon aztán gyorsan hagytuk is😄,volt pár próbálkozásunk itt ott,és végül a Zeuson kötöttünk ki.Ott egy 78 as 2 subos Titant alkottam.Tulajdonképp ez lényegtelen mivel L2j de azért némi tapasztalatunk van már......

Sóval a kérdések:
-Hétköznap délután 17 és 24 óra között vagyunk leginkább,hétvégén 0-24😄.Ilyen idõbeosztással melyik a legmegfelelõbb szerver?/siege,playerlétszám,stb..../
-Az elõzõ szempont alapján képbejövõ szerverek hogyan állnak magyar gamerekkel,klánokkal?
-Mekkora /player,klánlvl./ klánok vannak a számunkra megfelelõ szervereken?
-Mennyire jól játszható kari a destroyer?Elsõsorban pvp szemszögbõl nézve.Lehet e terelni vele normálisan offos körülmények között,feltételezve hogy egy wc támogatja?
-Érdemes e foglalkozni craftos és spoilos törppel 2. kariként?

No kb ennyi😄
A válaszaitokat elõre is köszönöm/jük/!

L2Goku
Jolvan akkor játszál azzal ... te mindenbe belekötsz ?Kezdesz idegesitö lenni a szemembe...

Akhi
kosz 😄

Gordis2k
Ezt nem értem ez szerintem egy bolond GM.... képtelenség, hogy a karit nem ádámkosztümben hozzák át az abszurdum... Én persze örülök😊 nem kis vagyont jelent ez😊 de szerintem az a fickó részeg.

Akhi: Nem tudok neked még válaszolni arra a kérdésre pontosan hogyan fog mûködni a karakter transfer(BOCS!) de annyit biztosan állíthatok a karaktered nem ádámkosztûmben transportálódik a másik szerverre. Ha neked erre igényed van bátran és biztoságosan levetkõztetheted miután át transormáltuk a másik szerverre... Alyra- Részeg Administrátor és Comunikáciozavaró Manager

Akhi
magyarul?

MeoH
Felhivatalos info a servertransferrol:

Hi all,

I don't have an answer for you yet regarding exactly how server transfers will work and all the details therein (sorry!), but I can tell you that characters will NOT be wearing their birthday suit when they transfer to a different server. If you're so inclined, your character may safely strip down to his/her birthday suit once the server transfer is complete.
Alyra - Administrator
Community Manager
Ennyit a naked karakter elmeletrol...

fuck mmo's..i.,

+4con -4dex 😄😄😄

L2Goku
Figyelj ... PVP re (sõt még farmrais) Az ijásznak +5str-5con! Nemkell semmi más! csak ez! (60+ on már érdemes rátenni!😊

Skynet85
Thx. Vááá értsétek már meg nem akarok belõle pénzt csinálni😄 Csak nagyon minimálisat, szal egyik 4-5-6-7-x accal nyomuló farmer vetélytársa sem leszek sose, jelenleg még nem is menne, de amúgy se ebbõl szádnékszok megélni az ,,amugy se menne mert béna vagy " poént mellõzük😄

A másik nem tom ki, hogy van vel,e ha vmit nem értek kérdezek én még ezt módszert követem, ha tanulni akarok😛😄

Reggel van szal ilyenkor még rajtam van az antifogalmazás debuff, ezért meg bocsi, de léyneg remélem benne van.😄

SRnek lehet nem is kell dye,de ez attól is függ mennyire van support merre jártok. Ha van megfelelõ support és pvpzel is akkor +5str,ha keveset vagy olyan partyba ahol van bd,cica,sws esetleg cov akkor szerintem dexre érdemes tenni.
Én elég sokat mentem dye nélkül és valahol megtérült a +HP/CP, 1 dolog miatt raktam vissza a +4 dexes dyet az a sok war. És nézzetek hülyenek de én kérek zerket pvpbe is mert szeretem ha van annyi elõnyöm,hogy ha gáz van akkor (-mdef/-pdef ide vagy oda) el tudok futni.
Ezzel csak azt akarom mondani,hogy úgy dyeozd a karid ami illik a játékodhoz.
UI.: Olimpiára meg -con = halál 😊
DarkVen
Sky, elõbb tanulj meg játszani, aztán csinálj belõle pénzt 😄
És tökmindegy, hogy melyiket csinálod, mind a kettõ hozza a pénzt 😊
A matikat meg craftold össze nagyobb matikká, és add el 3-4xes áron 😊

Skynet85
Ugyan félve :$ de felteszem a kérdésem😄 mennyire hatékony egy lvl 40 körüli spolios és crafter páros? mármint crafter lvl 40-es volna a spolios meg folyamatosan növekszik, a fõõ kérdés az, hogy érdemes-e a craftossal töletni az értékes bot timeot mármint d és c shotokat árulni ill csinálni vagy inkább spoil és egész napos farmolások másik kérédés matot eladjam vagy ha már van egy craftos akkor inkább probáljak c-s cuccokat lekreálni.

DarkVen
Amint megvan a doom, +1hét és megkaphatod 😄 még mindíg keresem, de
Már Doom Plate Armor 100% recire is vevõ vagyok, de már csak holnap leszek gépnél, este piac 😞 Jo8 All!

Az archer dye setupot velemenyem szerint 2 reszre lehet osztani, 76 alatt, es felett. Mivel rad a 76 alatt vonatkozik egyelore, mondom azt: Ha ugyes SR vagy es nem nagyon utnek meg a mobok, probalkozhatsz +5 str +4 dex-el, ha sok a -9 con, es csak -5ot szeretnel, akkor belatasod szerint kell a dexet vagy str-t +olnod, annak fuggvenyebe hogy mennyire talalod el a mobokat amiket olsz, ha pl olyan partiban vagy altalaban ami szamodta piros lenyeket ol, celszeru a +5 dex, feherre szerintem jo a +5 str. De 76 alatt pvp/pve univerzalis dye setup szerintem a +5 dex, en is azzal toltam. 76 felett mar semmi ertelmet nem latom a + dex-nek, szoval ott +5 str kell.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

L2Goku
Arnold izom kokszos volt!!!! itt akikel gyurok azok nagyon régota (10Éve K😎 És semmi koksz! Szigorú Táplálékiegészitö! 😄 És vazzeg énsevagyok kicsi szerintem de ezek 😄 Ajtonis forudlva mennek be😊De a Strongmant nekeverd össze a Gyurmával!!!! Gyurmások 50% Simán koksz! Na m1 Majd megláttod remélem ha megélem 1-2 évmulva 😄

jah igen, a 2 srác versenyeket nyert anno, nemtom, hogy most csinálják-e még

egy szobában laktam egy naturálos sráccal fél évig + egy másikkal 3 évig egy suliban, és mind2 kokszolt, csak megvolt az idõ, mikor kellett tisztulni. jah és nem irigylem azoknak a környezetét, akik aminokat szednek, ha ott elszabadul egy fing...

elolvastam 2 könyvet(weider+arnold), de engem nem gyõztek meg, hoyg ekkorának kell lennem 😄 ha beszedek egy 300as creatint, már akkor háznagyásgúra növök és megijedek magamtól 😄

L2Goku
Gather ! Nekem folyamatosan bevan löve😄DDDDD

UI: Error nemindenki kokszol... Táplálék kiegészitö az nem Koksz...

TruBy
Ha megvan a setted, és le akarod majd váltani nightmare-ra, akkor pm me, lehet érdekel majd a doom

GAthersw
Jólvan husi látom a sérót is belõtted a kép kedvéért. <#mf1>

01110000 01110010 00110000