A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Trisinárol beszélsz! És Stelvia HAZUDIK én és Noto is kategorikusan kijelentetük ha Catalystal allira lépünk távozunk azonnal! Trisnek hazudta Stelvia, hogy beleegyeztem (LOL) mert ő csak igy ment bele mert imád minket magyarokat! Viszont te is látod már, hogy ez egy gyönyörű pucs volt. A szavazás is meg let hamisitva! Stalvia és a catalyst 4 nappal előte megegyeztek! És elkészitették a közös oldalt!
A legdurvább!! A Szavazás előt közölte, hogy amer most mondta neki csak akkor hajlandoak velünk maradni ha First forum lesz a közös és first ventrire költözünk és FirstNovavita alli lesz és nem NovavitaFirst. Megkérdeztem Amert és fel volt háborodva... mindanyian ugy érzik Stelv hátbaszurta őket(igy is van). Ahogy Sancit is átba***ta nem kicsit a szemét.... és nekem is behazudta az éxereket de viszatartota 4!! napig, hogy azzal maradásra birjon. De jol beszopta nekem a barátság sokkal többet ér mint egy rohadt baium meg egy tezza!