Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az asszonyt meg kuld el dolgozni😛, mert en nem hagynam hogy elcsakliza az accom arat...
fuck mmo's..i.,
Mi lenne, ha a játékra is úgy gondolnál, mint a kikapcsolódás, a szórakozás egy fajtájára. Ha úgy érzed, megéri ráköltened havi párezer forintot, akkor játszol, ha nem, akkor nem. Mind ezt csináljuk. 😊
<OFF>
Nincs idõm napi X+ órát játékkal tölteni valamint egyetem melett,
megjegyzem nem alibi diplomát nyujton szakon vagyok => nincs idõm dolgozni vagyis ez így hülyeség mert dolgozok ill vállalok kisebb munkákat amibõl annyi pénz jön be, hogy kifizetem a netem és nem kell barlangban laknom nah meg b.nõmnek se fenékig tejfel az élete rá is megy a kesh. Emiatt nem fogok 5k-t elcseszni havonta egy virtuális világra amibõõl semmi hasznom nem származi akár mennyire is szeretnék:S
</OFF>
Több pénz, kevesebb kockázat. A fórumra író játékosok igen nagy hányada bukott már el accountot azért, mert a "botozás tiszta ügy".
Ráadásul, nem tudom mennyire komoly expolitok vannak offon de freen volt oylan hogy bruteforceos akk törés nélkül kirámolták az inventoridat játékon belül...
Az a baj, hogy manapság hiány van a stabil megbízható free serverekbõl megnyitják õket expolite trader sitre vki feldob egy expolitot kiprobálják és, ha pont megy a serveren már gikszer is van mert 1-2 ember lelopja a servert mire kijavítjáka hibát...(így buktam be nem kevés idõmet) aztán meg server close.
l2j serverekrõl meg ne is beszéljünk😄 Emiatt akarok végre offon játszani és játszottam is már, de vhogy midíg elfogy az a pénz mag amit erre szánok ezért szertném legalább elöször a botos kari árát kifarmolni => no fun, aztán késõbb jöhet a fun is amikor van annyi pénzem, hogy csináljak egy második akkot is...
</OFF>
WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.
WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.
Drop calkulátornak a pmfun-t használom és megvagyok vele elégedve😊
15k nah ez viszont gáz, a költségvetésem nem engedi meg ezt a beruházást😊 (viszi a pénzt az asszony😊)
Végül: nagyon szégyelem magam mert iylen szemét botter vagyok:$ ( XD )
2. Igen jol érted a farmerek átveszik az adenát van külön erre szakosodot Farmer cég azóta amióta az E-Bn nem tudod eladni az adénát és igy jobb nics hajszál pontosan 50%ért veszik be mint amiért adják.
3. Egy 20-30ig farmolo törpe 18H/N ben 1,5-3milliót tud kiszedni dropszerencse fügvényében! Vagyis minden különösebb erõfeszités nélkül 45-80milliot egy hónapban. Napi 1,5-2 ora ráforditás. A töbsége dropbol jön(A.Bone a legstabilabb).
4. Ahoz hogy valóban stabilan farmolj és elérd a 100%os hasznot vagyis kitermelje önmagát+a játékodat jelenleg a legjobb a BD+AW+SE(wc)+BH kombinázió ez a kombó 52 tõl telyesen ss nélkül minimum 3x termelési rátát hoz. kb 200millió 24/7 napi 1 óra melóval+1 árus accal.
5. Ha valóban nem értesz hozzá csak elkezdenéd neki se állj. Ami kel:
a.) L2wh vagy egyéb dropcalculátor
b.) kiváló inik minden karihoz
c.) vagy 2hónap napi 4-5 óra komoly munka vagy 15k forint beruházás 150-300milla adénába!
6.) Az ilyen magad fajta szemét botterek miatt alacsonyak az árak a piacon felháborító.
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Nem vagyok teljesen járatlan a botozás világában de offon még nem toltam vagyis beloggoltam, megnézetm, hogy megy a bot és ennyi...
De köszi...
2. Konkurencia...
3. Ha ebbol akarsz penzt csinalni szenvedj meg erte, mint ahogy mas is.
4. Halott 5let, plana ugy hogy loturod nincs az egeszrol.
5. Abba penzt kell eloszor fektetni, hogy legyen haszon.
6. Sok sikert...
fuck mmo's..i.,
Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi
Idyll
mán értem !<#idiota>#idiota>
kössz Gordi!<#worship>#worship>
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Az NC soft szánalmaságán nevetek... ölöm a lvl55 ös mobokat ezerrel és mit dobnak? A-grade nyilveszõt... oké a mobok már 55tõl a gradesek legyen de BAZ c-grade shaftod dobnak emibow meg darkelf bow... szégyen mááááárr...
de segíteni azt nemtudok.
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
Biztos naív ötlet, de akinek vanank tapsztalatai pls írják már ide vagy küldjenek egy pm-et köszi.
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Gordi regen emlitetel 1 küldit ahol a jutalom az hog tudunk beszelni a mob-okal és eltom kerni tole az xp-t 😊
Lvl mikortol lehet felveni ?
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
mAilka jól tartják a kislányod ne félj😊😊 költõi tájak fullbuff meg minden.
Viszont szerintem akor Tényleg Nethy az erõnyerõ.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
3 party várt rá, hogy odatipegjen. ha nem anyázok miatta, ez sem jött volna létre egy ideig 😄
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
Gratz Mr.Fessssööön Barby😛PPPP grat grat Razzi ^^
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)
"Vedd a kezedbe a botokat, és azzal verd agyon õket." - ez igazán informatív válasz volt. LOL