A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Padidiver
    hááát srácok szerintem a probléma itt az hogy ti mindenféle szétdonatelt igazi KOCKAFASZEJEKKEL hasonlítjátok össze más emberek más pvp videóit ami szerintem butaság,egyébként hozzáteszem még életemben nem láttam egy dvp vagy mvp vagy btk,ktk,ttk, vagy faszom tudja hogy hívják a srácot videóit és nemis érdekel mert az már megint egy más műfaj mint ahogy ti,elviekben normál emberek játszatok...nem biztos hogy mindenben a tökéletességet kell keresni és hasonlítgatni kell....

darkmenx vagy hogy hívnak igen már régesrégen megnyomtam a quit gombot szerencsére pont az olyan emberek miatt mint te:>
    hozzáteszem sorbont ismerem anarga azt is tudom hogy játszott sieghardton meg azt hiszem partyztunk is de ennyi nem azért írtam mert barát és akkor most iszonyat sztárolni kell hanem mert tényle ez a véleményem.