Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.
...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]
Egyébként meg hova tünt mindenki ventrirõl????
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.
Ismét aktiv lesz minden acount ami valaha létre let hozva L2ön😊(kivéve a trial és a banolt accok!)
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
fuck mmo's..i.,
D-s blunt topC patk-kal nem semmi 😊
Hide and fear, Cobra Commander is here !
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
Máááááákeeeeerrrr Grat
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]
raptorcore
Goku: igazad van,en tenyleg csak muvibol ismerem dvpt. De azert lassuk be van egy pár érv ami mellette szól...maga idejeben a legtobb pvpje neki volt, es nemegyszer volt hero is, az meg egy masik dolog ,hogy többezer dollár van a karaktereben , de szerintem ez mindenkinek a maga ügye.
phalanx: nem vonom kétségbe ,hogy sikeres, mert ez látszik az elért eredményein, de sztem akkor is kaknab. Irtam mar ,hogy nem jatszok már offon ,mert nincs társaság, inkabb a megszokott csapattal irtjuk a népet, es a free server pvp videokat meg nemtartom sokra, mivel csak az azon a szerveren jatszo playerek tudják értékelni, egy külsõsnek aki nem játszik a szerveren nem mond semmit, nincs viszonyítási alapja.
------------
Trolling is a art.
Bérbe vehet? reklámfelület...
01110000 01110010 00110000
practitioner of the forbidden arts of death
Lehet túlsok CarNaya-t néztem <#mf1>#mf1>
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
na lol így lefikázni NA egyik (ha nem a) legsikeresebb destroyerét, tényleg nem akarlak fikázni (még SH-n is összefutottunk néhányszor) de te mit tudsz felmutatni?
Azert nincs daemonervosa first mert idejekorán abbahagytam offon a jatekot, mert nemvolt társaság, es free szerver muvikat meg nemsokra tartom.
Trolling is a art.
De érdekelne már, szerinted miért béna orkor? Mit kéne csinálnia még? Vagy tõled miért nem jött még Da3m0n3rvOsA_first? Csak hogy tudjam mi az igazi skill.
Amig van hogy 5-10ember nem birja megölni orkort addig sztem felesleges firtatni hogy ki a skilles és ki nem..
-ha orkort skillesnek talalod akkor azzal csak azt bizonyitod ,hogy te meg nala is rosszabb vagy.
-dlm egyszemelyben tank és dd, jah és nemvéletlenül a legjobb DA erican.
Trolling is a art.
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
gondolom dlm is nub mert 3nál több skillt használ
erica_pvp_aug7 /dlm/ vs. Madenss_part1 /raptorcore/
jo szorakozast 😊
Trolling is a art.
A képletem meg nem sántít, legalább is nem ott, ahol mondtad. Amit említettél, tökéletesen beleillik. Aki donatel, mert gyorsan akar pénzt keresni, az nem kíván annyi idõt fordítani a játékra, mint amennyit az elvárásai megkívánnak.
Trolling is a art.
"Sõt, akinek a fent említett képletben írt minimális elvárások is túl nagy kihívást jelentenek, azoknak találták ki a segédprogramokat, és a donate-et."
ez is sántít szvsz, sokszor nem azok donatelnek akik olyan szerencsétlenek hogy nem tudnak némi pénzt elõteremteni a piacon, hanem azok akik gyorsan akarnak sok pénzt és/vagy mert megtehetik, attól még hogy valaki 1-78-ra walkerrel huzza fel magát még lehet jobb pvp-ben mint aki 3 karit húz fel 78-ra kézzel.. ez nem jelent semmit