A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• FickDeineStory
    Párnapja veszekedtünk itt a szabályok felől nos elolvastam a hivatalos teljes körű szabályzatot és szerintem 1-2őtöktől bocsánatot kell ezek szerint kérnem mert oknélkül vádoltalak meg titeket szóval itt van:
    1. Mikor belépsz a játékba elfogadod, hogy semmilyen haradvert illetve szoftert nem használsz amivel befolyásolod a szerver működését (ha még is meg teszed valószinű reális életben lévő büntésre számíthatsz erre nem tértek ki pontosan).
    2. Nem használhatsz semmilyen olyan programot ami a játékos irányítása nélkül is kezeli a játékot (tehát bot) (ez után való büntetést mindenki tudja gondolom)
    3. Karakter neveknél nem használhatsz jogvédett neveket illetve támadó jellegű neveket (ha még is meg teszed le kell cserélned a karakter nevét )
    4. Global,All, Shout chat-ben nem spammolhatsz illetve nem beszélhetsz csúnyán (ha még is megteszed Global chat letiltása a karaktertől (ha van), az account 1 időre való felfüggesztése, illetve a kifizetett ameddig tart az előfizetésed nem játszhatsz)
    5. Nem adhatsz el és nem árverezhetsz el account-ot, karaktert, tárgyakat, érméket (ezután járó büntetés ha még is megteszed semmi)

na azt hiszem ennyi összefoglalva ha van még vmi leírom ez a legutolsó módosítás szerinti.
    Szóval azoktól bocsátnatot kérek akiket ebay miatt csalónak neveztem, mert mivel ebből kiderül, hogy vehetsz ha akarsz nem büntetik