Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Excal1bur Leader of Sleepers
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
2.) Miért nem a pirosakat ölitek le elõsszõr? Azok legalább dobnak is valamit ^^
Azért kell lilákra vadászni mert ellenség( bevallom nemnagyon értem a kérdésed)
1ébként meg több RM volt 😮 Herokrol meg nem is beszélek ... Viszont jo superman progijuk van . Healer védö cuccra van állitva 😊 nem hiszem el hogy olyan gyors reflekszei lennének valakinek +10 másik embernek hogyha belelösz a tömeg közepébö és nem is látják a sok embertöl hogy ki a lila , akkor 1 másodpercnél is kevesebb idõ alatt meghalsz mert 10 ember belédlött.
http://www.l2guru.com/forum/showthread.php?t=83447
psychobilly?
elnézést a 2 postért, de ez lemaradt.<#worship>#worship>
-Megtudnátok mondani, hogy a tõrös karaktereknek mekkora %-os arányban jönnek be a szúrásai?
-És igaz, hogy az AW 2x akkora esélyel szúrja be az ellent, mint egy TreasureHunter lvl 78-on? (remélem nem 😞 )
-Meg olyat is hallottam, hogy az elfeknél (de-is) a focus death 60% növeli a beszúrás esélyt, az embernél viszont a leírással ellentétben a focus chance szembõl meg -30%-al csökkenti!
Hide and fear, Cobra Commander is here !
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Nincsvalakinek Sieghard-on olyan Box buffere amit nemhasznal? És kölcsönadná egy darabig? <#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
kicsit fura 😊
Szeretném, ha megértenéd, hogy ezen a fórumon lévõ játékosoknak semmi közük a Nightfall szerverhez. Nem tudnak segíteni neked. Kérdésedet ezen a fórumon teheted fel (ha szemfüles vagy, észreveheted, hogy az ezen szó más színnel van írva. Ha ráklikkelsz, akkor a megfelelõ fórumra fogsz kerülni).
Köszönjük figyelmedet:
Én és mindenki más
Olvass pontosan nem vagyok ellenség😊
Truby az uccso mondatom meg : Hallottam RM visszakarja hivni batmant 😊