A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• FickDeineStory
    mondjuk végülis tényleg nem tom miért írok be magyar fórumokra ennyi hülyeséget, mert vissza olvasva tényleg sok van benne. Pedig külföldiekre tényleg nem szoktam pl teon-on sincs 1 külföldinek se bajam velem csak magyaroknak van (ja mondjuk 1 magyar ellenes játékossal találkoztam utána 3szor lecsaptam pvp-ben miután beszólt), de tényleg nem tom sokszor honnan tudok ennyi hülyeséget 1be ide írni meg mint mondtam más magyar fórumokra:D. Akkor javítom magam én úgy tudtam, hogy az account vásárlás legális de ezek szerint nem.

Szóval nem is terveztem vele élni csak 1 kósza ötlet volt. Én mint már sokszor mondtam legálisan játszottam,játszom és fogok is játszani. Én így élvezem a játékot. lehet 1ik mások fórum tagnak részben ez is a baja velem, hogy oltogatom őket mert nem játszanak tisztán. De hagyjátok ezt figyelmen kivül:D

amúgy szerintetek bloody orchid-ot v soul separator érdemesebb használni. tom bo kevesebb patk és 67 crit rate sa-val ss 204 patk 160 cdm-el és nem tom igazán eldönteni melyik legyen. esetleg ha véleményt mondanátok róla? (szerintem ez értelmes kérdés volt)