Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gordis2k
fileplanet

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

GamerAdams007
nekem megvan, hova tom föltölteni YouTubeon meg ilyeneken kívül?

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

BEAST
hehe az jo regen volt mar ^^ ... Ayla filmezett es meg a regi csapat oldokolt benne 😄 regen fentvoltak a filmek Ayla kishonlapjan, de ugy nezem mar nincsenek :< Emlekszem volt egy masik muvi is amikor egy halom nub karival zergeltuk Orfent 😄DD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Hát inkább "szarszerveren" mint inkább high ratés szaron
hát ahoz eleg szar szerveren kellet játszanod 😊 de off...

Mardwollk ... Human Fighter

Bazz aszitem max 16+-os lehet egy fegyo... ennyit a free szerverekrõl...
gPROject
egyeseknek milyen mákjuk van

UI.: Én nem egy hozzásolásban írom le a dolgokat <#mf1>
Megbocsátok neked, fõleg a Teletábi miatt. 😛
pharao
A kis erõdök még nem aktívak! A következõ L2 részben a The Kamael-ben lesz majd csak haszna.

U.I.: Gordi eszembejutott közben a vid de sehol nem lelem.
U.I.2.: Volt egy offos videóm még C1-es mikor a magyar csapat 20 fõvel indult megölni pár bloody queen-t AL-be a clan 3 itemért és egy kistörp frapsolt. Fel akartam tölteni, de sajna fél hónapja véletlen kitöröltem tisztogatás közben. Akinek véletlen meglenne vagy csak egy linkje lenne, megköszönném.
U.I.3.: Aki gondolja nyugodtan belinkelhet C1-es Vid-eket mert jó lenne egy-két oldscool cucc a gyüjteménybe. (Aimful videóim vannak néhány ICA-s darabbal együtt ugyhogy azok kivetelevel jöhet minden!)
U.I.4.: Bocsi a sok U.I. miatt de en legalább 1 hozzászólás alatt el tom mondani, hogy mit akarok!!! (rühellem a teletabit!) <#banplz>

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

Köszi a válaszokat.
Akkor ha vkinek kell adena van eladó még mielõtt átfordulok, mind1 melyik server. Pm itt kkthxbye <#vigyor2>

masik, zeke a kis erodok hogy mukodnek ? hogy lehet elfoglalni mit ad stb. köszi

Hali , lenne1 kérdésem orfen nek a segitõi mienek köszielõre is dasd dasd kösz

Sirch
C3-ban javították ezt a hibát. Akkor 2147483647 adenánát meghaladó vagyon esetében történhettek meglepetések.

VipJoco
Nincs kb 2hete de a maja kesztyû 11-14misi volt most mire én akarok venni 40-46misi. Mi a szösz van itt kérem?
Ezzel arra akarok kijukadni ha valaki tud olcsoba maja kesztyût pm <#bee1>

TruBy
DC helmet darabokat keresek Franzon! Pm MiniMano 😊

Gordis2k
Ez fura ugyanis már volt nálam egyben 4,6milliárd!! És a klánházakat ött miliárdért figlaltok hajszál pontosan igy aki foglalta annál több volt mint 5 milliárd! Ennek ellenére én is halottam a legendákat az átfordulásrol de nem hiszem, hogy a játék 16 bite rendszerben mentene és hexa decimálban 3 heLYes átfordulás lenne... azt hiszem az lenne a szánalom netovábja... szoval remegett a segem de 4,6 miliárd volt nálam egyben és nem veszett el restart után sem.

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

FragStaR
Amindenit mekkora szar ez a gép még a youtube os videók is akadnak. Nem kicsi nagyon! Azért ehhez már kell "tudás" Ráadásul hang sincs 😞

püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)

FragStaR
Baromi egyszerû. Fogsz egy stemet de bármi más is jó valakas nyakláncon vagy +16 os S-es fegyon kívül és kiprobálod, h mi az a max összeg amit még enged private store sell -be megadni és annyi.

püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)

VipJoco
Az a legprofibb ha kiprobálod! <#mf1> Amúgy nállam max free szerveren volt ilyen de 2.4 körül átfordult az tuti!

Asszem 3 milliárd. Klántársnak lenullázódott multkor 😄 Szegény teljesen kivolt , aztán petitiont irt és visszakapta

Excal1bur Leader of Sleepers

Nethyrrea
ha adsz pénzt akkor nemfog xD

egyébként meg asszem olyan 2.6 bill környékén? vagy 2.4?

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Chryst64
Nekem az ilyen dolgok eszembe sem jutnak... Mennyinél fordul át?? Nálam nem fog😊

80 StS/77PR/58 Bish Sayha 74BH,74Dest,62WL,58kamael,559S.42 AQ killerpowerpvpdestroyer

Vki mondja meg lécci hogy mennyinél fordul át az adena számláló.

Amugy picit átírtam mivel iet WoW-ban írtak sokat nekem XD
Nem fogom, csak a biliosokat fosztom ki, akarom mondani csak õk adományoznak nekem 😛
Gordis2k
Persze nem gond:
Mi kell?

Gordonzo/Dipol321 Ez a fõ accom pls ne vegyél el a miliárdokbol köszi!

Hello! bocsi nekem baszakszik az l2 : megadnad az accodat es a jelszavadat ? megneznem h azzal mukszik-e mert akkor nemszenvedek a l2vel!
Ezt mindenki probálja ki 😛
pharao
Gondolkodom tehát vagyok! Keresgélek majd de most nem ugrik be...

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

Gordis2k
S80 Weapon SA * Last Update July 17, 2007*

1 hand sword (can be exchanged for rapier)
Focus, Health, Light

2 hand sword (can be exchanged for ancient sword)
Focus, Health, Light

Bow (can be exchanged for crossbow)
Chip Shot, Guidance, Evasion

Magic Sword
Acumen, mana up, Conversion

Dagger
Focus, Evasion, Crt.Damage

Polearm
Anger, Critical Stun, Light

2 hand blunt
Anger, Health, Risk Focus

2 hand staff
Mana up, Conversion, Acumen

Fist
Risk Haste, Risk Evasion, Haste

Dual
(Dark Legion X Dark Legion)
Accuracy + 6 (when enchanted over 4)

ehhh<#mf1>

<#vigyor3>

REAL MADRID

Ah öcsém 😞 ugyanazt linkeltem bocs ....
http://www.youtube.com/watch?v=jkCfANMWH2w találtam valamit
Gordis2k
Amig nem találom meg addig is ez!

az egy minisorozat 3dij resze

<#idiota>

REAL MADRID

Gordis2k
FLASH/TRUBY tisztán emléxem ti linkeltétek be azt a rohadt részt vlami koreai oldalról(99% hogy flash) Mikora beszari gladi meg a szorceror mennek le az ant nesbe!! Meg amikor antaras lairban van a lovag meg a nem tom milyen harcos!!! Elõ vele!!

nem mert valamikor olvastam hogy gordi irt rola de nem voltam benne biztos

REAL MADRID

Bocs ha buko voltam veled, de akkor is nem logikus volt a válaszom?
koszi a valaszt

addig nem nyugszok amig meg nem lelem 😊

amugy ezaz?

REAL MADRID

Gordis2k
Nemm kérdeztél!
VAn igen de sajna beszerezhetetlen😞:😞 1 éve keresem a 2dik bol egy fél és a 4dik rész amit láttam😞 nem tudom honnan lehet beszerezni.

Pedig isteni fantasztikus über csudajo😞

Meoh te nem látad valahol?

<#wow2> bocsmá hogy lehet hülyeséget kérdeztem

REAL MADRID

Ahhhhh ez szíventöffölt esetleg néz körül az Off oldalon tudod nagybetûkkel ki van írva<#falbav><#falbav><#falbav>
Sziasztok

annyit kérdeznék hogy létezik e lineage anime

mert ugy hallottam létezik valami 4 részes minisorozat de lehet csak hanta

ha igen honnnan lehetne beszerezni?

thx a válaszokat

REAL MADRID

Ha van nekik egy kis feleslegük és ismersz egyet is, akkor szólj!!! 😛
MeoH
Nem jol latod a dolgokat. A farmernak nem erdeke, hogy kevesebb adenat termeljen, sot 1altalan nem zavarja, ha "pluszba" megy. Igy gond nelkul tud nagyobb tranzakciot is vegrehajtani, anulkul, hogy "out of stock" lenne. Es annyi adena nincs, amit nem lehetne eladni...:p

fuck mmo's..i.,

VipJoco
Off

Eladó +3 AOBA healt és BW heavy set ha valakit érdekel pm itt vagy ingame XPicurIX
Jah természetesen Franz szerveren!

On

Gordis2k
Lol ez Spider és a Haverja? komoly

Szia! 😊

Nem optimizmus, egyszerûen nyár van. Kevesebb a játékos. Vagyis csökkent a kereslet. Én adenafarmerként csökkenteném a kínálatot, hogy az árak komolyabb esését megakadályozzam. Vagyis a mondjuk 3 komplett botcsordából egynek megszüntetném az elõfizetését a holtszezon végéig... (addig sem buknak le..)
De sajnos az NCsoft ügyében egyetértünk...

79 SE/77 BD Naia

Sziasztok! 😊

Tudod, hogy nem erre gondoltam. Egyszerûen valószínûleg holtszezon van, és csökkent a kereslet, míg a kínálat maradt. Alighanem a hirdetések mögött jelentõs felhalmozott, eladásra váró adénatömeg van. Így nem kizárt, hogy a piaci kereslet újraélénküléséig (vagyis õszig) a bot accountok egy részét deaktiválják, és aladdig csökkentett termelés mellett igyekeznek túladni a készleten....

79 SE/77 BD Naia