Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Mardwollk ... Human Fighter
U.I.: Gordi eszembejutott közben a vid de sehol nem lelem.
U.I.2.: Volt egy offos videóm még C1-es mikor a magyar csapat 20 fõvel indult megölni pár bloody queen-t AL-be a clan 3 itemért és egy kistörp frapsolt. Fel akartam tölteni, de sajna fél hónapja véletlen kitöröltem tisztogatás közben. Akinek véletlen meglenne vagy csak egy linkje lenne, megköszönném.
U.I.3.: Aki gondolja nyugodtan belinkelhet C1-es Vid-eket mert jó lenne egy-két oldscool cucc a gyüjteménybe. (Aimful videóim vannak néhány ICA-s darabbal együtt ugyhogy azok kivetelevel jöhet minden!)
U.I.4.: Bocsi a sok U.I. miatt de en legalább 1 hozzászólás alatt el tom mondani, hogy mit akarok!!! (rühellem a teletabit!) <#banplz>#banplz>
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
Akkor ha vkinek kell adena van eladó még mielõtt átfordulok, mind1 melyik server. Pm itt kkthxbye <#vigyor2>#vigyor2>
Ezzel arra akarok kijukadni ha valaki tud olcsoba maja kesztyût pm <#bee1>#bee1>
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)
püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)
Excal1bur Leader of Sleepers
egyébként meg asszem olyan 2.6 bill környékén? vagy 2.4?
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
80 StS/77PR/58 Bish Sayha 74BH,74Dest,62WL,58kamael,559S.42 AQ killerpowerpvpdestroyer
Mi kell?
Gordonzo/Dipol321 Ez a fõ accom pls ne vegyél el a miliárdokbol köszi!
Ezt mindenki probálja ki 😛
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
1 hand sword (can be exchanged for rapier)
Focus, Health, Light
2 hand sword (can be exchanged for ancient sword)
Focus, Health, Light
Bow (can be exchanged for crossbow)
Chip Shot, Guidance, Evasion
Magic Sword
Acumen, mana up, Conversion
Dagger
Focus, Evasion, Crt.Damage
Polearm
Anger, Critical Stun, Light
2 hand blunt
Anger, Health, Risk Focus
2 hand staff
Mana up, Conversion, Acumen
Fist
Risk Haste, Risk Evasion, Haste
Dual
(Dark Legion X Dark Legion)
Accuracy + 6 (when enchanted over 4)
<#vigyor3>#vigyor3>
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID
VAn igen de sajna beszerezhetetlen😞:😞 1 éve keresem a 2dik bol egy fél és a 4dik rész amit láttam😞 nem tudom honnan lehet beszerezni.
Pedig isteni fantasztikus über csudajo😞
Meoh te nem látad valahol?
REAL MADRID
annyit kérdeznék hogy létezik e lineage anime
mert ugy hallottam létezik valami 4 részes minisorozat de lehet csak hanta
ha igen honnnan lehetne beszerezni?
thx a válaszokat
REAL MADRID
fuck mmo's..i.,
Eladó +3 AOBA healt és BW heavy set ha valakit érdekel pm itt vagy ingame XPicurIX
Jah természetesen Franz szerveren!
On
Nem optimizmus, egyszerûen nyár van. Kevesebb a játékos. Vagyis csökkent a kereslet. Én adenafarmerként csökkenteném a kínálatot, hogy az árak komolyabb esését megakadályozzam. Vagyis a mondjuk 3 komplett botcsordából egynek megszüntetném az elõfizetését a holtszezon végéig... (addig sem buknak le..)
De sajnos az NCsoft ügyében egyetértünk...
79 SE/77 BD Naia
Tudod, hogy nem erre gondoltam. Egyszerûen valószínûleg holtszezon van, és csökkent a kereslet, míg a kínálat maradt. Alighanem a hirdetések mögött jelentõs felhalmozott, eladásra váró adénatömeg van. Így nem kizárt, hogy a piaci kereslet újraélénküléséig (vagyis õszig) a bot accountok egy részét deaktiválják, és aladdig csökkentett termelés mellett igyekeznek túladni a készleten....
79 SE/77 BD Naia