A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Összefoglalom és majd javitsál ki! Te low lvl DA egy HIGH lvl spst 1. megpróbálsz megütni acud<evaja krit rated egy szar rá hisz magas szintű és az uj kiegben ugye szint külömbség = krit modosító! Azt hiszed hogy egy DAval megtudsz ölni bárkit aki spammolja a potit ha nem stunolod( ha igen tévedsz). És azt mondod az 1200pdef nem véd meg egy nuker ellen? (ez már csak szőrözés hisz valszeg azt általánoságban mondtad) A-grade = szarse!! A-grade DA macskával ugy bebasz egy A-grade SPSt azonos szintű buffokban hogy azt öröm nézni! Ettől még az SPS a legerősebb karakter jelenleg a játékban! Bárkit megölsz vele bármikor azonos körülmények között(értem ezalat a buffokat és a szintet+felszerelést) A DA igenis eszméletlen ütős karakter csak el kell vele érni a szintet ennyi. Légy 79+ és imádni fogod a karid ami lestunol mindenkit és bebasz egy fél partyt! Ha feladod és mást huzol akkor honapok mulva ezt fogod irni:
1. Ijász vagy. A faszom az sps lecancelezet be fearolt és szétrugta a segemet vagy faszomat ez a gladi/tyrant 2 skillel kinyirt azt sebzek 1kt a 10k hpjára... rohadjon meg
2. Ha sps vagy a fasz kivan 6k krit... mi afaszom ez a 6k krit:( rohadt ijások 1 lövés... vagy A faszom miért nem SH lettem az a rohadt sh lesilencelt...megint megdöglöttem.
3. Tőrös vagy. Jolvan bazdmeg oda sem érek erre az a körva ijász szétlő vagy fasza m krit... rohadt nuker ezt bezeg nem védi az eu...
4. healer/suport Fasza már megint ki a főrszt target? Kb 10en lötek...
Tehát értsd meg mindig van egy erősebb!! És ha nem egy karit maxolsz ki sosem tudod meg milyen más az élet 79+on mikor téged nem találnak el mikor te vagy ACÉLBÓL mikor a te macskád ol meg egy nukert 3 ütéssel!!
Kitartás enyit tudtam hozátenni.