Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MeoH
Az elso info morzsak(nem hivatalos):
Quests:
2 quests that will allow everyone to get the top A grade weapon parts + skill books

Players:
- When leveled, player becomes stronger (huh?)
- After level 70, player's battle status goes up

The following is PVE only, not sure about PVP
Land rate + evasion
- Above 70, land rate + evasion goes up
- Above 78, the above goes up even more
Meaning when there is a higher gap in between of levels there will be more misses. When battling between 78 and below 78 will make a big difference.

Critical (both physical + magic)
Player's level will affect critical rate. When hitting something low level more chance of doing a critical

EXP penalty
- players below level 77 exp penalty applies when killing mobs 6 levels lower
- players above 78, penalty applies to 4 levels lower

Teams/Parties:
When partying with members that are 20 levels lower, the lowest level player will not get any exp

Increased the max clan level to 10

9 level - Clan reputation: 40,000, Clan unit: Above 140 people, item: Oath of blood 80
10 level - Clan reputation: 40,000, Clan unit: Above 140 people, item: 8 resolutions of blood

clans can obtain oath of blood & resolution of blood thru fortress possession

New Race

Kamael is categorized as dark based. When being healed, effectiveness goes down, max is 50%

Subclass (Kamael)
- can not choose other race to subclass
- other races can not subclass Kamael

After they finished 2 subclasses, the 3rd (hidden) subclass will be available
(trade your time for this hidden subclass)

Weapon Transfer:
- can trade after 1st class quest
- trade can go bothway, same rules apply (soul crystal / enchant / life ore)
- Trade rule:
2 hand sword -- ancient sword
1 hand sword -- rapier
bow -- crossbow

Items

New items
- level 80 armors
- level 14 soul crystals
- bracelets that summon stuff
- bracelet that contains 6 elements?
- T-shirt (adds def)
- race specified hair accessories
- class specified hair accessories
- level 80 special accessories

Auction System
- Giran, Aden, Rune
- Every Mondays, Wdnesdays, Thursdays night time 8-12
- highest being 2,100,000,000
- extension of 5-8 minutes for final competition
- automatically goes to the person's inventory after auction is over

Others
- Charm of courage - 20 minutes only

Skills
- sws - increases party def to the 4 different elements (fire,water,earth,wind)
- bd - increases party's 2 different ...?
- archers - probability of increasing casting speed + decrease mp usage when attack
- archers - probability of mp regen
- archers - probability of increasing bow type weapon atk speed
- archers - probability of increasing moving speed
- Titan - within a certain time increases physical to max (?)
- Scav - turn blue mob dead bodies into bombs, when the time's up bombing attack
- wizard - strong fire atk
- wizard - continuous strong fire atk
- sps - strong water atk
- sps - strong water continuous atk
- sps - ice area atk + curse lower speed
- sh - strong wind atk
- sh - continuous strong wind atk
- bishop - within a period of time increases the effectiveness of hp heal
- se/ee - within a period of time increases the effectiveness of recharge
- wc - lowers probility of party being attacked critical
- dominator - seals p.atk of area mobs

Skills Adjustment
- adjustment to debuff time
- DOT skills effectiveness goes up
- ue can evade p.atk
- passive critical probility goes up
- elemental buff can only appear once on any target
- shield block rate adjustment

Skills:
if your OE skill failed, the skill stays at the lvl before it was OE. it wont reset to lv 0.
OE skill require 3x the sp/xp in ChaoticThrone.
you are able to now refund the sp/xp from OE.
You have the ability to exchange the OE effect, ie power to cost or the other way but the skill gonna lose 0~3 lvls.
you will require special book of giant for the above - see clan event quests.

UE can dodge physical skills -
Tyrant/Glad get recharge skills up to lv 8

fuck mmo's..i.,

MeoH
Hat pedig ilyenek az arak. Manti dorgot sztem nem erdemes venni, 1 misi es turut se ad. Sztem kristalybol olcsobban kihozod a DSt.

fuck mmo's..i.,

xt198
szerintem a procival van vmi szarság

Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512

Cobra.
Dark Screamer és minden más Top Luxury fegyver kb ennyibe jön ki, ha nem 15% az adó Giranban. D-s set itemre meg szerintem az 1M a reális ár, annyira nem nehéz még offon se összeszedni.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Cobra.
Kapcsold ki a Cool'n Quiet-et, valószínûleg megoldja a gondot. Plusz ha nem lenne fent a dual core XP patch, akkor azt is rakd fel.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

VipJoco
Help me! Mi a ..... lehet nállam Critical error jön mindig, fõleg ha 2cliens-t akarok futtatni olyan üzenettel hogy: Negativ delta time!
Gépresi után megy egy ideig a 2 de, ha valameik criti akkor utánna nem lehet újat indítani még nincs gépresi. Igaz kb 1-1.5perc a gépresi de akkor is boszantó!

gPROject
Franzon van é valakinek eladó d és c grade felszerelése(armor, éxer, fegyver) ijjásznak/tõrösnek? amennyiben igen pm DeadlyLittleMiho ingame

ez a franz ilyen olcsó szerver vagy mindenhol estek az árak?
aa=2a, gss=6-7a, kail coin=20ka, kesh=18ma stb
azt se tudom most mit mennyiért érdemes venni, manti cipo 1misiert megéri e és a dark screemer 6.5m?
hát sok idõ lesz mire képben leszek 😊

pharao
Ezt az eventes problémát már én is felvetettem 1X. Az Amcsi GM-eknek vagy fingjuk nincs hogy mit jelent az event kifejezés vagy egyszerûen gyenge a fantáziájuk valami frappánst netán újat kitalálni. A kóreai oldalon még a nagyobb boss ölésekrõl is kreáltak videókat és azokat is feltöltötték, napi frissítésekkel látják el az oldalt, egy halom érdekességet mutatnak be az új krónikából és anno még a 3X szerver közül kiválogattak néhány Hero-t és személyesen meglátogatták õket egy riport erejéig. Ezekután úgyvélem nem kicsi a Kóreai és az Amerikai GM csapat aktivitásának különbsége. VALAKI KÜLDJÖN AZ AMCSIKNAK EGY LEVÉLBOMBÁT PLZ! <#mf1><#mf2>

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

MeoH
Ebbol sem lesz semmi, ugy mint az elmult 15 hasonlo topicbol az elmult 1 evben...NA Ncsoft szarik a playarekre. Csak hasonlitsd ossze a korei weblapot es az amerikait. Bazz, meg az interludos skillek sincsenek frissitve... Megpersze az eventektol ne is beszeljunk. Mi a szart csinaljak 12324352345643265627db tuzijatekkal, ami 1 honapon keresztul esik? De lagalabb nincs sulya, mint azoknak a banatos arc, haj potiknak... az eventek szerintem arra vannak, hogy kicsit feldobjak a szervert, megmozgassak az embereket. Ezekkel marhara sikerult, tobbszor hasznalom a kukat...Na, jol kipanaszkodtam magam:p Jo jatek ez😊
Ui: Santa ezek majd a felszarnyuakkal jonnek, vmikor evvegen.
Ui2: Sorbon mint tegnap irtam "klancseten" es pmben van G.heal konyvem sot meg G.G.heal konyv is.
Ui3: Udv Csuzlee!!!!A Franzon vagy a Teonon meg vennem😛

fuck mmo's..i.,

O.o, van benne valami....

Server merge

xt198
elvileg... gyakorlatilag 😛

Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512

😄😄
inkább türelmes leszek^^ 3honap még ide ér kb?
xt198
de a lényeg a lényeg tudsz rajta játszani 😄

FragStaR
Koreai bankártya kell hozzá h regelj
Az egyetlen járható út ha ebay en veszel egy accot (koreait)
Letölteni le tudod a pts klienst úgy kb 7kb/sec el^^

püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)

csuzlee
jah meg van egy dual keshim 😄

Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA

csuzlee
Sziasztok!

Sajnos úgy néz ki, hogy kanadából nem akar ide érni a pénz, szóval még mindíg

WTS 78/76 TH/BD - Sieghardt

+13 Maje light set
+3 BO Focus
+5 CD MM
+3 Tateossian Set

és már fingom nincs hány millió adena van rajta, olyan 10 és 40 között...meg egy csomó mati.

Az egészért kérek 40.000 HUF-ot 😄

Egyébként mindenkit üdvözlök, hiányoztok 😄 és jó játékot mindenkinek!

Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA

^^
gPROject
tudsz, ha regelsz egy koreai accountot és beszerzel egy koreai klienst 😊

Sanko
oh...ezek mikor?

a mohának mindig a déli oldala fás

sZEVa
A koreai PTS-re nem tudunk mi csatlakozni ?=)
Tüskés
Enyhén sérelmezem, hogy SH-ról át akartak hívni Teonra, csak mert magyar vagyok. Ha megkérhetném a tisztelt meghívó társaságot, ne másik szerverrõl próbáljanak klántagokat toborozni, mert ez - legalábbis az én szememben - nagyfokú illetlenség. Bizonyára vannak olyanok, akik átmennek egyik szerverrõl a másikra valamilyen oknál fogva, de ez még senkit nem jogosít fel egy toborzó-körút szervezésére.

Idyll

xt198
omagawd :p need
nálunk csak invitel van, chello az.... szal messze van innen 😄

Gordis2k
Lol levágtam rola a 300ks torrentet véletlen na mindegy szoval az is van közben ne😊 Chello uberász😊 tuti elégé😊 Na mentem pestre

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

xt198
photoshop!!! 😛P
egyébként milyen neted van? :o

Gordis2k
[/img]

Egész jó most a netem.

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Gordis2k
Igen és ami egazán fura 2 tûz alapu varázslat(amugy 90%, hogy kamael skill) egy elf csajtól. Kamaelt nem lehet subolni egy akkor mit is csinál az elf lány? GM HAX!!!

MauChao
Kamael várhatoan mikor kezdödik?Akkor kezdek Franzon ujbol <#idiota>

Nememlékszem, hogy ez belett-e linkelve ezért én megteszem😊
(azért ezek a skillek nemsemmik<#wow1>)
LINK

Facek
már vett én is érdeklõdtem xD
Szia!
Mennyit szeretnél venni? Már ha még nem vettél <#vigyor2>

gPROject
neked/nekünk már persze, hogy unalmas, de amikor anno a bétá(k)ban elkezdtük...
háááát...
azóta se volt olyan izgalmas L2-vel játszani, mint akkor lvl52-ig 😊
az maga volt a "gyönyör" és szerintem én még mindig az miatt ragaszkodom a lineagehez
kijött azóta már millió játék, de nem tudtam eggyel se 1-2 napnál tovább játszani, mert nekem mindegyikbõl hiányzik valami ami L2-ben meg(volt) van(?) <#sir>

xt198
van benne vmi... én pl. kurvára utálom ezt a lvl 40 alatti szarakodást... most tok8 hogy offon vagy nem offon, de olyan egyhangú gyér... csinálhatnának már vele valamit.

MeoH
Hirzarlat vege😊 az uj petek vagy mik ingame

fuck mmo's..i.,

Szia! 😊

Igazából sosem lesz az. A WoW sosem lesz egy olyan pvp orientált játék, mint az L2, míg az L2-ben egyenlõre nem jellemzõek a boss insták...
Ettõl függetlenül vesz át az NCSoft elemeket a wow-ból, sajnos, kevéssé átgondoltan...
Igazság szerint a L2 fejlõdési rendszerén kellene egy kicsit gyorsítani, és enyhíteni a pénzszûkén, ezzel tudnának új játékosokat hatékonyabban toborozni.
Illetve azzal, ha alacsony szintrõl (akár 20 alól) induló új skilleket vezetnének be, amelyekkel magának a hentelésnek a változatosságát növelnék...
Valamint én kicsit lassítanék a pvp-n, így is bátorítva a játékosokat erre, illetve nagyobb teret engedve a taktikának, valamint a játékosok egyéni képességeinek...

79 SE/77 BD Naia

Köszi! 😊
Épp még befért a karbantartás elé... 😊 ^^

79 SE/77 BD Naia

mármint a game
LOl meg lett a lvl 19 és pont akkor kritezett egy jót ...
WTB Greater Heal spellbook Franzon!!!! Pm doka vagy Hunslave!

Atért sajnálom az NCSOF-ot hamarosan wow 2-õ lesz az L2-õ <#zavart2>
Gordis2k
Én ugy tudom egyenlõre 80

Arról nem olvasott senki véletlenül hogy menyi lesz a max lvl?
Gordis2k
Ez jó duma😊 Mondjuk az én csirke szárnyam😊

Király! akkor hamarosan csirke szárnyat eszem a palámmal. 😛
gPROject
köszi<#worship>

Gordis2k
Grat az lvl 70+ hoz😊

Szia! 😊

Persze, hogy mindenki csinál majd, aztán viszont az emberek többsége visszatér a fõ karakteréhez, hogy meglegyen végre a 3.-ik kasztváltó, az x-edik subclass, a noblesse, illetve, hogy több hónap tápolás után végre rendesen pvp-zhessen...

79 SE/77 BD Naia

Sziasztok! 😊

Kamael ügyileg: Szerintem kár elõre pánikolni. Lehet, hogy az über brutál skillek majd csak alacsony valószínûséggel jönnek be. Emellett nem tudjuk, hogy mi az, amit esetleg más is megkap...

A képek, felvételek alighanem egy teszt szerveren készültek, de talán épp a normális egyensúlyon dolgoznak. Vagy nem. Nem tudjuk ugyanis.

Ettõl függetlenül a Kamael az elsõ krónikában biztos, hogy egy kicsit erõsebb lesz a többi fajnál, hiszen ezzel akarnak új játékosokat csábítani... Aztán a következõben benerfelik...

Excal1bur!
Attól, hogy egy klán jól kihasználja a healerek képességeit, még nem csal... Ha ugyanis meg tudja oldani annak a mana utánpótlását.... Mert egy mass resu zabálja a manát... És alighanem ment ott heal is...

Franz szerver lag: egyik ismerõs szerint egy németországi router okozza..

Amúgy, az aláírásomban látható nap jó híre... 😊 Annak akinek jó a memóriája.. 😊

79 SE/77 BD Naia

APOKALYPSE
Én csak kiakadtam, hogy warfaret irtad forrásnak, ott meg nem szerepel minden. Ica "hivatalos" forditás meg, ... szal informatív 😄

Gordis2k
Ez igy van ez is a terv sok sok uj acc😊 Eredetileg amit azota cáfolnak még azt is kökötöték nem lehet kamaeled ha már volt egy nooble kari vagy egy 80 as az accodon. Ezt már cáfolják. Ellenben jé nem lehet subolni!!! És a kamael sem subolhat mást csak kamaelt!!

macleod2005
Hmmmm, ezt a Kamaelt valamilyen kritériumhoz kéne kötni ( pl legyen egy Nobeless karid vagy hasonló), mert 10-20 as kamaelekkel lesz tele minden mert mindenki olyat fog csinálni, ráadásul elsõ látásra nagyon erõsnek tûnnek.