Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Quests:
2 quests that will allow everyone to get the top A grade weapon parts + skill books
Players:
- When leveled, player becomes stronger (huh?)
- After level 70, player's battle status goes up
The following is PVE only, not sure about PVP
Land rate + evasion
- Above 70, land rate + evasion goes up
- Above 78, the above goes up even more
Meaning when there is a higher gap in between of levels there will be more misses. When battling between 78 and below 78 will make a big difference.
Critical (both physical + magic)
Player's level will affect critical rate. When hitting something low level more chance of doing a critical
EXP penalty
- players below level 77 exp penalty applies when killing mobs 6 levels lower
- players above 78, penalty applies to 4 levels lower
Teams/Parties:
When partying with members that are 20 levels lower, the lowest level player will not get any exp
Increased the max clan level to 10
9 level - Clan reputation: 40,000, Clan unit: Above 140 people, item: Oath of blood 80
10 level - Clan reputation: 40,000, Clan unit: Above 140 people, item: 8 resolutions of blood
clans can obtain oath of blood & resolution of blood thru fortress possession
New Race
Kamael is categorized as dark based. When being healed, effectiveness goes down, max is 50%
Subclass (Kamael)
- can not choose other race to subclass
- other races can not subclass Kamael
After they finished 2 subclasses, the 3rd (hidden) subclass will be available
(trade your time for this hidden subclass)
Weapon Transfer:
- can trade after 1st class quest
- trade can go bothway, same rules apply (soul crystal / enchant / life ore)
- Trade rule:
2 hand sword -- ancient sword
1 hand sword -- rapier
bow -- crossbow
Items
New items
- level 80 armors
- level 14 soul crystals
- bracelets that summon stuff
- bracelet that contains 6 elements?
- T-shirt (adds def)
- race specified hair accessories
- class specified hair accessories
- level 80 special accessories
Auction System
- Giran, Aden, Rune
- Every Mondays, Wdnesdays, Thursdays night time 8-12
- highest being 2,100,000,000
- extension of 5-8 minutes for final competition
- automatically goes to the person's inventory after auction is over
Others
- Charm of courage - 20 minutes only
Skills
- sws - increases party def to the 4 different elements (fire,water,earth,wind)
- bd - increases party's 2 different ...?
- archers - probability of increasing casting speed + decrease mp usage when attack
- archers - probability of mp regen
- archers - probability of increasing bow type weapon atk speed
- archers - probability of increasing moving speed
- Titan - within a certain time increases physical to max (?)
- Scav - turn blue mob dead bodies into bombs, when the time's up bombing attack
- wizard - strong fire atk
- wizard - continuous strong fire atk
- sps - strong water atk
- sps - strong water continuous atk
- sps - ice area atk + curse lower speed
- sh - strong wind atk
- sh - continuous strong wind atk
- bishop - within a period of time increases the effectiveness of hp heal
- se/ee - within a period of time increases the effectiveness of recharge
- wc - lowers probility of party being attacked critical
- dominator - seals p.atk of area mobs
Skills Adjustment
- adjustment to debuff time
- DOT skills effectiveness goes up
- ue can evade p.atk
- passive critical probility goes up
- elemental buff can only appear once on any target
- shield block rate adjustment
Skills:
if your OE skill failed, the skill stays at the lvl before it was OE. it wont reset to lv 0.
OE skill require 3x the sp/xp in ChaoticThrone.
you are able to now refund the sp/xp from OE.
You have the ability to exchange the OE effect, ie power to cost or the other way but the skill gonna lose 0~3 lvls.
you will require special book of giant for the above - see clan event quests.
UE can dodge physical skills -
Tyrant/Glad get recharge skills up to lv 8
fuck mmo's..i.,
fuck mmo's..i.,
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Gépresi után megy egy ideig a 2 de, ha valameik criti akkor utánna nem lehet újat indítani még nincs gépresi. Igaz kb 1-1.5perc a gépresi de akkor is boszantó!
ez a franz ilyen olcsó szerver vagy mindenhol estek az árak?
aa=2a, gss=6-7a, kail coin=20ka, kesh=18ma stb
azt se tudom most mit mennyiért érdemes venni, manti cipo 1misiert megéri e és a dark screemer 6.5m?
hát sok idõ lesz mire képben leszek 😊
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
Ui: Santa ezek majd a felszarnyuakkal jonnek, vmikor evvegen.
Ui2: Sorbon mint tegnap irtam "klancseten" es pmben van G.heal konyvem sot meg G.G.heal konyv is.
Ui3: Udv Csuzlee!!!!A Franzon vagy a Teonon meg vennem😛
fuck mmo's..i.,
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
inkább türelmes leszek^^ 3honap még ide ér kb?
Az egyetlen járható út ha ebay en veszel egy accot (koreait)
Letölteni le tudod a pts klienst úgy kb 7kb/sec el^^
püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)
Sajnos úgy néz ki, hogy kanadából nem akar ide érni a pénz, szóval még mindíg
WTS 78/76 TH/BD - Sieghardt
+13 Maje light set
+3 BO Focus
+5 CD MM
+3 Tateossian Set
és már fingom nincs hány millió adena van rajta, olyan 10 és 40 között...meg egy csomó mati.
Az egészért kérek 40.000 HUF-ot 😄
Egyébként mindenkit üdvözlök, hiányoztok 😄 és jó játékot mindenkinek!
Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA
A koreai PTS-re nem tudunk mi csatlakozni ?=)
Idyll
nálunk csak invitel van, chello az.... szal messze van innen 😄
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
egyébként milyen neted van? :o
Egész jó most a netem.
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
(azért ezek a skillek nemsemmik<#wow1>#wow1>)
LINK
Mennyit szeretnél venni? Már ha még nem vettél <#vigyor2>#vigyor2>
háááát...
azóta se volt olyan izgalmas L2-vel játszani, mint akkor lvl52-ig 😊
az maga volt a "gyönyör" és szerintem én még mindig az miatt ragaszkodom a lineagehez
kijött azóta már millió játék, de nem tudtam eggyel se 1-2 napnál tovább játszani, mert nekem mindegyikbõl hiányzik valami ami L2-ben meg(volt) van(?) <#sir>#sir>
fuck mmo's..i.,
Igazából sosem lesz az. A WoW sosem lesz egy olyan pvp orientált játék, mint az L2, míg az L2-ben egyenlõre nem jellemzõek a boss insták...
Ettõl függetlenül vesz át az NCSoft elemeket a wow-ból, sajnos, kevéssé átgondoltan...
Igazság szerint a L2 fejlõdési rendszerén kellene egy kicsit gyorsítani, és enyhíteni a pénzszûkén, ezzel tudnának új játékosokat hatékonyabban toborozni.
Illetve azzal, ha alacsony szintrõl (akár 20 alól) induló új skilleket vezetnének be, amelyekkel magának a hentelésnek a változatosságát növelnék...
Valamint én kicsit lassítanék a pvp-n, így is bátorítva a játékosokat erre, illetve nagyobb teret engedve a taktikának, valamint a játékosok egyéni képességeinek...
79 SE/77 BD Naia
Épp még befért a karbantartás elé... 😊 ^^
79 SE/77 BD Naia
Persze, hogy mindenki csinál majd, aztán viszont az emberek többsége visszatér a fõ karakteréhez, hogy meglegyen végre a 3.-ik kasztváltó, az x-edik subclass, a noblesse, illetve, hogy több hónap tápolás után végre rendesen pvp-zhessen...
79 SE/77 BD Naia
Kamael ügyileg: Szerintem kár elõre pánikolni. Lehet, hogy az über brutál skillek majd csak alacsony valószínûséggel jönnek be. Emellett nem tudjuk, hogy mi az, amit esetleg más is megkap...
A képek, felvételek alighanem egy teszt szerveren készültek, de talán épp a normális egyensúlyon dolgoznak. Vagy nem. Nem tudjuk ugyanis.
Ettõl függetlenül a Kamael az elsõ krónikában biztos, hogy egy kicsit erõsebb lesz a többi fajnál, hiszen ezzel akarnak új játékosokat csábítani... Aztán a következõben benerfelik...
Excal1bur!
Attól, hogy egy klán jól kihasználja a healerek képességeit, még nem csal... Ha ugyanis meg tudja oldani annak a mana utánpótlását.... Mert egy mass resu zabálja a manát... És alighanem ment ott heal is...
Franz szerver lag: egyik ismerõs szerint egy németországi router okozza..
Amúgy, az aláírásomban látható nap jó híre... 😊 Annak akinek jó a memóriája.. 😊
79 SE/77 BD Naia