A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Endaer
    A gondot ez a post jelentette, es a google ha ket teljes mondat beidezese utan talalja meg csak a postodat gordi, akkor az eleg nehezen kitalalhato --> az egy dolog hogy a google botok vmelyike benyalta a postodat de hogy meg is talaltak ez alapjan... az huzos lenne, vaktaban 2 pontosan idezett mondattal :) Szoval engem inkabb az erdekel ki a halal az a ShOoTeR Franzon, aki Blah-ra postolta.

EDIT:

beleolvasva a Blah-os topicba azt irja a fazon hogy random google search volt, stb stb... Gordi, szerintem erre az a megoldas, hogy zart forumra kene atternunk (mint amit mar egy eve is mondtam es el is keszitettem, tudod), nem ezt hasznalni, mert ezt vegig olvassak a Google botok, mig a zart forumra nincs belepesi lehetoseguk (bar errol szerintem DMX melyebb tudassal bir, esetleg kerjunk tole is tanacsot, gondolom nem szegyen).