A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Lineage2játékos #68310 persze lehet dvp-nél jobb játékos is 1 szóval nem mondtam, hogy nem lehet hiszen láttam dvp-t is hibázni szóval nem tökéletes. De mindenesetre szivesen megnéznék arról v azokról a játékosokról videókat akiket dvp-nél jobbnak mondasz. Jó játékosoktól mindig lehet tanulni és öröm nézni ahogy játszanak szóval tényleg szivesen megnézném, hogy játszanak. Na meg minden szervernek meg vannak a hősei vagy sztárjai vagy legjobbjai ahogy jobban tetszik mind a 10 szerveren meg a 40 koreain. szóval nem leszolni akartalak titeket ha más szervereken ti vagytok a legjobbak sőt örülök neki. De az tény hogy a teon eddig dobogós helyezései így vannak: 1. dvp, 2. DanielDefo, 3. Aimful aki magyar de nem igazán szereti a magyarokat (ez igaz minden más teon-on levő magyar játékosra majd nem minde magyar utálja a másikat). mondjuk erről a 3-as listáról Aimful lehet nagy becsben tartani olyan szempontból, hogy ő sosem csalt (bot,ebay stb)és a mostani unforgiven klánban szintén senki ilyen nincs(az más, hogy az ally társaik szerintem a mostan legnagyobb botosok a szerveren). Én végülis szerencsére elég sok magyarral jóba vagyok a teon-on de elég sokkal nem a bökkeni az egészben, hogy ugyan abban a klánban vannak azok a magyarok akikel nagyon jóba vagyok és barátaimnak tekintem őket meg ahogy tom ők is engem míg azok is ott vannak akik a szerveren legfőbb ellenségeim (minden igazi ellenségem magyar). Nem tom mennyire olvassák ezt a teon-on levő magyarok de leírom kik az ellenségek és kik a haverok:
Spanok: Shienis, Auroriel, Kormika, Drillian, Draco, Catprincess, OrcusHun, Stocktone,Mucmucpuncicus,EnkaraHUN,WillTurn
Semlegesek:hund, Adr3, klgue, trafi, eldenrod, dournakneg (felőlem ő lehetne haver), Aimful(ő haver voltam 1 darabig de semmi bajom vele)
Örökellenségek:norbull és meldir