A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Lineage2játékos #68304 na mind1 hagyjuk a szerveres dolgot mert ezzel sose fogunk dűlőre jutni:D
de amúgy dvp tényleg írtó jó játékos. csak az sajnálom h ezt az ember ölés dolgot a nyakába varták de így két éven belül szabadul bár tényleg azt olvastam nem soká.
de MucMuc én nem tom wildbabe mit mondot neked de még az lvl 5-6 nálunk kisebb klánokból valókra is azt mondta ne pk-zam mert nem akar war-t szerinted majd pont vagy 800 75+ exile-esel akarok harcolni akik simán össze ropantják a klánt esetleg akkor lenne értelme ha az ITT vmelyik alsób ally-jába bevenék a két klánt és akkor már lenne esélye. Mondjuk az tény hogy mostanában gyengébb az exile hiszen két nagyon jó játékosuk is elment 2 hónapon belül meg ki is rugtak 1 párat, kettőt pedig acc lopás miatt 1 hét le tiltottak. De az Exile mindik újra összeállt és össze is fog. Meg a másik h a leader-nek is sok haverja van az exile-ben . Amúgy beszéltem 1 exile-es hero-val és h bevesznek-e az ex-be aztán mondta kinek pm-zek. utána ott mondták ha tudok oroszul akkor akár egyből ha nem akkor meg majd kesőbb vissza térünk rá. De elég sok span van a BB-ben szóval nem igazán tervezek még elmenni de ha tényleg war lesz az exile-el es mi is war-ba lépünk velük nem csak Babe-ék akkor én szerintem lépek én mondtam leadernek exile ellen nem harcolok.
tényleg nem teonos magyarok nektek van fraps video-tok arról ahogy játszatok? ha igen adjatok már pár linket ahonnan le lehet ezeket szedni kíváncsi lennék rá naon