A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Lineage2játékos
    Azért lett bővítve a teon mert jönnek másik szerverekről az emberek és már aszem megkezdődött a player transfer. amúgy nagyon sok ebayer kapott nálunk figyelmeztetési bann-t is szóval 1 hétig nem volt acc-juk más ebayer-ökét teljesen elvették. Azt lehet hallani h teon-on már szinte jobban büntetik az ebay-t mint a botot. volt 1 hero aki 2 millió forint értékben vett adena-t! az nap bann-t is kapott:D. ez meg arra jó h szűri ki az ncsoft a csalókat h ezzel is több helyet szabadítson fel a csalás nélkül játszóknak. Mondjuk meg azt olvastam hogy a két európai szerver és még két amerikai marad meg a többit lehet leállítják. Ennek az az oka hogy míg az európaiak körbén sokkal sokkal népszerűbb a játék addig az amcsik inkább wow-znak v azok is átmennek euro szerverre. Na meg azt vedd figyelembe h ezzel a játékkal több mint 17 millió ember játszik és kicsit unreális lenne a pár ezres limit.

amúgy jó hírt is olvastam lehet nem soká szabadul a teon legenda!! Ez szerintem olyan plusz lenne a teon játékosnak mint 1 új expansion. nem tom mennyire ismeritek de nem egy esetben volt nála az ha meg látták 2 party 70+-os karakter egyből bsoe-t nyomott pedig ők is profi szinten játszanak.

amúgy most h bejön az lvl 85 fog csökkeni az lvl 80-hoz kellő xp mennyisége? mert ha ilyen mértékben emelkedik 80 fölött is az xp mint 79-ről 80-ra akkor 1-2 évig biztos nem lesz 85 karakter:)