A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Lineage2játékos #68258 előszőr is hello mindenkinek én 2007 február végétől v március elejétől vok off-on először v 2 hétig a bartz-on voltam majd át mentem a teonra ahol azóta is ott vok és leszek is.
tegnap regeltem be ide és láttom h ide jó helyem lesz mivel off-os szerveren játszó emberek értenek csak az l2-höz és látom itt sokan vagytok.
Olvastam pár oldalal előrébb az off szerverek player limitjét. Ehez annyit tennék hozzá h a teon limitje nem fedi a valóságot mivel a GM hivatalos traffic forgalma a teon-on ez volt:
0-5000 light, 5000-10000 normal, 10000+ heavy
a mostani bővitett pedig:
0-15000 light, 15000-30000 normal, 30000+ heavy (úgy tudom 3szorosára bővítették de lehet 4szeresére a teon-t)ezeket az infokat biztos helyről tudom szóval teon-ra ez igaz a többi szervert nem tudom.
Lenne 1 kérdésem amin nem igazán tudtam eligazodni de ti gondolom tudjátok szóval: rá tettem 1 life stone-t a fegyómra és így biztonságosan enchant-olhatom +4-től is v ugyan úgy török a fegyó mint LS nélkül? Azért kérdem mert nincs sok pénzem és csak akkor enchantolnék ha biztonságos.
utóbbi írásaitokból láttam h vannak itt free server játékosok is és eléggé is kavarnak ahogy látom mint mindenhol máshol. Szóval én annyit kérnék tőlük h ne oktassanak ki olyan játékost aki off-on játszik mért még ők nem játszok off-on nem is L2-ztek. az l2j 1 nagy bug halmaz sajnos volt alkalmam meg tapasztalni a rajta játszó játékosokkal együtt szóval én azt mondanám aki nem off-on játszik az ne írjon ide a topic nevébe is bele van írva (official - fizetős)
jó xp-zést,pvp-t-trade-et stb minden Official playernek!