Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
u.i.: surrend to alkoholt ne feled.
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Ui:Asszony campeli a gepem, es full buffban van. Eselytelen L2zni...
fuck mmo's..i.,
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Nemsokára eljutok a kasztválasztásig és ezért kérdezem.
★ 汤姆 李
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
★ 汤姆 李
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury
fuck mmo's..i.,
U.I.: Az SWS az nem isten? Csak kérdem. Olyan kár, hogy nem tudok BDt subolni
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Giru: Semmi különös. Szenvedünk a hülye könyveimmel, de kettõt már sikerült kiütni/szerezni :P
http://static.aioncard.com/uk/33/v/viol/concept2.jpg
Hat Truby ahhoz kepest 5pk lett...<#taps>#taps>
fuck mmo's..i.,
Critical Error hibaüzivel kidobál a kliens és azthiszem a virtuális memóriára hivatkozva.Nekem az el van állítva,nem tudom az eredeti adatokat és ezt szeretném megtudni valakitöl.Köszi:)
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Szarul esett, mikor pvp (najó PK) közben kergettem egy arcot, be akartam nyomni a dash-t, erre ültem pár mp-t <#banplz>#banplz>
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
80 StS/77PR/58 Bish Sayha 74BH,74Dest,62WL,58kamael,559S.42 AQ killerpowerpvpdestroyer
Ennyire necces,hogy fenntakadtatok ezen<#confused>#confused>
Dallie:Vérbeli online MMORPG gamer nem is vagyok,viszont tetszik ez a stílus,ez köt le.
★ 汤姆 李
1. A tanknak sok sok pdefje van
2. A tanknak sok sok shield defense van
3. A tanknak passziv ijasz resistje van:)
4. A full buffolt tank kifejlesztett skillekkel es tapasztalattal inkabb 30 loves mint 3 :))
De iluvator megmondja o itt a tank..
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Ahol a Pénz ott a Haza :) Dita - BladeDancer / Lords Of Darkness / Franz
Ahol a Pénz ott a Haza :) Dita - BladeDancer / Lords Of Darkness / Franz
Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury
Destroyernek milyen dye-okat ajanlotok?????
Koszi
Talking Islandon meg a kasztváltó kezdéséig simán el lehet lenni, a sziget északkeleti részén vannak lvl 15-16-os mobok.
A Stratics címe www nélkül van, néha sajnos nem jön be az oldal, mert elég túlterhelt (mint pl most is).
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Viszont amit találtam az érdekes:lehet venni sok-sok millió adena-t?
20Mill.kerül 14 dollárba,500M kerül 384 dollárba:)
Ne már,ilyen létezik tényleg??
★ 汤姆 李
Van kihívás<#eljen>#eljen>
Sok dologra rájöttem már Lineage világában de jópárra még nem.
★ 汤姆 李
Menjek Farmolni Talking Islandra?Olyan 5-6 sztintet jó lenne letudnom és utána esélyel indulhatnék a nagyobb küldikért.Ötlet?
★ 汤姆 李
Mizu az SHn?
TEAMWORK means never having to take all the blame yourself.... \"Ovgar tipikus troll volt! Elõször ütött, és még utánna se jutott eszébe kérdezni....\" * Giru - Phantom Ranger (Franz) *
FeketeVipera 77 SS
Idyll
★ 汤姆 李
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyõznek a rutinjukkal!
WTB Titanium Katana +0 Clean Slot!! Pm: Nubyy, Felfaztam, Noumena. Felfaztammal nem biztos, h rogton valaszolok, tobbivel valoszinu.