Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gordis2k
Meoh Canceled ajándékkal!! És debuffold egy filmel! Egy kis piával magic krit és már alszik is, max kell még egy backstab ha érted mire gondolok;).

u.i.: surrend to alkoholt ne feled.

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

MeoH
Igen. Elso kasztvaltonal Warrior-t valaszd, majd pedig masodiknal a gladit Gladit. Itt megtalalod a kasztvaltokat angolul.

Ui:Asszony campeli a gepem, es full buffban van. Eselytelen L2zni...

fuck mmo's..i.,

Looooser
az dual mester a kétkezes és a dual más...

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Hogy is mondtátok?Gladiátor a 2 kezes fegyverhasználat mestere?
Nemsokára eljutok a kasztválasztásig és ezért kérdezem.

★ 汤姆 李

Looooser
mér mért ne lenne jó tankernek minden képessége megvan hozzá csak a dual drága hozzá :) mond meg mi a rossz a BD-ben mert különösebb hibát nem találtam benne... persze egy lv 25 ös karihoz kell egy healer mellém...

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Nem,XP-n használom most.De megy Vista-n is.1-es Hotbar-ra rárakok 12 skillt(pontosabban én még nem mert nincs annyim:) és így megvan G1-tõl G12-ig.Többi hotbar-t gondolom a G gombok feletti M-el lehet váltogatni.

★ 汤姆 李

Facek
nálad h a gecibe mûködnek l2 közbe ? vista 64?
Cobra.
StSanya kicsit el van tévedve, ilyen beállítás mellett a virtuális memória szét fog szóródni a merevelemzen és kb a felére visszaesik a gép teljesítménye pár hónapon belül. A virtuális memóriát fixen arra az értékre érdemes állítani, amit a Windows kiír ajánlottnak. És nem árt elõször kikapcsolni a virtuális memóriát (ezután kér egy újraindítást), utána letörölni a pagefile.sys-t, majd lefuttatni egy töredezettségmentesítést. Ha ez kész, utána állítsd be a fix értéket.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Az alsó quickbarodra értettem, amin csak emote-ok vannak :)

Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury

MeoH
Nagyon 1xru, csak nyomod abban sorrendben a gombokat ahogy szeretned, a progija meg rogziti. Felora nyustoles es siman rajossz a lenyegere.

fuck mmo's..i.,

Gordis2k
Jól értem? Most te verhetetlennek titulálod a BDt??? mAilka huzd ki magad baz azért ez bók, fene sem tudja miért suboltál HEnek béndzsa:):)):)

U.I.: Az SWS az nem isten? Csak kérdem. Olyan kár, hogy nem tudok BDt subolni

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Nethyrrea
jah, van egy n52-m, csak még azt kell kiagyalnom hogy kell rajta makrókat csinálni meg ilyesmi :D FPS-ekhez eddig is kiváló volt, de ott nem volt szükség nagyon makrókra.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

ViolAGyulA
mAilka: Igen sikerült felfeldeznem a XXI. század csodáját :D
Giru: Semmi különös. Szenvedünk a hülye könyveimmel, de kettõt már sikerült kiütni/szerezni :P

http://static.aioncard.com/uk/33/v/viol/concept2.jpg

Állítsd a minimumot a fizikai RAM méretére, a maxot annak kétszeresére! De HDD-n legyen annyi hely...
MeoH
Hat bolcs dolog lenne, ha van. A nostromo nem viccel, ha jol hasznalod, veled lesz az ero.<#zavart1><#nyes><#nevetes1>
Hat Truby ahhoz kepest 5pk lett...<#taps>

fuck mmo's..i.,

Off 1 picit sry:(
Critical Error hibaüzivel kidobál a kliens és azthiszem a virtuális memóriára hivatkozva.Nekem az el van állítva,nem tudom az eredeti adatokat és ezt szeretném megtudni valakitöl.Köszi:)

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Rendben,megfogadom a javaslatokat és átrakom bill-emre a 18 programozható G Keys-re.Many Thx:Gumbo és Nethyrrea!

TruBy
Tegnap beleestem abba a hibába, hogy az elsõ hotbar sorba raktam a sit/stand gombot, és pont a dash mellé <#duma>
Szarul esett, mikor pvp (najó PK) közben kergettem egy arcot, be akartam nyomni a dash-t, erre ültem pár mp-t <#banplz>

Nethyrrea
jah. fõleg pvpben mindenképp élethalál kérdése egy jól összeállított hotbar. sztem én majd lassan utánanézek hogy állíthatnám a nostromómat az l2 szolgálatába, ahogy már páran teszik.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nethyrrea
ha az egyes hotbaron azokat az ikonokat hagyod sztem akkor a késõbbiekben nehézséget fog jelenteni a szintezés :D

Chryst64
persze, hasznald amig szukseges.

80 StS/77PR/58 Bish Sayha 74BH,74Dest,62WL,58kamael,559S.42 AQ killerpowerpvpdestroyer

ja és még valami. jobbklikk az Soulshot ikonján és akkor azt se kell nyomogatni, hanem nyomja magától

hát azért akadtak fent rajta mert sztem a játékosok 99%a a skillek 1 részét az F1 F2 F3 stb gombokkal használja. legalább is ezt a 3at biztos. Pl az F1 az szokott lenni a támadás vagy varázslat. Te meg az F1-re integetsz. Ha majd jobban beletanulsz észreveszed majd, hogy sokszor gyorsabb és hatásosabb a billentyûzettel támadni, használni a skilleket, mint kibogarászni az egérrel.

ezt most hogy jön ide?

Csak ideiglenesen van így megoldva addig még nincs több skill-em.
Ennyire necces,hogy fenntakadtatok ezen<#confused>

Dallie:Vérbeli online MMORPG gamer nem is vagyok,viszont tetszik ez a stílus,ez köt le.

Looooser
nem más mint egy Dancer... monnyuk annak kevés a cpje de erõs jó ön és parti buffok erõs fegyóval akár megkockáztatom hogy szinte verhetetlen lowraten

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Looooser
Eza link az ha lenne elötte www. akkor oda írtam vona

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

B@lu
TANK? az a tank kisse alulpancelozott es alulbuffolt skillezett...
1. A tanknak sok sok pdefje van
2. A tanknak sok sok shield defense van
3. A tanknak passziv ijasz resistje van:)
4. A full buffolt tank kifejlesztett skillekkel es tapasztalattal inkabb 30 loves mint 3 :))

De iluvator megmondja o itt a tank..

B@lu
Gordi ezt ugy hivjak SH Vortex crit:)

ott is 1 magic crit es 0 cp 0 hp es sirogorcs:)

Lol, nice quickslot :DDDDD

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

egyebkent, startics-on es lineage2.com is kinezheted a neked valo questet es nem baj az ha el kell menni a szigetrol arra van a newbie token, newbie helper meg buffokat is add neked.

Ahol a Pénz ott a Haza :) Dita - BladeDancer / Lords Of Darkness / Franz

Tharius sztem alapveto problemak lesznek a gyorsinditoiddal :)

Ahol a Pénz ott a Haza :) Dita - BladeDancer / Lords Of Darkness / Franz

Látom, vérbeli szerepjátékos vagy :)

Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury

Szintezéshez +4 str -4 con, valamint +4 dex -4 con és +1 dex -1 con. A dexes tetkó nem fontos, leginkább akkor érezteti hatását, ha állandóan rendesen buffolva mész, amúgy hanyagolnám mert gagyi buffokkal nem éri meg a HP veszteséget. Ha nem rakod fel a dexes tetkót, akkor érdemes +4 str -4 con és +1 str -1 con beállítással menni.

Ez itt a Stonehange?:)
Kép

Cobra-thx!

Sziasztok,

Destroyernek milyen dye-okat ajanlotok?????

Koszi
Cobra.
Persze, hogy létezik.
Talking Islandon meg a kasztváltó kezdéséig simán el lehet lenni, a sziget északkeleti részén vannak lvl 15-16-os mobok.
A Stratics címe www nélkül van, néha sajnos nem jön be az oldal, mert elég túlterhelt (mint pl most is).

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Itt?Hát én nem találok itt L2-es quest-eket.
Viszont amit találtam az érdekes:lehet venni sok-sok millió adena-t?
20Mill.kerül 14 dollárba,500M kerül 384 dollárba:)
Ne már,ilyen létezik tényleg??

Mondjuk semmi bajom ezzel,nem problémának tekintem csak infót szeretnék:)
Van kihívás<#eljen>
Sok dologra rájöttem már Lineage világában de jópárra még nem.

Looooser
lineage2.srtatics.com <-- itt le van írva az összes quest lebontva a városokra és a végig csinálások is

Sokat olvasgatom,nézegetem a quest-ekkel foglalkozó oldalakat de így sem bírok rájönni,hogy 11-es szintemet merre tudnám fejleszteni nagyobbra Talking Islandon kívül.Szerintem most pont a legnehezebb fázisban lehetek ezzel a lvl-el.Kaptam már itt valakitõl infót,hogy menjek Dion-ba,Gludin-ba de az ilyen Town-okba min 17 alatt nincs quest a környékbeli mobok-kal szemben + esélyem sincs.Pénzemet utazgatásra nem akarom elkölteni szeretnék gyûjteni is már.
Menjek Farmolni Talking Islandra?Olyan 5-6 sztintet jó lenne letudnom és utána esélyel indulhatnék a nagyobb küldikért.Ötlet?

Giru
Szeva Viol!
Mizu az SHn?

TEAMWORK means never having to take all the blame yourself.... \"Ovgar tipikus troll volt! Elõször ütött, és még utánna se jutott eszébe kérdezni....\" * Giru - Phantom Ranger (Franz) *

Sámán
A boxokat lehet tutira kinyitni deluxe chest key-el -létezik még box és chest is, de régebben csak bug miatt látszódott melyik-melyik, most mind chest név alatt fut -ingame sétáló még mindig látja a boxokat is. <#crazya><#vigyor5>

FeketeVipera 77 SS

Tüskés
Már nincsenek treasure boxok, csak treasure chestek, amelyekbõl van, amit ki lehet nyitni, és van, amit nem. Szerencse és türelem kérdése.

Idyll

Azt sehogy, max megtamad. De ha megölöd akkor van esély arra hogy Treasure Chest helyett Treasure Box fog spawnolni amit már kitudsz nyitni.

A Treasure Chest-es ládikákat hogy lehet kinyitni?

Sirch
Nincs.

mAilkaEVO3
szia VoilAGyu :P látom megtaláltad hol kell irni :DDDDDD

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyõznek a rutinjukkal!

Tüskés
Mindenki, aki itt a kérdésedre választ tud adni, felvett MSNre.

Idyll

Te figyeltel arra, h mi van felulre irva?

WTB Titanium Katana +0 Clean Slot!! Pm: Nubyy, Felfaztam, Noumena. Felfaztammal nem biztos, h rogton valaszolok, tobbivel valoszinu.