A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• molnarpe80
    ahhh ez tényleg tapló parasztság
    neveket pls kik voltak azok hadd beszeljek veluk vagy kibaszom őket a klánból
    elhiszem hogy mérges vagy erre én is bepöccenek, ha az xp-met meg a drop-omat basztatja más
    de egy valamit el kell hinned ez nem a klánunk általános viselkedése
    tudod nagyon jól, hogy minden klánnal az a baj, hogy felhigul amikor elkezd nőni, mert jönnek új arcok akikről nem tudsz semmit
    Ez egy kis klán volt a kezdetben voltunk vagy 15-en és állandóan mentünk mindenhova 2 partyval. Még vadidegeneknek is segítettünk quest-elni stb... nagyon jószívű és normális arcok. de sajnos vannak újak is akik ezek szerint taplók
    Ha megmondod kik voltak azok akkor komolyan mondom hogy megpróbálom elérni hogy kibasszák az ilyen hülyéket. nekem is van rá jogom de azért mégsem én döntöm ezt el egyedül
    sry érte tényleg ha így történt
    most már kb 20 magyar van itt tudomásom szerint tehát nem lenne jó pont a magyarokkal vagyis veletek baszakodni
    Csak hogy értsétek a tűzbe mennék a kezdeti néhány arcért kb 15 ember és mentem volna én is bökni bárkit ha ők azt kérik tőlem zazzettt jó klánleader módjára nem engedi, hogy klántárs pk büntetlenül maradjon
    De ez akkor más eset itt ezek a valakik voltak parasztok.
    Gondoljuk át ezt újra higgadtan
    Ezt már klán fórumon is felvetettem hogy meg kéne szabadulni a hülyéktől. Vagy nyugodtan vágd le cserébe 10X-20X akárhányszor ha meglátod ezeket az embereket, de ne a teljes klánt itéld el egy két böszme miatt.