Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://static.aioncard.com/uk/33/v/viol/concept2.jpg
jó röhögést (fent van az összes lépj tovább next-tel)
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Szössz maradhat még egy ideig a fegyó? Mer ezen kívül csak egy gyengébb fegyom van ami ráadásul csak 3as (ez meg 8as).
Ígyis elég gyenge az elven knight.. Remélem SWS-ként jobb lesz
<#buck>#buck>
Viszont ha ezt mondom neki, akkor tuti nem fogja utni, és nem jar rosszul.
Mert ha kek mobokat gyepal, akkor sose lesz normalis droppja, és sajat magaval szúr ki :D
TEAMWORK means never having to take all the blame yourself.... \"Ovgar tipikus troll volt! Elõször ütött, és még utánna se jutott eszébe kérdezni....\" * Giru - Phantom Ranger (Franz) *
Idyll
TEAMWORK means never having to take all the blame yourself.... \"Ovgar tipikus troll volt! Elõször ütött, és még utánna se jutott eszébe kérdezni....\" * Giru - Phantom Ranger (Franz) *
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
80 StS/77PR/58 Bish Sayha 74BH,74Dest,62WL,58kamael,559S.42 AQ killerpowerpvpdestroyer
Shienis - lvl 85 Spectral Dancer / 80 Dualist / 80 Archmage / 79 Sagittarius
Gigabyte P55A-UD3R, Intel Core i5 750 ASUS HD5850, 2x2GB Mushkin DDR3 1600Mhz
Shienis - lvl 85 Spectral Dancer / 80 Dualist / 80 Archmage / 79 Sagittarius
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyõznek a rutinjukkal!
piros:leginkább ne üsd meg mert eltemet
barnás:nemajánlom mert nagyeséllyel eltemet
sárga:ha jó cuccod van nekimehetsz de nem lesz egyszerû
fehér:nagyjából veled egyszintû
zöld:nálad valamivel kisebb
világoskék:nyugodtan farmolhatod
sötétkék:kiskanállal is elkalapálod csukott szemmel, de már nemigen ad semmit sem.
ha ennél többet akarsz az már csalás :) másik játékost meg a cuccai alapján úgyis felmérheted mekkora szintû lehet.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyõznek a rutinjukkal!
Hát inkább azthiszem nem erõltetem mivel fogalmam sincs mit kellene kezdenem ezekkel amiket leírtál:(
★ 汤姆 李
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
ÉS túl sok idõt vesz el az életembõl
Sztem kiprobálom gyürük ora onlinet meg majd aiont .. remélem az 1ik jó lesz
lehet hogy majd ujra játszani fogok nyáron amikor majd hiányolom és rengeteg idõm van de mostanába az 1etlen dolog ami játékban tartott az az volt hogy ha már 7 honapja szintelem ezt a karit akkor ne vesszen már kárba ( ez meg sztem pénzkidobás)
Köszönöm Emotionnek aki legalább megnevettetet uccso napjaimba a"vicces" és kulturált nekem szolo shoutjaival .
Excal1bur Leader of Sleepers
★ 汤姆 李
Van pár ilyen hely ahol szólóba meg lehet maradni (esnek herbák) és szinte minden mob ad valami küldi itemet -ha már úgyis monoton gyakás van legalább gyûljön vmi küldi cucc is <#vigyor5>#vigyor5>
FeketeVipera 77 SS
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
★ 汤姆 李
FeketeVipera 77 SS
WTB Titanium Katana +0 Clean Slot!! Pm: Nubyy, Felfaztam, Noumena. Felfaztammal nem biztos, h rogton valaszolok, tobbivel valoszinu.
Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury
1.Buffolatlan ijjász? Olyan nincs nálunk (NH,ICA,Catalyst,) aki kimerészkedik városból az a minimum hogy CH buff rajta van.
2.Többen rámentek egyre? Ha jobban megnézed Kimpin már halottan fekszik a földön + egy BD es SE is van velük.
3.Dev. castlenál 70+ HE? Nemszámit hogy csak 65 vagyok(jól látszik a viden). És elõtte pmzett hogy ott tali pvp-re arról nem én tehetek hogy a láma kint buffoltatja magát botjaival.
És a legfontosabb, amint látod van az elején egy dátum, tehát ez a vid egy nap eseményeit mutatja be, sry ha ez nem derült ki egyértelmûen. Az angol szövegbeli elírásokban egyértelmûen igazotok van azt elszartam. Egyébként ellehet mondani a véleményt kulturált modón is ahogy te tetted, és ellehet úgyis ahogy darkmenx tette. Egy baráti jótanácsot azért adnék neki: az accountjai száma helyett inkább az IQ-ját növelje biztosan nem fog hátrányára válni.
Vicces volt hogy szombaton a Dual cursed weapon vasárnap meg Zariche esett ki siege közben xD
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
Nem tudom, milyen tankra gondolsz átlagos alatt, de ha veszünk egy 76 íjászt és egy 76 tankot, az íjász dracoban és draco íjjal, a tank IC szettben, az íjásznak lesz mit dolgoznia rajta az tuti. Szerintem pont a DA az a kaszt, amely ha jól fel van szerelve és tud vele játszani az irányítója, egy íjásztól nem kell, hogy besz*rjon.
Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
A további probléma, hogy a játékegyensúly sem sokat javult a prelude óta... Egy nem hero íjász állítólag 1 azaz egyetlenegy lövéssel kilõtt egy herot a hero UD-bõl...
De az teljesen általános, hogy egy tank átlagosan 3 lövés egy vele egyszintû íjásznak.. :(
79 SE/77 BD Naia