Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

valaki figyelt az én kérdésemre????
Tüskés
Olyanról hallottam, hogy minden felszerelés nélkül át lehet vinni.

Idyll

Sziasztok az lenne a kérdésem hogy karakter átvitel van ? sh-rol teora pl :)

ViolAGyulA
Ha gondolod jöhetsz velünk is majd. Most épp könyveket ütünk Enchantedben ;)

http://static.aioncard.com/uk/33/v/viol/concept2.jpg

Ne reménykedj. :) De csapatban nagyon jó lesz. Fõleg egy-két jó bufferrel meg egy BD-vel.

Looooser
Remélem még nem volt
jó röhögést (fent van az összes lépj tovább next-tel)

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Na végre megint aktív az accountom!
Szössz maradhat még egy ideig a fegyó? Mer ezen kívül csak egy gyengébb fegyom van ami ráadásul csak 3as (ez meg 8as).
Ígyis elég gyenge az elven knight.. Remélem SWS-ként jobb lesz
<#buck>

Giru
Igazad van, elnézést érte!
Viszont ha ezt mondom neki, akkor tuti nem fogja utni, és nem jar rosszul.
Mert ha kek mobokat gyepal, akkor sose lesz normalis droppja, és sajat magaval szúr ki :D

TEAMWORK means never having to take all the blame yourself.... \"Ovgar tipikus troll volt! Elõször ütött, és még utánna se jutott eszébe kérdezni....\" * Giru - Phantom Ranger (Franz) *

Tüskés
Csak azért kötözködtem, mert ha egy kezdõnek mondod, hogy nem droppol, akkor félrevezeted.

Idyll

Giru
ja, 10bol 1 droppol :D nalam ez mar a nem droppol kategoria :D

TEAMWORK means never having to take all the blame yourself.... \"Ovgar tipikus troll volt! Elõször ütött, és még utánna se jutott eszébe kérdezni....\" * Giru - Phantom Ranger (Franz) *

Gordis2k
Ami telyesen biztos ahol az IQja tart, csak fejlõdni tud nincs veszteni valója:)

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Chryst64
Vennék unsealelt tallum sapit.

80 StS/77PR/58 Bish Sayha 74BH,74Dest,62WL,58kamael,559S.42 AQ killerpowerpvpdestroyer

4 nyerésig eljutottam, az 5. sose jött össze. :(

Shienis - lvl 85 Spectral Dancer / 80 Dualist / 80 Archmage / 79 Sagittarius

Tüskés
Sötétkék is droppol, csak csökkent eséllyel.

Idyll

Giru
Annyi kiegeszitest tennek meg a dologhoz, ha vilegoskek mobot farmolsz, nem kapod meg azt az XPt, illetve a drop is kisebb %ban fordul elo mint ha zöld vagy magasabb szintût kaszabolsz. Sotetkek meg nem is droppol, meg az XP is hangyafasz.

Interlude-al mik a a tapapsztalatok? Hol tudok róla kicsit részletesebben olvasni?

Gigabyte P55A-UD3R, Intel Core i5 750 ASUS HD5850, 2x2GB Mushkin DDR3 1600Mhz

Épp ezért írtuk, hogy a Teon jó választás lehet, ha valaki magyarokkal szeretne együtt játszani, mert ott van magyar klán.

Shienis - lvl 85 Spectral Dancer / 80 Dualist / 80 Archmage / 79 Sagittarius

mAilkaEVO3
yay valakinek van kölcsibe C-s fegyója lehetõleg dagger ? plspls már nicns mammon nem tom átváltani :S :D pm itt vagy ingame kkthx :D

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyõznek a rutinjukkal!

Nethyrrea
nem kell látnod. mobnál ha a nevét nézed:

piros:leginkább ne üsd meg mert eltemet
barnás:nemajánlom mert nagyeséllyel eltemet
sárga:ha jó cuccod van nekimehetsz de nem lesz egyszerû
fehér:nagyjából veled egyszintû
zöld:nálad valamivel kisebb
világoskék:nyugodtan farmolhatod
sötétkék:kiskanállal is elkalapálod csukott szemmel, de már nemigen ad semmit sem.

ha ennél többet akarsz az már csalás :) másik játékost meg a cuccai alapján úgyis felmérheted mekkora szintû lehet.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

mAilkaEVO3
WoHo Gratz VIIUUUUUUU <3 .P

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyõznek a rutinjukkal!

Ilyen dolgok kellenek ahoz,hogy lássam kiírva a szinteket,infókat?
Hát inkább azthiszem nem erõltetem mivel fogalmam sincs mit kellene kezdenem ezekkel amiket leírtál:(

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Nethyrrea
ha maradni akarsz a 2 kardnál akkor human gladiator. de leginkább válaszd azt amelyiket szeretnéd.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Facek
a red gemes se rossz abból volt már vagy 20 ead-m meg 1 ewc :D
Facek
ahol ölök ott minden 3 mobból esik q item- már 3 ewc-t szedtem ki belõle de manapság mindig a 2. körbe bukom el =(
Nethyrrea
walker, bot program, stb.

<#integet2>

Na asszem én abbahagyom L2t . Nem is értem hogy mostanában miért játszottam vele... A játék varázsa már rég nincs meg bennem , utálom ezt a pocsék 24/7 be ölöm a szörnyeket és akkor talán visszakapom az xpt amit vesztek warba/pk nál. Utálom azt is hogy adent kellene vásárolnom ahhoz hogy valamit kezdeni tudjak magammal.
ÉS túl sok idõt vesz el az életembõl

Sztem kiprobálom gyürük ora onlinet meg majd aiont .. remélem az 1ik jó lesz

lehet hogy majd ujra játszani fogok nyáron amikor majd hiányolom és rengeteg idõm van de mostanába az 1etlen dolog ami játékban tartott az az volt hogy ha már 7 honapja szintelem ezt a karit akkor ne vesszen már kárba ( ez meg sztem pénzkidobás)
Köszönöm Emotionnek aki legalább megnevettetet uccso napjaimba a"vicces" és kulturált nekem szolo shoutjaival .

Excal1bur Leader of Sleepers

Hogy miben<#confused>

vagy 49es van és nem 48as ? o.O

Hali! Nemtudjátok hogy holtom megnézni hogy hol esik life stone ? vagy ti tudjátok ?:) lvl46-48as :)

Ja és ha van akkor tudnál ajálani ,valami magyar oldalt ahol leírják melyik kasztnak milyen skilleket érdemes fejleszteni.

Sámán
Kisebb mobokon még nem néztem -de mondjuk hogy pl a doom scout meg az a csonti íjász ami szintén ott van 2-3dik mob kb mindig ad (és úgy mellesleg ha már gyûjtögetés... ott az a grave lich ad blood medúzát és stolen inf orét, a csonti spirit bead+stolen inf, a doom scout a spirit beaden kívül ad még red gem-et is)
Van pár ilyen hely ahol szólóba meg lehet maradni (esnek herbák) és szinte minden mob ad valami küldi itemet -ha már úgyis monoton gyakás van legalább gyûljön vmi küldi cucc is <#vigyor5>

FeketeVipera 77 SS

És mit ajánlanál helyete harcos kasztba.Nekem más is jó de akkor az ütõs legyen.

Nethyrrea
sétálóban :D

pharao
Nekem márcsak annyi kérdésem lenne, hogy (hogyééé a bab?) milyen sûrûn esnek az itemek?

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

Mob-ok,Npc-k level szinteket hol tudok megnézni?Pl 1 játékostárs lvl szintet,class-t stb...

Sámán
Lemaradtam, Pharao már belinkelte -de 5 nyeréshez nem kell olyan nagy mák -eddig kb 4-5 játékból mindig sikerült addig eljutni -csak hát sokat akar a szarka -én eddig 8ra hajtottam... Na ahhoz már tényleg mák kell <#hehe><#buck>

FeketeVipera 77 SS

LoL, pont tegnap talaltam ezt a questet^^ Tenyleg egesz joonak tunik:)

WTB Titanium Katana +0 Clean Slot!! Pm: Nubyy, Felfaztam, Noumena. Felfaztammal nem biztos, h rogton valaszolok, tobbivel valoszinu.

PTS nem mérvadó:)

Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury

Hát majdnem sikerült....! Szíved joga nemtetszésedet nyílvánítani ami ellen semmi kifogásom, sõt elolvastam és tudomásul vettem. De mielõtt kritizálsz vmit legalább arra vedd a fáradságot hogy jobban megnézd mi az amit kritizálsz.
1.Buffolatlan ijjász? Olyan nincs nálunk (NH,ICA,Catalyst,) aki kimerészkedik városból az a minimum hogy CH buff rajta van.
2.Többen rámentek egyre? Ha jobban megnézed Kimpin már halottan fekszik a földön + egy BD es SE is van velük.
3.Dev. castlenál 70+ HE? Nemszámit hogy csak 65 vagyok(jól látszik a viden). És elõtte pmzett hogy ott tali pvp-re arról nem én tehetek hogy a láma kint buffoltatja magát botjaival.
És a legfontosabb, amint látod van az elején egy dátum, tehát ez a vid egy nap eseményeit mutatja be, sry ha ez nem derült ki egyértelmûen. Az angol szövegbeli elírásokban egyértelmûen igazotok van azt elszartam. Egyébként ellehet mondani a véleményt kulturált modón is ahogy te tetted, és ellehet úgyis ahogy darkmenx tette. Egy baráti jótanácsot azért adnék neki: az accountjai száma helyett inkább az IQ-ját növelje biztosan nem fog hátrányára válni.

Nethyrrea
lehet, de ne várd hogy übertáp killer lesz belõle Drizzt Do'Urden után szabadon, a két kardos sötételfek l2-ben hátsó sorba kullogó support kasztok...

Koszi a segitseget ez fontos volt ugyan is nagy Drizzt do Urden rajongó vagyok ,még a karakter neve is az.

Vipjoco ellen olyan szépen kikaptam ptsen :D stun shoot ot folyamatosan nyomta és én meg mozdulni se tudtam ( Én DA és vipjoco HE ) bár leeht hogy amiattt volt emrt -4con tetko volt rajtam :) DA 77töl indenkit aláz :P

JAT kapta meg Innadrilt ... Az 1 vicc volt :) odamentünk és senki nem védte a várat és még csak utána se támadott. Aztán Ryan odaadta IA nak mert hát szegényeknek nincs váruk ;) Valószinû azért támadtak titeket ( PN) mert segitették a Greenfiret .. és Lefapsnak GF az szinte allytárs

Vicces volt hogy szombaton a Dual cursed weapon vasárnap meg Zariche esett ki siege közben xD

pharao
Igen lehet!!! Ha készítesz egy darkelf fightert, majd 20-asként Palus Knight-nak kasztosodsz, 40-esként pedig Blade dancer-ré. Nagyonjó karakter, csak ajánlani tudom.

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

Ha jól emlékszem a hero UD kb. 4-5000 pdefet jelent, megnézem azt az íjászt aki ebbõl lelõ 1 lövéssel.
Nem tudom, milyen tankra gondolsz átlagos alatt, de ha veszünk egy 76 íjászt és egy 76 tankot, az íjász dracoban és draco íjjal, a tank IC szettben, az íjásznak lesz mit dolgoznia rajta az tuti. Szerintem pont a DA az a kaszt, amely ha jól fel van szerelve és tud vele játszani az irányítója, egy íjásztól nem kell, hogy besz*rjon.

Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury

Hello mindenkinek csak most kezdtem játszani a játékal.És az lenne a kerdesem, lehet e olyan Sötet Elfet csinalni aki kettõ kardal küzd.

pharao
Itt megnézheted a questet! Ezt én is most látom elõször, nem lehet rossz quest, de ahhoz, hogy 5X nyerjek elég nagy mák kell!

Gordis2k
Azt ugy hívják lethal shot 1 lövés 1hp 1cp:)a tõrösnek van még ilyen hányadék skilje.

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Sziasztok! :)

A további probléma, hogy a játékegyensúly sem sokat javult a prelude óta... Egy nem hero íjász állítólag 1 azaz egyetlenegy lövéssel kilõtt egy herot a hero UD-bõl...
De az teljesen általános, hogy egy tank átlagosan 3 lövés egy vele egyszintû íjásznak.. :(

79 SE/77 BD Naia