A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• molnarpe80
    Srácok nem tudtok valami infót az l2walker ingame verziójáról, hogy esetleg hibás lenne? Egy hete szórakozik velem. A törpe ha öl a mezőn és közben kraftol, de leverik a hp-ját olyan szintre hogy leüljön a beállítás szerint, akkor nem fog felkelni akkor sem ha beállított értéket eléri a hp-ja. Kézzel kell neki stand up-ot nyomnom.
    Tegnap este vagyis most hajnalban :) pedig a srácokra rá akartam állítani a kis sh-mat, hogy follow attack és stb... de abszolút meg sem mozdult. Követte őket futott utánuk, de nem támadott. A furcsa az hogy mindig a jól bevált beállítást töltöttem be ezért nem értem hogy miért reagál ilyen hülyén a program bizonyos helyzetekre. Teljesen bugyután kezel le mindent. Lehet patchelni kéne vagy az új verziót felrakni valami spéci módon? Nekem azt írja ki hogy 1.79-es a verzió anno 1.78-al kezdtem és tettem rá valami patch-et amitől ő 1.79-ra váltott, de most kijött egy teljesen új 1.79 aminek az ikonja is más.
    Ezt is kipróbáltam felülcsaptam a régit és nem támadott szintúgy sem sőt még annyit sem csinált mint a régebbi verziónál. Tényleg nem vágom mi lehet a baja :(
    Bármi infó?