Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Konkrétan bo set, ha kimegyek a városból "eltûnik", (inventoryban sem látszik sehol) csak a lánc marad -a városban meg látszólag rajta van az egész set... <#nemtudom>#nemtudom><#csodalk>#csodalk>
FeketeVipera 77 SS
L2 pályafutásám beszuntettem a mai nappal még 4 napig éll az accom bárkinek bármi kell a közeli csapatombol😊 jelezze és megkapja használhatja amig jól esik! A báium gyûrût mailkának adom azt ne kérjétek😊
2 hét után belogoltam, hogy játszak és egy bugos szar fogadot én nem vagyok hajlandó pénzt adni ezért akkor ott a free ha bugban akarok úszni.
u.i.: Természetesen amint minden hibát kijavítottak visszatérek😊
Akhi és Endaer(anilee) légyszi dobjatok ki legyen a hero ketõtök közül! Mert ha nem lesz jó a gáme ti lesztek azok.
Ventrin természetesen meg meg jelenek idõnként.
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Ami nem baj, ez a józan logika, csak légyszíves ne add a szentet. Mert ha komolyan gondolnátok a dolgaitokat, akkor a PN se került volna közétek, hanem harmadik erõvé szervezõdött volna - amire még így is van esély. Az, hogy a LoD pedig miért is marad továbbra is az ellenségetek, egyszerû: eléggé gyenge ahhoz, hogy jó repu pont forrás legyen.
79 SE/77 BD Naia
Excal1bur, nem értem igazán mirõl beszélsz... A klánok nem feltétlenül azért álltak a RM oldalára nno, mert így békében fejlõdhettek, hiszen Batmannel mindíg le lehetett tárgyalni, hogy legyen béke (és én errõl személyes tapasztalatból beszélek).
Az persze megint más kérdés, hogy amikor még a BH-al allyt kerestünk, akkor csak az egyik oldal reagált erre, a másik - a tiétek - csak fenyegetõzött. A LoD hívott minket ostromra, ti nem. Szóval esélyünk se volt anno az oldalatokra állni.
Most a RM politikát váltott, és erre a hozzá tartozó szövetségi rendszer széthullott. Egyes klánok gyorsan és jól reagáltak erre, mások - pédául a LoD - nem, és a LoD-nak ezzel most egy idõre vége is. A maradék aktív játékosok - köztük én is - kiléptek, vagy rövidesen kilépnek, keresnek, keresünk más, aktívabb klánt.
79 SE/77 BD Naia
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
Mini Army Commander
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
Van vagy 60000-es pingem és mindjárt siege😞😞😞😞
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Gratz<#taps>#taps>
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
WTB DC gloves reci, vagy WTT DC csizmára pm ingame pls.
Egyébként ezt megis mondtam hogy addig nem fogom szeretni a gladit amíg meg nem lépem 78-at...úgyhogy most pvp pont farmolás van!!!!
BlackManta lvl 78 Duelist-lvl 75 Treasure Hunter Noodle
A B és C grade clan skill itemekkel (pl: Egg Of Earth: B-Grade/C-Grade, Dragon's Heart: B-Grade/C-Grade stb.) pontosan mit is lehet kezdeni, hogy is megy ez?
Excal1bur Leader of Sleepers
Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi
Elöre is kösszi
Szal majd meglatjuk mi sul ki az egeszbol..
TEAMWORK means never having to take all the blame yourself.... \"Ovgar tipikus troll volt! Először ütött, és még utánna se jutott eszébe kérdezni....\" * Giru - Phantom Ranger (Franz) *
Én azt hallottam, hogy a RM üzent hadat a Patanegra-nak (gondolom Rune miatt)...
Én meg most azt várom, hogy ImMo döntsön, melyik oldalra állunk. Bár én biztos nem fogok a Patanegra elleni oldalra állni (van ott néhány ember, akivel többet partyztam mint másokkal együttvéve)...
79 SE/77 BD Naia
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
és nálad mivan azon kívül hogy nem nagyon játszol?😞
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
söndi mailka nem tudom hova mentettem a képeket a korai aligatoros partyainkrol pls pls pls 14-61 ig képeket ha tudtok aligator kata GC! és a jo öreg EV partykrol!
pvp-je is 1xxx volt de azt elég könnyû összeszedni ha lila buffereket írtasz stb....
Nem leszek ugye 1 hónapig és már az elsõ 2 nap hiányzás után Franz teljesen megváltozik 😄 Patanegra átállt hozzánk , Infernal is Lefaps megcsinált a 2.ik allyt ( S ancanak valószínû ismerõs alliace ) Immortal alliance (Lefaps, Intocables, Infernal) és majd nálunk vki betölti lefaps helyét ami még jó kérdés hogy ki lesz RM nek nehéz napjai lesznek mostantól😛 remélem jobbát teszi a szervert
Szükségem lenne egy kis segítségre. A következõrõl lenne szó, van három ismerõsöm akik jönnének offra.. de én már nemtudom megvenni nekik a cd-key.t, mert már anyit vettem hogy: The credit card you are attempting to use has already been used for too many accounts. You will need to use a different credit card. -szóval, ilyenkor mit tudok csinálni?
Esetleg valaki, aki megtudná venni nekik a key.t? (persze elõtte elutaljuk neki az árát)
Aki tud segíteni írjon nekem privátot pls.. nem akarom a fórumotokat, a mi problémánkal megtölteni, már igy is sokat írtam.. köszönet minden féle helpért..
-egy volt official l2-ös-
http://9gag.com/gag/5135249
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Törpenek mien DYE való?és + hányas?😊
Köszi ha tudtok segiteni..
FeketeVipera 77 SS
79 SE/77 BD Naia
Nem, csak az rpg.hu fórumán volt valaki,aki állandóan magyarázta az l2 fórumán, hogy milyen *** a játék, és inkább játszunk mást... És kissé elkapott a hév... Bocsi... 😊
79 SE/77 BD Naia
(persze-persze pk pontokat le lehet dolgozni... Megnézem melyik az az über-farmer pk-s aki "csak" egyetlen x ezret is "ledolgozott" már) <#nyes>#nyes>
FeketeVipera 77 SS