Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sámán
Nektek volt olyan bug hogy városon kívül adott karitokon csak a lánca van, semmi egyéb ékszer????
Konkrétan bo set, ha kimegyek a városból "eltûnik", (inventoryban sem látszik sehol) csak a lánc marad -a városban meg látszólag rajta van az egész set... <#nemtudom><#csodalk>

FeketeVipera 77 SS

Gordis2k
Drága barátim😊😊!

L2 pályafutásám beszuntettem a mai nappal még 4 napig éll az accom bárkinek bármi kell a közeli csapatombol😊 jelezze és megkapja használhatja amig jól esik! A báium gyûrût mailkának adom azt ne kérjétek😊

2 hét után belogoltam, hogy játszak és egy bugos szar fogadot én nem vagyok hajlandó pénzt adni ezért akkor ott a free ha bugban akarok úszni.

u.i.: Természetesen amint minden hibát kijavítottak visszatérek😊
Akhi és Endaer(anilee) légyszi dobjatok ki legyen a hero ketõtök közül! Mert ha nem lesz jó a gáme ti lesztek azok.
Ventrin természetesen meg meg jelenek idõnként.

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

És ahhoz képest, hogy milyen elvhûek vagytok, és nem az RM-et akarjátok beszivatni, mégis az egykori RM tábor egyik legerõsebb - és kétségkívül legjobb szervezõképességû - klánját rekordidõ alatt tekintitek hirtelen barátnak.
Ami nem baj, ez a józan logika, csak légyszíves ne add a szentet. Mert ha komolyan gondolnátok a dolgaitokat, akkor a PN se került volna közétek, hanem harmadik erõvé szervezõdött volna - amire még így is van esély. Az, hogy a LoD pedig miért is marad továbbra is az ellenségetek, egyszerû: eléggé gyenge ahhoz, hogy jó repu pont forrás legyen.

79 SE/77 BD Naia

Sziasztok! 😊
Excal1bur, nem értem igazán mirõl beszélsz... A klánok nem feltétlenül azért álltak a RM oldalára nno, mert így békében fejlõdhettek, hiszen Batmannel mindíg le lehetett tárgyalni, hogy legyen béke (és én errõl személyes tapasztalatból beszélek).
Az persze megint más kérdés, hogy amikor még a BH-al allyt kerestünk, akkor csak az egyik oldal reagált erre, a másik - a tiétek - csak fenyegetõzött. A LoD hívott minket ostromra, ti nem. Szóval esélyünk se volt anno az oldalatokra állni.
Most a RM politikát váltott, és erre a hozzá tartozó szövetségi rendszer széthullott. Egyes klánok gyorsan és jól reagáltak erre, mások - pédául a LoD - nem, és a LoD-nak ezzel most egy idõre vége is. A maradék aktív játékosok - köztük én is - kiléptek, vagy rövidesen kilépnek, keresnek, keresünk más, aktívabb klánt.

79 SE/77 BD Naia

xt198
mesélj

Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512

Mi volt ILU?

Mini Army Commander

phalanx
pfff mi ment ma a siege után az ICA ventrin.... SZÁNALOM

mAilkaEVO3
oppps akkor csak neked :/

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

Csak nekem halt be a ventri meg game vagy nektek is Szeki, mailka, Spidi?
Van vagy 60000-es pingem és mindjárt siege😞😞😞😞

mAilkaEVO3
de csak most beruházott a klán 3 AQ ringre vmit bizniszeltek 😄

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

Nalatok nem kempelik a farmerek a spawnt 3-4 grp-al?

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Szekijoe
Nem az volt hogy ez titok?<#hehe>
Gratz<#taps>

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

Jaja grats Detto!!!
WTB DC gloves reci, vagy WTT DC csizmára pm ingame pls.

mAilkaEVO3
Hehe Gratz Detto for AQ😛

Padidiver
igen olyasmi😄😄D
Egyébként ezt megis mondtam hogy addig nem fogom szeretni a gladit amíg meg nem lépem 78-at...úgyhogy most pvp pont farmolás van!!!!

BlackManta lvl 78 Duelist-lvl 75 Treasure Hunter Noodle

Hali!

A B és C grade clan skill itemekkel (pl: Egg Of Earth: B-Grade/C-Grade, Dragon's Heart: B-Grade/C-Grade stb.) pontosan mit is lehet kezdeni, hogy is megy ez?
RM és PN között is szoros kapcsolatok voltak ...:p 1ébként meg LoD rajta van a top 3 as "gyülöljük" listán 😄 Mi nem RM legyõzéséértz vagyunk a szerveren hanem az ellenfelek legyõzéséért szoval tul sok értelme nem lenne ha msot az összes bandwagoner klánt ,akik 6 honapig nyaliztak RM nek hogy felfejlõdjenek békében, magunk mellé állitanánk xD

Excal1bur Leader of Sleepers

ZsuzS
pedig anno hogy szidta <#hehe>

Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi

B@lu
solo pvp isten lettel?😛

Hi! Valki nemtudja hogy hol van lveirva a warsmith küldinek a 3madik szakasza magyarul ? sajna angol nem megy😞 vagy ha vlaki letudna forditana azt is megköszönöm! 😊
Elöre is kösszi

Padidiver
háth nem akartam de muszály elhanyagolni mivel el kellett adnom a ruháit így talán lesz pénzem drac helmetre😊ha meglesz full drac akkor talán néha megyek mjad vele is funnolni de sonic raggel gladin elég dúúrván lehet küldeni a pvp-t😛

Giru
Ez a kerdes nem hiszem, hogy ilyen egyszeru volna.... Ez mar nem csak politika. Mindenesetre osztom Bie kivancsisagat. PN es LOD kozott elegge szoros baratsag volt, mar csak a klanvezetes nemzetisege miatt is... Rune elfoglalasaban is a mi allynk segitett nekik. Ami jelenleg a kerdest taplalja az az, hogy ImMo jelenleg ritkan online RL miatt....
Szal majd meglatjuk mi sul ki az egeszbol..

TEAMWORK means never having to take all the blame yourself.... \"Ovgar tipikus troll volt! Először ütött, és még utánna se jutott eszébe kérdezni....\" * Giru - Phantom Ranger (Franz) *

Hi all! Interludeal lenne problémam [mikor karaktert akarok csinalni akkor criticalt kapok ez miert van????
még ha akartok se tudtok a mi oldalunkra állni 😊 PN is necces volt meg infernal de a többi az maradjon ahol most van 😛 bandwagon klán . Már jo ideje nem arra megyünk hogy RM t hogy tudjuk megszivatni , hanem arra hogy jok legyenek a mi oldalunkon...

B@lu
na mivan ocsi !
hanyagolod a th t?😊
meselj miket sebzel? uber allatt lett a gladi?

Szia! 😊
Én azt hallottam, hogy a RM üzent hadat a Patanegra-nak (gondolom Rune miatt)...
Én meg most azt várom, hogy ImMo döntsön, melyik oldalra állunk. Bár én biztos nem fogok a Patanegra elleni oldalra állni (van ott néhány ember, akivel többet partyztam mint másokkal együttvéve)...

79 SE/77 BD Naia

Nethyrrea
asszem 1 bankkártyáról max 2-3 account mehet, többet nemenged plaync. ilyenkor vagy timecard vagy kerestek valakit akinek még elbírja a kártyája.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Padidiver
nagggyooon jó a gladi 78-on most már énnis ezt mondom szal megyek 79 re is...kúúúúúúúva nehéz lesz de valahogy meglesz.ma is pvpzgettünk faszán lehet vele tolni.
és nálad mivan azon kívül hogy nem nagyon játszol?😞

Gordis2k
HAHAHAHAH MM CRAFT HACK meglesz a luuut hack is meglásd😊

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Gordis2k
lol ezt mondom lol, hogy osszegyurtok azert ilyen a szine kek zold piros lett egybegyurve.

LoL ma délutáni craftolásaim 100%-ban sikeresek voltak😊😊

Gordis2k
söniii mesélj milyen a 78????

söndi mailka nem tudom hova mentettem a képeket a korai aligatoros partyainkrol pls pls pls 14-61 ig képeket ha tudtok aligator kata GC! és a jo öreg EV partykrol!

mAilkaEVO3
apád egyetlen idióta fiát ez már az RS-es logo te mofos slacker😄

Padidiver
Quicksh0t tudna mesélni a pk ról....
pvp-je is 1xxx volt de azt elég könnyû összeszedni ha lila buffereket írtasz stb....

Hello Biehielle jó látni itt :p

Nem leszek ugye 1 hónapig és már az elsõ 2 nap hiányzás után Franz teljesen megváltozik 😄 Patanegra átállt hozzánk , Infernal is Lefaps megcsinált a 2.ik allyt ( S ancanak valószínû ismerõs alliace ) Immortal alliance (Lefaps, Intocables, Infernal) és majd nálunk vki betölti lefaps helyét ami még jó kérdés hogy ki lesz RM nek nehéz napjai lesznek mostantól😛 remélem jobbát teszi a szervert

Sziasztok!
Szükségem lenne egy kis segítségre. A következõrõl lenne szó, van három ismerõsöm akik jönnének offra.. de én már nemtudom megvenni nekik a cd-key.t, mert már anyit vettem hogy: The credit card you are attempting to use has already been used for too many accounts. You will need to use a different credit card. -szóval, ilyenkor mit tudok csinálni?
Esetleg valaki, aki megtudná venni nekik a key.t? (persze elõtte elutaljuk neki az árát)
Aki tud segíteni írjon nekem privátot pls.. nem akarom a fórumotokat, a mi problémánkal megtölteni, már igy is sokat írtam.. köszönet minden féle helpért..

-egy volt official l2-ös-

Yoda001
hehe.. regiztem igen. egyébként biztos nem.. csak csodálkoztam..😊(14-15 nap után 😄)

http://9gag.com/gag/5135249

Sámán
Akkor engem átvertek... <#wow2><#hehe><#vigyor5>

FeketeVipera 77 SS

GamerAdams007
minden szerveren be kell írni jelszót meg IDt... PlayNC-n aktíváltad az accod? esetleg nem számoltad el magad, és még nem telt le a 14 nap? 😊

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

Yoda001
dede. aktiváltam.. és hivatalos szerver(szerintem) mert amikor feltelepitettem beirtam jelszot+felhasz nevet amit regeltem és azon a szerveren játszok még mindig.. :|

GamerAdams007
ha több mint 15 (ami amúgy 14) napja játszol vele, akkor nem a hivatalos szerveren játszol, vagyis nem is aktiváltad még a 14 napos trialt.

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

Yoda001
hi all.. egyik gs ujsághoz kaptam a gamet és az volt rá irva 15 day trial. na én ezzel már több mint 15 napja játszok. ugyhogy lehet érdemes volt megvenni? meg hol vannak magyar szerverek?? hogy kell csatlakozni?.. erre még nem jötte rá 😊

Szekijoe
1-10et szed le a quest

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

Üdv all!
Törpenek mien DYE való?és + hányas?😊
Köszi ha tudtok segiteni..

Sámán
1 küldi állítólag 1-4 pk pontot vesz le -és nem 3 perces a küldi. Ha mákod van és mindig 4et leszed, ezer pk-ra akkor is 250x -hááááát.... <#crazya><#vigyor5><#buck>

FeketeVipera 77 SS

Eléggé sokan megteszik. Egy idõ után már alig lehet ledolgozni a karmát...

79 SE/77 BD Naia

Sziasztok! 😊
Nem, csak az rpg.hu fórumán volt valaki,aki állandóan magyarázta az l2 fórumán, hogy milyen *** a játék, és inkább játszunk mást... És kissé elkapott a hév... Bocsi... 😊

79 SE/77 BD Naia

Sámán
Azért eléggé kevés kari büszkélkedhet több ezer pk (vagy akár pvp) ponttal -és napi szinten kéne ennyit begyûjteni <#crazya><#hehe>

(persze-persze pk pontokat le lehet dolgozni... Megnézem melyik az az über-farmer pk-s aki "csak" egyetlen x ezret is "ledolgozott" már) <#nyes>

FeketeVipera 77 SS

ezis egy véglet😊 kb.91324 pk/nap/szerver lenne 1milliardnal
Sirch
Lehet, hogy sok PK-zás volt, de az kevés karakter közt oszlott meg. Azért a játékosok nagy része ügyel arra, hogy ne barmolja el a kariját sok karmával és PK ponttal. Fogalmam sincs, hogy az itteni régi játékosoknak mennyi PK-pontja van, de le merem fogadni, hogy nem számottevõ a PvP pontjaitok mellett.