A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Gordis2k
    Ez egy örök kérdés. Nekem THim vannak. Én azt mondom, hogy nagyon erősen helyzet függő de ami biztos mind a kettőnek van előnye és hátránya:
    Th nem csak silent moveja van de fake death is amivel adot körülmények közöt 10xes ütőerőt képez pvpben (gankelés) hiszen eleve nnyi mobbal érkezik a helyszinre ami egymagábn megöli a partyt te a healereket és akár az összes DDtis tökéletesen leköti. Míg az AW silentmoveban csököt lassú A TH bárhol maximális sebeségel segberug a Sthealt nevű új képesége ugyanis nem befolyásoja a PVP támadásainak ereját mégis telyesen elkerüli az agrót. Ezek olyan kiegészítők amitől a TH verhetetlen stratégiai előnyökkel Támad partykra.
    Viszont az AW 2xes PVP sebzést képez a varázslatai valóban örülten hasznosak ha! oda tud jutni az elenfélhez akkor 2x hatásosabb mint a TH így pl Siege törösként mesze veri a TH képeségeit annak elenére, hogy a thnak jóval több HPja van. Az AW magas szinten Egy instant gyilkos. Ezért el kell dönetened menyi esélyt látsz mass pvpkre és menyire lesz aktiv 2hetente 2 napot a klánod Siegen. Mert serintem bár valóban joval gyengébb(ami még mindig kb 1-2szúrás /ember) a TH FUN és Stratégiai előnyben verhetetlen. Ami a PVEt illeti Hex ide vagy oda a TH messze jobb.