Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Hogy csak egy modellel példázzam az arányokat:
Az NF-nek a fõ szerverén 10k karakter van (pedig 3 hónapos inaktivitás esetén ott törlik az accountokat), de az esténkénti aktív játékosok száma ritkán haladja meg a 400-at.
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Persze lehet, hogy csak azt adták meg, hogy mennyi karakternek van épp legalább 1 pk pontja. Csak mint tudjuk, ez végülis küldivel törölhetõ...
79 SE/77 BD Naia
Már az rpg.hu fórumára is megírtam errõl a véleményem: a gyerek csak magyarázza a botos bizonyítványt. És persze a pozitív dolgokat elhallgatja...
Excal1bur, Giru, Dita ismernek, tudják, hogy nem gazdag a karakterem, de így is összehozható volt a top A-s robe set...
79 SE/77 BD Naia
Lehet, hogy a te botcsapatod 200x halt meg naponta, de például én a 20 lábujjamon meg tudom számolni, hányszor feküdtem ki a játékban.
79 SE/77 BD Naia
Tabi!
A Franz-ról: Az oroszok jó része nem tud angolul, ezért a RM-et nem ajánlom. Egyébbként én azt javaslom, hogy ha klánt akarsz, akkor lépj be egy kissebb, független klánba, aztán majd látod, hogy hol lelsz barátokat. Erre 60 fölött bõven ráérsz.. 😊
79 SE/77 BD Naia
És a halál? az én botcsapataim és a sétatörpém naponta 5-7 szintet verettem vissza az 12x napi 200halál hát nonstop delevelik magukat a botok és én is minimum 2-3ezerszer haltam meg már a játékban. Shanwayt 6 szintet vertem vissza a Raidboszolásokkor Necromantán Hogy minnél tovább csináljuk
egyser 65 rõl 62,9 re.
Nagyon kicsi az a baromi nagy szám szerintem 1 hét alat számolt statisztika!
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Assan:
Persze, hogy én vagyok 😊) még szép😊 ez még NFen így van Flash clanjában voltam de megeröszakoltük a 3 vezirt és egy klánba gyürtük a 3 klánt attõl Baszot erõs kis csapat lettünk😊
Nothing Revs Like Honda S2000!😊
😊
Shienis - lvl 85 Spectral Dancer / 80 Dualist / 80 Archmage / 79 Sagittarius
The game is also renowned for its clan system, resulting in the creation of more than 57,285 powerful clans, which have participated in 2,228 successful castle sieges.
Additional Lineage II North America and Europe Fun Facts:
* Number of free major content updates: 6
* Number of contests and events: 42
* Number of Striders: 7,233
* Number of Chrono souvenir items: 2,418,054
* Number of pets (Hatchlings, Wolf, Baby pets): 128,898
* Number of deaths since launch: 618,978,656
* Number of chaotic characters: 86,176
"
3 év alatt...😊)
mmorpg.com
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
Excal1bur Leader of Sleepers

in memorian lv65 SPS, lv52 Prophet, lv35 Dwarf
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
túl sok fegyver skillre ne számíts amúgyse, törpék nem kapnak csak blunt meg polearm masteryket ha jólemlékszem.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Van itt néhány régi emlék):
amúgy nálunk angol a rendszeres, csak néha beszélnek oroszul
Ahogy látom elég túlsúlyban vannak az oroszok...nem mintha bajom lenne velük, csak nem értem a nyelvüket.
Ezek a klánok/allyk angolul beszélnek, vagy csak orosz szöveget nyomatnak?
Klánosodással még bõven ráérek egyébként, csak egy képet szerettem volna kapni a helyzetrõl. Köszi mégegyszer.
1 kerdesem lenne ezen a képen a Lineage 2 felirat felett lévõ Darkelf kezében van egy kétkezes kard mi a neve ha valaki tdja legyen szíves írja meg fontos lenne elõre is köszönöm
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
The Life is a Game. Yust play it!
fuck mmo's..i.,
jo8