Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nethyrrea
szerintem az az épp a mérés pillanatában piros karik száma lehet, nemtudom elképzelni hogy ne lett volna az elmúlt kb 3-4 évben több MILLIÁRD pks.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Sirch
Igen, a botok tízezrei teszik ki az itt felsorolt statisztikai számok többségét, a normál playerek meg hígítják az arányokat. Az elején írt 3,8 millió karakterbõl fene se tudja, mennyi az aktív, talán a tizede sem, hisz ebbe beletartoznak a piacos, a trial, az inaktív, és a bannolt karik is.
Hogy csak egy modellel példázzam az arányokat:
Az NF-nek a fõ szerverén 10k karakter van (pedig 3 hónapos inaktivitás esetén ott törlik az accountokat), de az esténkénti aktív játékosok száma ritkán haladja meg a 400-at.

GamerAdams007
Szerintem nem számolták bele, hogyha NPC öl meg, így a bot halálok 80%-a alapból kiesett sztem...

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

Lehet téged + a botokat levonták alapból,nemakartak senkit elrémiteni😄D
Gordis2k
Nem az én vacak csapatom(csapataim) számítanak személyszerint ismerek 3-4 embert akinek 70!! nél több karija fut és delevel minden nap!! Több 10k!!! bot csinálja így hidd el nem nagyon reális az bár a fene sem tudja.

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

temost kötekedsz?😊vicces...😊
Szerintem nincs gond ezzel a számmal.. A legtöbbször ugyanazok a játékosok pk-znak, míg vannak olyan játékosok, akik egyáltalán nem, vagy csak alig-alig (bár nekem is van 1 teljes pk pontom 😊 ).
Persze lehet, hogy csak azt adták meg, hogy mennyi karakternek van épp legalább 1 pk pontja. Csak mint tudjuk, ez végülis küldivel törölhetõ...

79 SE/77 BD Naia

Napi 78 ami kb. szerverenkent a regiekre mondjuk 8-9 jon ki,ami lehet akar valos is ha figyelembesszuk hogy lehetpar napig egysincs.
Sziasztok! 😊
Már az rpg.hu fórumára is megírtam errõl a véleményem: a gyerek csak magyarázza a botos bizonyítványt. És persze a pozitív dolgokat elhallgatja...
Excal1bur, Giru, Dita ismernek, tudják, hogy nem gazdag a karakterem, de így is összehozható volt a top A-s robe set...

79 SE/77 BD Naia

Sirch
Na ezekután nem fogtok hinni nekem, hisz azt mondjátok majd, még a lábujjaimat se tudom megszámolni. <#banplz>

Sirch
Szerintem pedig reális lehet ez a halál-érték. Még így is azt mutatja, hogy átlagban minden játékos, 154x halt meg (ami még 4%-os XP vesztés mellett is 6 szint delevel). És akkor gondolj a rendes játékosokra (mivel te nem vagy az <#crazya>), illetve a piacolós lvl1-es karikra.

Lehet, hogy a te botcsapatod 200x halt meg naponta, de például én a 20 lábujjamon meg tudom számolni, hányszor feküdtem ki a játékban.

És? WoW-ban hány sikeres várostrom volt?

79 SE/77 BD Naia

phalanx
már volt sokszor és bár van benne igazság, szvsz sok olyan dolgot is felsorol hibaként amit én inkább a játék elõnyös tulajdonságaihoz sorolnék

Sziaztok! 😊
Tabi!
A Franz-ról: Az oroszok jó része nem tud angolul, ezért a RM-et nem ajánlom. Egyébbként én azt javaslom, hogy ha klánt akarsz, akkor lépj be egy kissebb, független klánba, aztán majd látod, hogy hol lelsz barátokat. Erre 60 fölött bõven ráérsz.. 😊

79 SE/77 BD Naia

Gordis2k
NEm csak a pksok de az is lol hát az egy vicc!! minimum 100x ennyi.

És a halál? az én botcsapataim és a sétatörpém naponta 5-7 szintet verettem vissza az 12x napi 200halál hát nonstop delevelik magukat a botok és én is minimum 2-3ezerszer haltam meg már a játékban. Shanwayt 6 szintet vertem vissza a Raidboszolásokkor Necromantán Hogy minnél tovább csináljuk
egyser 65 rõl 62,9 re.

Nagyon kicsi az a baromi nagy szám szerintem 1 hét alat számolt statisztika!

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Gordis2k
Number of deaths since launch: 618,978,656??? Csak én haltam ennyiszer😊😊

Assan:
Persze, hogy én vagyok 😊) még szép😊 ez még NFen így van Flash clanjában voltam de megeröszakoltük a 3 vezirt és egy klánba gyürtük a 3 klánt attõl Baszot erõs kis csapat lettünk😊

Nothing Revs Like Honda S2000!😊

phalanx
a pksok száma csak nekem tûnik kevésnek?

The POWER of DREAMS
😊

Shienis - lvl 85 Spectral Dancer / 80 Dualist / 80 Archmage / 79 Sagittarius

"Only the most strategic players dare to brave the dangers lurking in the never-ending world of Lineage II. During the first three years of Lineage II in North America and Europe, more than 3.8 million characters have been created, with only 33 of those characters reaching level 80, the game's highest playing level.

The game is also renowned for its clan system, resulting in the creation of more than 57,285 powerful clans, which have participated in 2,228 successful castle sieges.

Additional Lineage II North America and Europe Fun Facts:

* Number of free major content updates: 6

* Number of contests and events: 42

* Number of Striders: 7,233

* Number of Chrono souvenir items: 2,418,054

* Number of pets (Hatchlings, Wolf, Baby pets): 128,898

* Number of deaths since launch: 618,978,656

* Number of chaotic characters: 86,176
"

3 év alatt...😊)

mmorpg.com
hmm hmm Pécs... de van egy olyan sejtésem, hogy az "Ibli Miklos" is Ybl Miklós 😊

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

mAilkaEVO3
woohoo a lényeg, hogy IQ legyen ;>

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

pharao
PFFF most nézem csak! Anno ezt a logo-t én kreáltam 😛 (azért lett ilyen szar) <#buck>. amúgy meg nem volt kár azt a pár embert kicsinálni anno (emelte a hírnevünk/hírhedségünk).

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

ZsuzS
annál többet amit ott irtam nem tudok 😄 20/24/28nál kap skilleket az artisan... az összes Blacksmith -el beszéltél a mûhelyben? vagy csak egynél nézted meg? másra nem tudok gondolni csak erre, hogy nem a jó emberrel beszéltél. Melyik szerveren vagy?esetleg el is kísérlek 😄 az én artisanom tudott tanulni

Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi

pharao
Ez nem is Gordy, hanem Samas lol <#banplz>

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

Facek
ally chat an az van h eladta a kariját-de a fasz se tudja
mAilkaEVO3
WOOHOOO mééég régi NF-es shotot 😄 <3 <3 <3 😄 de igen ez is ö és RisingSun FTW 😄 😄 😊)))))

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

Hallom FAntasy elhagyta RM t xD jo sok pletyka van : 1. lelepett hero statusban és boss ékszerekkel hogy eladja a kariját 2. átvágta RM t és csatlakozott PN hoz vagy 3. simán valami taktika batmantõl 😊

Excal1bur Leader of Sleepers

Sirch
NF-en c3 idején készült kép, amin egy Shanway nevû karakter a régi RisingSun-os logóval feszít. Kizárt, hogy õ legyen!<#nyes><#nyes><#nyes>

Gordi ez is te vagy? 😊

in memorian lv65 SPS, lv52 Prophet, lv35 Dwarf

Padidiver
Gordi ezek a képek naggyoooon jóóók😊

BlackManta lvl 78 Duelist-lvl 75 Treasure Hunter Noodle

MauChao
Azt szeretném megtudni,hogy a Sanctity Crystal mire jo,illetve mire lesz jo,mire valo,mert nekem sajnos foalmam sincs rola.<#nemtudom><#nemtudom>

Looooser
fenébe... pedig igazán gyönyörû kard :S köszi aa helpet...

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Nethyrrea
ha figyeltél, chara már válaszolt neked. ha tényleg artisan lettél ahogy mondod akkor a kovácsoknál tudsz skilleket tanulni. feltételezem hogy a hivatalos fizetõs szerverek valamelyikén játszol és nem tört szerveren.

túl sok fegyver skillre ne számíts amúgyse, törpék nem kapnak csak blunt meg polearm masteryket ha jólemlékszem.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Valaki help a skillel kapcsolatban már lentebb irtam a fórumban hogy mi a gondom. HELP
Nethyrrea
az a nagyon régi skinje volt a dragon slayernek. a vicc csak az hogy akkoriban még nem is volt elérhetõ az a fegyó, csak a mostani skinjével már.

Gordis2k
http://maia.hu/~lineage/gordi/

Van itt néhány régi emlék):

Úgy általában szólt minden Franz-osnak, csak félrenyomtam.

Facek
phoenix nagy tévedésben él szerintem ne tõle kérdezz 😊
amúgy nálunk angol a rendszeres, csak néha beszélnek oroszul
Értem, köszönöm az infókat.
Ahogy látom elég túlsúlyban vannak az oroszok...nem mintha bajom lenne velük, csak nem értem a nyelvüket.
Ezek a klánok/allyk angolul beszélnek, vagy csak orosz szöveget nyomatnak?
Klánosodással még bõven ráérek egyébként, csak egy képet szerettem volna kapni a helyzetrõl. Köszi mégegyszer.

Looooser

1 kerdesem lenne ezen a képen a Lineage 2 felirat felett lévõ Darkelf kezében van egy kétkezes kard mi a neve ha valaki tdja legyen szíves írja meg fontos lenne elõre is köszönöm

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Na a skillekel kapcsolatban eddig sem tudtam tanulni csak azt a 2 skillt amivel tárgyakat lehet kinyerni a lényekbõl.A más skill nincs a blacksmith-nél a wh-ban pedig nem tanitanak valaki help mert nincs fagyver skillem és nehéz és lassú a lények ölése.
Facek
tegnap míg én szenvedtem õ lent xp-zett IT-ben és esett eggy 😄
pharao
Grat-grat. Látom mégis sikerült kifarmolni azt a 700 itemet. Trelo mit akar azzal a tallum glave-vel?

most hogy mondod tenyleg teljesen ugyanaz csak ehhez nincs odairva, hogy hanyas effect <#vigyor2>

The Life is a Game. Yust play it!

MeoH
Sky box propet, mit varsz tole<#nevetes2><#taps><#beka2><#eplus2><#banplz>

fuck mmo's..i.,

Gordis2k
ÉS igen felriadtam az éjszaka közepén😞 majdnem megfuladtam a betegségemben😞 na hátha tulélem az éjszakát
jo8

Gordis2k
Szánalmas vagy varázslo vagy és nem ölsz...no komment...pedig ott az a jókis élõhalot ölõ skilled egésznap élõhalott DEkre vadásznák csak BD bõl lenne 200 pvp pontom.

Nethyrrea
carebear imo, ennél még nekem is több pvp/pk van 😄

Facek