A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Olvastam a hozzászolásokat elég sokáig visszamenően. huhhh :)
A bot témáról meg az adenáról lenne szó.
Én az elejétől fogva botozom a haverok megmutatták és rabja lettem :)
Adenát is rendeltem már vagy 500 millát. Jól el is csesztem mindet mire kiismertem a játékot és még csak 60-as vagyok :(
Szóval számomra mit is jelent ez a játék?
Bejelentkezek rohangálok a világban akár gyalog, partyzom a klánommal, chatelek az így megismert arcokkal. Baromira tetszik a világ mindent fullra húzva a grafikán elég szép :) Ezért van az hogy csak kimegyek valamelyik dombtetőre leülök és nézelődöm. Beszélek az ismerősökkel megnézem mások páncélját hogy csillog rajta a fény hogy lesz a dc páncél zöld kék fekete kölönböző irányból stb...
Amit legjobban imádok a pvp :) Ez a játék lényege nem? :) Én odáig vagyok érte :)
Általában meg is szívom mert a 60-as aw-val nekimegyek a harmadik classosnak is :)
Viszont ehhez minnél magasabb szint kell, meg jó felszerelés hogy tényleg ne agyaggalamb legyél az íjászok számára :) És itt jön a képbe a bot.
Én rohadtul türelmetlen ember vagyok a magánéletben is ezt beismerem. Éppen ezért már valószínűleg lvl 50 körül abbahagytam volna a játékot ha nincs a bot progi meg az adena rendelés lehetősége. Ez valami vicc amit a droppal művelnek a fejlesztők. Ha csak a dropból szeretnék megélni valószínűleg lvl 75-ösként már futná is egy dark screamer-re és ezmellett még vígan pucéran rohangálhatnék. Bár tekintettel arra hogy dark elf nővel játszom nem is lenne ellenemre :)))))) Az exp-elést meg csinálja az (bocsi hogy így fogalmazok) akinek 7 anyja van. Ennél idétlenebb és unalmasabb dolgot az életben nem tudtak még kitalálni. Gyűlölöm. Éppen ezért bot be elmegy filmet nézni, elmegy motorozni, elmegy aszonnyal hancúrozni :), elmegy sörözni, stb... addig is fejlődöm én meg nem halok meg szívrohamban, mert közben jól érzem magam. Aztán amikor bejövök akkor tényleg csak a játéknak élek (ekkor már az expelés, szörnyölés sem nyűg mert a cimbikkel vagyok lehet chatelni, stb...) Ilyenkor már a játék valós lényegére lehet koncentrálni menjünk partyzni mass pvp-zni, stb :)
Hát nekem ez a véleményem nagyon tömören :)
Myriell lvl 60 AW Franz Nő -> Necro in sub Főkari
GarinBroff lvl 39 Artisan Franz Férfi
Mellarkyn lvl 51 Bounty Hunter Franz Férfi
TheGreatWise lvl 21 Orc Shaman Franz Férfi -> Overlord
Jenice lvl 8 Human Fighter Nő -> Gladiator vagy Dark avanger
Miryell lvl 6 Dark Elf Mystic Nő -> Spellhowler
Üdv.