Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mibol gondolod?😊))

Ahol a Pénz ott a Haza :) Dita - BladeDancer / Lords Of Darkness / Franz

GibboRamone
Sikerult!<#vigyor2>

Dota 2

senki nem tud segíteni c6-is kliensre hogy tudom osszehozni a zoom hack et?<#nemtudom><#lookaround>

The Life is a Game. Yust play it!

a jobbfelsõ sarka miért van kiszadve a képnek? 😊

Nah sikerült visszaszerezni az accot? <#eljen>

GibboRamone
Az en klanomnak: 0 <#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>
Ja es gyerunk Invincible! Hajra Dusk!
Ezen a heten nektek szavaztam bizalmat.<#vigyor2>

Dota 2

Na 1 kis verseny: kinek hány klánnal van war (amit a saját klán hirdetett) ?
Az én klánomnak 22:p

Excal1bur Leader of Sleepers

Orosz és görögböl vana legtöbb pl az én allymba sztem csak 1-2 orosz van a maradék canada/amerika/görög/brit anti-RM/szerver ally 😄

GibboRamone
Az oroszok sokkal baratsagosabbak mint az amcsik.<#vigyor2>

Dota 2

Facek
franzon nem csak az oroszok vannak tulnyomó számban, hanem ottvannak a görögök, sok spanyol és francia is van.
Végre B-grade, ja és az emi bow-om is felment +6-ra!!!<#vigyor><#vigyor>

Teon kb fele orosz.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

ja jó sieghardt talán nem mert laggos és idõeltolódás van :S

Hát jó, de ha veletlen olyan klanba kerülök egyszer akkor nem akarom az orosz szöveget olvasni...:S, hát ebbõl hamar sieghardt lesz sztem...

GibboRamone
Teon-t nem ismerem. Sajnos nem viccelek , de szerencsere sokan beszelik az angolt...<#vigyor2>

Dota 2

na nemár..., most ez komoly? XD
és a teonon?

GibboRamone
Francon csak oroszok vannak😛

Dota 2

A franzon a rm klánbab tényleg oroszok vannak?
a teonon vagy a franzon van kevesebb orosz? 😄

Paladinnak undead szörnyekre van fearje mig a a DA/SK nak Angyalra,
Varázslókon kivül ha jól tudom csak DA nak van a horror ami müködik pvpbe de mivel DA nak kicsi az m atakja és kevés a cast speedje emiatt sztem nem éri meg használni

hali!, valaki tudna segíteni az l2wh-s zoomhacket hogyan tudom mûködésre birni? nekem nem igazan sikerült :S

The Life is a Game. Yust play it!

a clan oath robe mit ad pontosan?

Facek
pp-é nem mûködik pvp ben, személyesen nem próbáltam de a klán 78as pp je ezt mondta
ZsuzS
ettõl függetlenül: Sps , SH , Necro , Sorci (szóval az összes vazsi)
aztán prophet , warcryer (és mily meglepõ ez a skillünk 75ig fejlõdik ), overlord.Ezek tuti. A klánunkban levõ paladin is elõszeretettel fear-eli a mobokat egy zárt teremben party alatt (no comment) .az õ fearjével nem tudom mi a helyzet.

Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi

Feart baromság volt pvp-ben is használhatóvá tenni, hihetetlen, hogy a sok idióta fejlesztõ nem tanult a hero fear okozta felháborodásból. Mert ugyebár f*szom fog harcolni olyan ellen aki egy gombnyomással eléri, hogy szanaszéjjel futkozzak meg a falat ölelgessem, õ meg közben lelõ. Akkor inkább megyek bolgárkertésznek, ott legalább jó levegõ van.

Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury

sztem amelyik karinak fearje van az mostnár pvpben is használható

melyik karakternek van fear-je ami pvp-ben is jó? :o

VipJoco
Jah csak ne tünjön bann gyanusnak azért írtam <#vigyor5>

Facek
ottvan hogy viphunter már nincs akkor gondoltam nem írom le azt hogy csak nemfizeti az accot, nem m1 ? 😛
VipJoco
Én se fizetem és engem kihagysz a felsorlásból? Csaló

Facek
flash kis nub van accountja de nem fizeti 😛
Mer olyan sokan voltatok 😄 Flashxp ? azt tudom hogy truby meg viphunter mar nincsen

Akkor javitok: LoD és azonkívül 1-1 magyar/klán , LoD ba van néhány normális magyar pl biehielle a többiekröl meg nem mondok semmit 😊 nem szeretnek engem 😛

Facek
rm vagy tribunal = 1 ember, én 😛
A legtöbb magyar az Lords of darkessben van ,azután RM vagy tribunal és utána vagyok én a sleepersbe

egyebként milyen magyar klánok vannak Franzon?

Gordis2k
JAJA😊 iszonyat erõsek😊 de utána 3x nyertem mert nem kritelt és a fear landolt!

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

elvileg azt kellene, de c6ban az is kódolt

Mondtam, hogy egy jól cuccolt és játszani tudó gladi jó eséllyel megb*sz 😄 (bocs, de jól esett 😛 )

Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury

Facek
mellesleg népszerû témák közt vagyunk =)
Facek
lehet de l2 init kell átírni hozzá
Válaszoltam is rá... ,,egy kicsit mindenképpen látszik a keret"

Mardwollk ... Human Fighter

jó hát erre én is rájöttem, csak nem ezt kérdeztem 😄

Padidiver
5 részbõl áll és mindegyik +3-as...

BlackManta lvl 78 Duelist-lvl 75 Treasure Hunter Noodle

+15? 😮 azt meg hogyan?

Padidiver
WTS-+15 DC light set
WTB-Drac helmet/boots
kezd fontossá válni:/

BlackManta lvl 78 Duelist-lvl 75 Treasure Hunter Noodle

egy kicsit mindenképpen látszik a keret én ugy csinálom h felhuzom teljesen megfogom és feljebb helyezem az egeszet ameddig cskalehet -...

keret*

Valahogy meg lehet oldani, hogy ha ablakban játszom ne látszódjon a felsõ windows kerest?(hogy többet lehessen látni a játékból)
A chatboxot ha szethuzom restartnal megint kicsiben van, ezt sem értem miert.

frightens an angel, causing it to flee. Lethal strike is possible. Consumes 5 Soul Ores.

megijeszt egy angyalt miközben azt okozza, hogy meneküljön. Halálos csapás van lehetséges. Fogyaszt 5 néger ércet.

xDDDDDDD<#ravasz1><#idiota><#gun><#finom><#violent><#boxer><#email><#falbav>

ELNÉZÉST MINDENKITÖL A FÉLREÉRTELMEZÉSÉRT ÉS FÉLREINFORMÁLÁSÉRT!!!!

joh tudom mivolt abaj egyszerre fordítottam ismerõsömnek ezt és a warlord új skilljét és öszefolyt xD😄😄😄😄😄