Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ahol a Pénz ott a Haza :) Dita - BladeDancer / Lords Of Darkness / Franz
The Life is a Game. Yust play it!
Ja es gyerunk Invincible! Hajra Dusk!
Ezen a heten nektek szavaztam bizalmat.<#vigyor2>#vigyor2>
Dota 2
Az én klánomnak 22:p
Excal1bur Leader of Sleepers
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Dota 2
és a teonon?
a teonon vagy a franzon van kevesebb orosz? 😄
Varázslókon kivül ha jól tudom csak DA nak van a horror ami müködik pvpbe de mivel DA nak kicsi az m atakja és kevés a cast speedje emiatt sztem nem éri meg használni
The Life is a Game. Yust play it!
aztán prophet , warcryer (és mily meglepõ ez a skillünk 75ig fejlõdik ), overlord.Ezek tuti. A klánunkban levõ paladin is elõszeretettel fear-eli a mobokat egy zárt teremben party alatt (no comment) .az õ fearjével nem tudom mi a helyzet.
Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi
Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury
Akkor javitok: LoD és azonkívül 1-1 magyar/klán , LoD ba van néhány normális magyar pl biehielle a többiekröl meg nem mondok semmit 😊 nem szeretnek engem 😛
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury
Mardwollk ... Human Fighter
WTB-Drac helmet/boots
kezd fontossá válni:/
BlackManta lvl 78 Duelist-lvl 75 Treasure Hunter Noodle
A chatboxot ha szethuzom restartnal megint kicsiben van, ezt sem értem miert.
megijeszt egy angyalt miközben azt okozza, hogy meneküljön. Halálos csapás van lehetséges. Fogyaszt 5 néger ércet.
xDDDDDDD<#ravasz1>#ravasz1><#idiota>#idiota><#gun>#gun><#finom>#finom><#violent>#violent><#boxer>#boxer><#email>#email><#falbav>#falbav>