A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Rorgosh #66866 Szia! :)
Azért szép nap a mai, hogy tulajdonképpen a legit játékosok megkapták, hogy mi a francot is keresnek az L2, meg úgy általában az MMORPG-k világában...
Amikor bot healer-ed van, akkor egy "élő" healer nem tud veled partyzni. Órákig koptathatja a billentyűzetet, de nem kap partyt/fejlődési esélyt/szórakozási lehetőséget/társaságodat mert te inkább egy botot használsz.
Az úttestes példa egy kicsit gáz: ha lelépsz az útra amikor az üres, nos, azzal senki kárára nem vagy. De amikor botozol... Nos azt már írtam.
Amúgy persze, igaz, a NCSoft többet is tehetne a játék tisztaságáért. De mi is...
Arról nem is beszélve, amit már írtam... Mindíg a botos van a legjobban felháborodva azon, ha lenyomták a botját a gaz legit pléjerek, akik aljas módon szeretnének egy kicsit fejlődni. Persze hamarosan jön is a botos, jellemzően egy tőrössel, és traint húz a szerencsétlenekre...
De minek is írom ezt?! Már rég rájöttem, hogy bennem van a hiba, ha a játékot a szabályaival együtt fogadom el.... (Bár mintha mindannyian megnyomnánk az ACCEPT feliratot)