Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
persze ne akarj torpevel pk karit jaccani de akar egy buffer is leolhet egy dd t
ha megkerdezed gordit elmeseli egy szem th hogy olt le egy ellenseges fullbuffolt nuker grpot.
és jövõ év eleje vagy közepe elvileg az L3 megjelenés... de az nem biztos... :S
----
Jajj egy kérdés ha házasodom a játékban csak egy parancs van a .gotolove ? vagy van masik is????
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
A statom pedig:
P.atk:1107,P.def:872,atk.speed:472,mdef:754,stb stb
Final frenzyet nem tudtam összehozni iszonyat laggolok ezértis nem tudtam feltölteni a képet sorry.
BlackManta lvl 78 Duelist-lvl 75 Treasure Hunter Noodle
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
Mardwollk ... Human Fighter
l2calculator
Excal1bur Leader of Sleepers
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
5k patk-ot max. titánon fogsz látni.
Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury
Mondjuk nekem haver azt mondta hog a final frenzi elég táp és ha lemegy 4k hp akkor felmehet a patakom 5kra vele mikor marad kb 1000
háth képet nemtok küldeni de azt el tudom mondani hogy a-gradeben magasan a tallum heavy vezet gladiknál és +4 dual kesh,illetve b-gradeben doom hvy vagy bw heavy dual sls-el.final frenzyrõl csak azt tudom mondani hogy általában mire oda érek hogy aktiválódik a skil addigra nincs idõ nézegetni mennyi +P.atk-ot ad de szerintem nem olyan nagyon számottevõ.
Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi
nah, még fél év azt talán nekem is lesz ilyen <#buck>#buck>
79 SwM/75 Destro/40+ SpS (Hindemith)
WTB Titanium Katana +0 Clean Slot!! Pm: Nubyy, Felfaztam, Noumena. Felfaztammal nem biztos, h rogton valaszolok, tobbivel valoszinu.
Ha minden igaz akkor ez egy Fear a som ba lol :
püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)

Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury
Új ember vagyok és szeretnék megtudni pár dolgot a gladiról
Plz valaki aki magasabb szintü Gladiator küldjön egy fotót magáról ahhol lehet látni az értékeit meg a cuccait. A final frenzi milyen értékben adja a + Patakot? Azt sajna a skill leírása nem mutatja milyen értékben adja.
TEAMWORK means never having to take all the blame yourself.... \"Ovgar tipikus troll volt! Először ütött, és még utánna se jutott eszébe kérdezni....\" * Giru - Phantom Ranger (Franz) *
hmm ti mit tudtok erröl a free dologrol?:|
}Az új faj aszem
http://lineage2.free.fr/v3/IMG/jpg/newracemqv4.jpg fiú
WTB Titanium Katana +0 Clean Slot!! Pm: Nubyy, Felfaztam, Noumena. Felfaztammal nem biztos, h rogton valaszolok, tobbivel valoszinu.
Lufee - lvl 7x Spellhowler/lvl 5x Necro (Franz)
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
http://maia.hu/~lineage/SorbonHUN/
Majd felkerül egy végleges változat is amiben az ijjász meg nuker pvp is benne lesz, még jobban ki lesz pofozva, de érdemes ezt is megnézni a nukerek szó szerint pusztítanak<#vigyor1>#vigyor1><#vigyor1>#vigyor1>
Hm akkor megint katingatok öszevisza hogy megtalájam :S de egybol a fö oldalon is van kép rola de az kisebb http://www.lineage2.co.kr/
a képet beszúrhatnád, mert én nem koreaiul nem tudok 😛 thx