Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

B@lu
persze vannak nagyon kemeny karik de ha lama a tulajdonos akkor szart sem er.

B@lu
ebben a gameban nem az dont hogy milyen karid van mhanem hogyan tudod azt hasznalni.

persze ne akarj torpevel pk karit jaccani de akar egy buffer is leolhet egy dd t

ha megkerdezed gordit elmeseli egy szem th hogy olt le egy ellenseges fullbuffolt nuker grpot.

Padidiver
necro ownz?az már régen volt😄😄DDD
j/k

BlackManta lvl 78 Duelist-lvl 75 Treasure Hunter Noodle

Looooser
nem C6-az meg csak Interlude a C6 asszem Chaotic Throne lessz vagy mi.... de elvileg ha jól olvastam külföldi oldalakon nyáron jön majd a C7
és jövõ év eleje vagy közepe elvileg az L3 megjelenés... de az nem biztos... :S
----
Jajj egy kérdés ha házasodom a játékban csak egy parancs van a .gotolove ? vagy van masik is????

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Padidiver
Háth nekem Tallum heav setem van +4 dual kesh*kesh-el és van egy +4 str-4 con os dye-om.
A statom pedig:
P.atk:1107,P.def:872,atk.speed:472,mdef:754,stb stb
Final frenzyet nem tudtam összehozni iszonyat laggolok ezértis nem tudtam feltölteni a képet sorry.

xt198
nemtudom. srácok, c6 fut már?

Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512

és az sps hol van a ranglistán?

xt198
nyilván necro ownz, azonkívül íjászok. utána meg nemtom. talán tõrös

Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512

Mennyire ballance os az off szerver pvp terén? vagy vannak favoritok?
és az abyss walkernek majdnem ugyan akkora a p-atkja [50 elkevesebbg full bufban mint a 1 full buffos warlordnak xD

Mardwollk ... Human Fighter

Padidiver neked saját buffokban milyen a patakod és miylen a ruhád dye od ehhez mérten?
hmm ezek szerint Warlord +4 es saint spear 900 patk ... azt megnézném...

Padidiver
valószínûleg ez nem official információ.de ha az akkor kb a +16-os s-grades duallal lehetséges full +str-es dye okkal full full full buffban.

itt mindent kitudsz számolni:
l2calculator

Excal1bur Leader of Sleepers

GamerAdams007
sztem az a haverod nem éppen officialon tolja 😄

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

5k? Egy 78-as S-grade gladiátornak, full buffban (táncok+CoV+zerk2 is), +7 fegyóval, +5 str tetkóval, war cry-al, 2300 körüli p.atk-ja van, a final frenzy erre alig 100-at rak rá 30% HP alatt. És ez a fegyver/páncél/buff összeállítás máe elég end-game felszerelés.
5k patk-ot max. titánon fogsz látni.

Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury

Hasonlókéépen 😊 Mintha csak gondolatolvasó lennél 😊

És ezekben a cuccokban saját buffokkal mekkora a patakod?
Mondjuk nekem haver azt mondta hog a final frenzi elég táp és ha lemegy 4k hp akkor felmehet a patakom 5kra vele mikor marad kb 1000
aki esetleg fileplanet subscriber lenne és tud szerezni l2 trial kulcsot annak megköszönném 😛 még nem jött meg a game sajnos.

Warlord powaaaaaa... xD

Padidiver
szia.
háth képet nemtok küldeni de azt el tudom mondani hogy a-gradeben magasan a tallum heavy vezet gladiknál és +4 dual kesh,illetve b-gradeben doom hvy vagy bw heavy dual sls-el.final frenzyrõl csak azt tudom mondani hogy általában mire oda érek hogy aktiválódik a skil addigra nincs idõ nézegetni mennyi +P.atk-ot ad de szerintem nem olyan nagyon számottevõ.

ZsuzS
jaj nagyon meg kéne már tanulni azt a party summon skillt 😊

Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi

http://www.l2guru.com/forum/showpost.php?p=1901444&postcount=16

nah, még fél év azt talán nekem is lesz ilyen <#buck>

79 SwM/75 Destro/40+ SpS (Hindemith)

Facek
további képeket meg infókat kérnék 😄 nekem még nem sikerült leszedni az klienst, ujraindult a gépem
V.mi info a zoom-rol interlude-hoz?

WTB Titanium Katana +0 Clean Slot!! Pm: Nubyy, Felfaztam, Noumena. Felfaztammal nem biztos, h rogton valaszolok, tobbivel valoszinu.

FragStaR
Sikerült kifarmolnom két kavicsot nosza bele is zúztam a fegyókba ez lett :

Ha minden igaz akkor ez egy Fear a som ba lol :

püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)

lol...

Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury

Üdv.
Új ember vagyok és szeretnék megtudni pár dolgot a gladiról
Plz valaki aki magasabb szintü Gladiator küldjön egy fotót magáról ahhol lehet látni az értékeit meg a cuccait. A final frenzi milyen értékben adja a + Patakot? Azt sajna a skill leírása nem mutatja milyen értékben adja.
én nemtom csak most látam látam a koreai weboldalon a képeket meg it de ezt az oldalt ajánlom mindenkinek sok franko info van l2-röl off-rol http://lineage2.free.fr/v3/

Amugy errõl már volt szó nemrég, lesz igen asszem a "c7"ben.

arra aszem még várni kell , hogy új faj legyen... az majd a következõbenj ön el vagy tévedek?

Giru
Te ha ez uj faj lesz, akkor asszem új karit indítok 😄

TEAMWORK means never having to take all the blame yourself.... \"Ovgar tipikus troll volt! Először ütött, és még utánna se jutott eszébe kérdezni....\" * Giru - Phantom Ranger (Franz) *

http://www.fileplanet.com/promotions/lineage2/interlude/
hmm ti mit tudtok erröl a free dologrol?:|

http://lineage2.free.fr/v3/IMG/jpg/newracefel1.jpg lény
}Az új faj aszem
http://lineage2.free.fr/v3/IMG/jpg/newracemqv4.jpg fiú

nekem még cak a felénél van 😞mI EZ A ipconfig /flushdns ?

Van mar Interlude klienshez zoomhack?

WTB Titanium Katana +0 Clean Slot!! Pm: Nubyy, Felfaztam, Noumena. Felfaztammal nem biztos, h rogton valaszolok, tobbivel valoszinu.

oké ahgy beirtaqm már müködik is ... köszi a segitséget mindenkinek

ipconfig /flushdns és menni fog elvileg. ezt hova irjam mert 5letem sincs 😄

A karbantartás elvileg 21:00-ig tart (CET). Szerintem csak ezért látod még off-nak a többi szervert.

Lufee - lvl 7x Spellhowler/lvl 5x Necro (Franz)

Nekünk már megy<#vigyor2>

Mert az a PTS. Check file utána Start---->Futtatás---->ipconfig /flushdns és menni fog elvileg.

Valaki légyszi segítsen: megcsináltam ezt a convert pts to live dolgot de amikor be akarok lépni akkro csak bartz online és a több off ( mint a pts )

Ment a pm!

LoL most olvastam vissza a hozzászólásokat. Igen sajna a 12-es part feltöltése megszakadt de most már fenn van az összes rész és tölthetõ!

az ijászt inkább ne, van benne egy iszonyat nagy mellé targetelésem, de hálisten akit targeteltem az is mellémnyomott 😄

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

A vasárnapi ICA-s mass pvp igérethez híven itt van ha valakit érdekel:

http://maia.hu/~lineage/SorbonHUN/

Majd felkerül egy végleges változat is amiben az ijjász meg nuker pvp is benne lesz, még jobban ki lesz pofozva, de érdemes ezt is megnézni a nukerek szó szerint pusztítanak<#vigyor1><#vigyor1>

en se tok koreaiul azért katigatam összevisza*(az elsõ sor ez akkart lenni nemtom hogy hogyan let belöle az a valami 😄 )na viszont én most megyek deszkázi mert le kell vezetnem ezt az izgalmat 😄

és tok azért katintotam 😄
Hm akkor megint katingatok öszevisza hogy megtalájam :S de egybol a fö oldalon is van kép rola de az kisebb http://www.lineage2.co.kr/

fent van SorbonHUN videoja 😊 , hát ti nagyon készek vagytok 😄
a képet beszúrhatnád, mert én nem koreaiul nem tudok 😛 thx

Hmm a koreai oldalon a sok öszevisza katintás eredménye volt hogy rábukantam valami új fajrol 1-2 képet pici szárnya van(1db) és majdnem d.elf 😄 és aszem kamael a faj nemve dfe ez nembiztos 😛