A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Rorgosh #66822 Szia! :)
Aligha van - sajnos - tiszta klán a L2 szerverein. De néhány klán legalább alapból tiltja. Megint más kérdés, hogy egyetlen klánvezér sem tud mindenhol ott lenni, így nem tud mindenkit kiszűrni. De legalább próbálnak szűrni. Ez ugyanúgy igaz az RM-re, mint a Sleepers-re.
De vannak olyan klánok, amik még ezt sem vállaják fel... Aztán, mivel a walker miatt nincs, ami visszafogná őket, meg ugye szokás is nem hadat visszaüzenni a botos klánoknál (vagy a kritikus szinteken klánnélküliként tolni), így egy idő után jelentős fölénybe kerülnek...
Egy idő után pvp-ben is jók, hiszen csak azt csinálják kézzel (persze a bot segítségével ezt is), és egy idő után azok, akik később kezdték, esélyt sem látnak... És szép lassan kihal a szerver... Mint a Sieghardt...
Ahol egyébbként - úgy közel két ével ezelőtt - két hónapig koptattam a billentyűzetet magyar játékosokat keresve... Egy se válaszolt. Csak akkor tudtam meg, hogy ott vannak a legerősebb klánjaink, amikor néhány hónapja ellátogattam ide az SG-re...