Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mardwollk ... Human Fighter
Mert ha jol ertelmezem akor ha letöltem akkor még játszatok is: D és este 8-9körül ha elindul az update akkor nem kel orákig töltenem ugye ? 😊)
Interludeba lesznek uj fajok meg hasonlo finomságok ?
Ahol a Pénz ott a Haza :) Dita - BladeDancer / Lords Of Darkness / Franz
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Ezzel tudtok a PTS kliensbõl éleset csinálni, és akkor kevesebbet kell majd updatelni lényegesen. Én is ezt csináltam C5-re váltáskor, és úgy 5 percet kellett updatelnem csak.
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
The Life is a Game. Yust play it!
Kezeld ezt tényként innentõl kezdve hogy ti is ugyanazokat a hibákat elkövetitek mint más klánok csak Immo nem kéjelgett ezer fórumon (mint ti) hogy de ügyes gyerekek vagyunk mert sikerül lvl7-es klánt fabrikálni egy láma hibájából és van 8 karakterünk akik milyen király emberkék mert van 400 pvp pontjuk. Ennyi a különbség a Sleepers és szövetségesei és Immo és szövetségesei között. Nektek még kellenek ezek a pontok ahhoz hogy ügyes gyerekeknek tûnjetek!
Nekem nincs azzal bajom ha valaki botozik és attól lesz 7x-es kari, csak ne verje a nyálát hogy Õ a valaki mikor pvp-ben lenyom egy kisebb karit. Írja be hogy gf és húzza el a belét de nagyon gyorsan és csendesen.
U.i.: Olvastam itt egy remek idézetet Ghanditól, a szemet szemért dolgokról az most nagyon ide való.:-) Béke veletek a többit majd a Franz szerveren elintézzük ha sikerül elérnem nem bottal a 7x-et.:-)
Lufee - lvl 7x Spellhowler/lvl 5x Necro (Franz)
Excal1bur Leader of Sleepers
Esetleg azzal lehet probalkozni, hogy bemasolod a texture meg hasonlo konyvtarakat a C5os verzioba, es amikor raereszted a frissitest, jobb esetben kihagyja azokat a fileokat, amik mar megvoltak a tesztszerverrõl.
TEAMWORK means never having to take all the blame yourself.... \"Ovgar tipikus troll volt! Először ütött, és még utánna se jutott eszébe kérdezni....\" * Giru - Phantom Ranger (Franz) *
Kiindulva az ilyen frissitesekbol ez az update is lesz 1-2 ora....
TEAMWORK means never having to take all the blame yourself.... \"Ovgar tipikus troll volt! Először ütött, és még utánna se jutott eszébe kérdezni....\" * Giru - Phantom Ranger (Franz) *
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Excal1bur Leader of Sleepers
"The Chaotic Throne is nearly upon us! The current estimated maintenance period for the launch of Interlude is 8:00 AM CDT to 2:00 PM CDT on Wednesday, April 11."
Ez durvan este 8-9et jelent magyar ido szerint.
utálok várni xD
WTB Titanium Katana +0 Clean Slot!! Pm: Nubyy, Felfaztam, Noumena. Felfaztammal nem biztos, h rogton valaszolok, tobbivel valoszinu.
WTB Titanium Katana +0 Clean Slot!! Pm: Nubyy, Felfaztam, Noumena. Felfaztammal nem biztos, h rogton valaszolok, tobbivel valoszinu.
azért kár...
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
thx
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
Excal1bur lécci add át az egész LOD klán és persze Immo köszönetét Desintegrator-nak a repu pontokért... nagyon jól jöttek 😄DD