Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

xD

Nem, én se találtam, modjuk annyira nem is kerestem. én updatelem

Sámán
Már fél centi lejött??? Akkor hozzám képest jól állsz! <#hehe>

FeketeVipera 77 SS

Sajna nemtok angolul és sajna nemtutam leszedni sehgonan interlude pts-t nem tudnal linket adni ? mert akoÓ Leszedném és át konvertálnám 😊

Ha kocka vagy úgyis megvárod, ennyi 😄 amúgy majd este lehet leszedni a full interlude telepítõt, vagy letöltheted a pts klienst és atkonvertálod, de ezek le vannak írva az off honlapon.

Hm nekem edig kb 5mm-et ment a statusz csikom :S lassu naon igy kb 5nap mire lejön! Más mondja nincs interlude beszerzésének? 😊

AHÚú nagyon lasssan updatel

Ohhh jee!

Sirch
Update szerver elindult.

fileplanet-en megtaláltam az PTS-t regeltemis de nemtom lezölteni egyszerüen nemtalálom a "dawnload" gombot :S 😄

hmm és akkor mivan ha live to pts és utánna ugy updatelekakkor pts interlud lesz és utánna visza pts to live al akkor az ugy jo ?😄

Mardwollk ... Human Fighter

Hol lehet letölteni az interlude PTS-t ?
Mert ha jol ertelmezem akor ha letöltem akkor még játszatok is: D és este 8-9körül ha elindul az update akkor nem kel orákig töltenem ugye ? 😊)
Interludeba lesznek uj fajok meg hasonlo finomságok ?

thx 😊

Ahol a Pénz ott a Haza :) Dita - BladeDancer / Lords Of Darkness / Franz

PTS t honnan tudom lezsedni?

GamerAdams007
a kis makker megelõzött <#idiota><#idiota><#crazya>

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

GamerAdams007
PTS to Live Conversion

Ezzel tudtok a PTS kliensbõl éleset csinálni, és akkor kevesebbet kell majd updatelni lényegesen. Én is ezt csináltam C5-re váltáskor, és úgy 5 percet kellett updatelnem csak.

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

igen lesz egy "PTS to Liveconversion" cucc amit letoltesz, kicsomagolsz, lesz benne egy Lineage2.exe azt bemasolod az interlude pts kliensedbe es azzal updatelsz

The Life is a Game. Yust play it!

Excal1bur! Ezt azért másképpen is lehet ám értelmezni. Nálatok is ugyanúgy megvannak azok a lámák, akiken lehetne repu pontot hozni, csak a LOD nem feltétlenül ezen szeretné a "dicsõséget" learatni.
Kezeld ezt tényként innentõl kezdve hogy ti is ugyanazokat a hibákat elkövetitek mint más klánok csak Immo nem kéjelgett ezer fórumon (mint ti) hogy de ügyes gyerekek vagyunk mert sikerül lvl7-es klánt fabrikálni egy láma hibájából és van 8 karakterünk akik milyen király emberkék mert van 400 pvp pontjuk. Ennyi a különbség a Sleepers és szövetségesei és Immo és szövetségesei között. Nektek még kellenek ezek a pontok ahhoz hogy ügyes gyerekeknek tûnjetek!
Nekem nincs azzal bajom ha valaki botozik és attól lesz 7x-es kari, csak ne verje a nyálát hogy Õ a valaki mikor pvp-ben lenyom egy kisebb karit. Írja be hogy gf és húzza el a belét de nagyon gyorsan és csendesen.
U.i.: Olvastam itt egy remek idézetet Ghanditól, a szemet szemért dolgokról az most nagyon ide való.:-) Béke veletek a többit majd a Franz szerveren elintézzük ha sikerül elérnem nem bottal a 7x-et.:-)

Lufee - lvl 7x Spellhowler/lvl 5x Necro (Franz)

lvl 7x en 15 % elég pocsék dolog. Tudom hogy 15 pont volt miután ott voltam amikor történt

Excal1bur Leader of Sleepers

Giru
Kulon inditofilet bizti nem fognak kiadni.
Esetleg azzal lehet probalkozni, hogy bemasolod a texture meg hasonlo konyvtarakat a C5os verzioba, es amikor raereszted a frissitest, jobb esetben kihagyja azokat a fileokat, amik mar megvoltak a tesztszerverrõl.

TEAMWORK means never having to take all the blame yourself.... \"Ovgar tipikus troll volt! Először ütött, és még utánna se jutott eszébe kérdezni....\" * Giru - Phantom Ranger (Franz) *

Ex: tegnap valahogy Disintegrator elég dühös volt ahoz képest hogy csak 15%-ot vesztett (már a te leírásod alapján) 😊)

engem az jobban érdekelne... ha én befrissitettem már hogy jáccak a teszt szerveren . az most jó lesz-e ? teszem azt kiadnak egy l2.exe-t ami megint a normális szerverekre hivatkozik.

Giru
Ja, valahogy ugy 😞
Kiindulva az ilyen frissitesekbol ez az update is lesz 1-2 ora....

TEAMWORK means never having to take all the blame yourself.... \"Ovgar tipikus troll volt! Először ütött, és még utánna se jutott eszébe kérdezni....\" * Giru - Phantom Ranger (Franz) *

Nethyrrea
plusz még gondolom pár óra mire az update leér mert ugye mindenki kb eccerre cuppan rá...tehát örülhetsz ha holnap tudsz játszani 😄

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Jah buktunk 10-15 pontot ...Immo végre szerzett pvp pontot azon kivül is hogy 10-20szintel kisebbeket öl 😄 legalább mi nem 4-5ezer pontot buktunk mint 1esek 😄

Excal1bur Leader of Sleepers

Giru
Hat meg varhatsz par orat 😄DDD
"The Chaotic Throne is nearly upon us! The current estimated maintenance period for the launch of Interlude is 8:00 AM CDT to 2:00 PM CDT on Wednesday, April 11."
Ez durvan este 8-9et jelent magyar ido szerint.

Oki
utálok várni xD

Giru
meg tart az upgrade....

Sziasztok ! Ti tutok updatelni ?

nem ért fel sztem, amint ráér gondolom javítja.

Ott a gaz, h nem lehet kitomoriteni, de csinalt mar ilyet:S Masnal joo volt nalam meg nem.

WTB Titanium Katana +0 Clean Slot!! Pm: Nubyy, Felfaztam, Noumena. Felfaztammal nem biztos, h rogton valaszolok, tobbivel valoszinu.

Hmm nemtudom nem változik a mérete szóval vagymegszakadta feltöltés vagy ekkora ... de ha leszeded mindet kitöörited kiderül 😊

Sorbon videojanal a 12.-ik fajl az direkt olyan kicsi v. meg megy fel?

WTB Titanium Katana +0 Clean Slot!! Pm: Nubyy, Felfaztam, Noumena. Felfaztammal nem biztos, h rogton valaszolok, tobbivel valoszinu.

ok , köszi 😊
azért kár...

Sámán
Nem!

FeketeVipera 77 SS

Hmm, 1 ik ismerõsöm azt mondta ,hogy minden új krónika megjelenésekor jön 1 új szerever is ez igaz ?

Szekijoe
A Teon és Franz Euro idõzóna a többi Amcsi idõzóna.

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

Giru
Engem is megmentettel egy tobb oras emil turastol!!! Thx 😄

Valaki leírná pls, hogy melyik szerver milyen idõzónában van?
thx

GamerAdams007
ahh 1000 THX, ezt keresem a gépemen már vagy 1 hónapja <#crazya><#worship>

VipJoco
Franz szerveren adena eladó (200milla) akit érdekel írjon PM-et, de minél hamarabb mert 5nap és lejár az acc!

Giru
TUDTOK, kerdes lenne vagy mi a szosz 😄

Giru
Tudok valami hiteles interlude-os oldalt, ahol le vannak reszletesen írva a valtozasok?

soha 😄DDDDDD

Giru
valami olyasmi...

Szekijoe
Némi kárörvendést vélek felfedezni eme postban, talán csak nem afk botolt valaki accept rezzel?

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

Sziasztok

Excal1bur lécci add át az egész LOD klán és persze Immo köszönetét Desintegrator-nak a repu pontokért... nagyon jól jöttek 😄DD

Vettem 1 milla soul oret 😊

Facek
ja vásárolj be és ülj ki az npc mellé olcsón árulni ^^
Gordis2k
IGEN!!!
HA KELL VALAMI MOST VEDD MEG!!
És igen érdemes beruházni like 50-100millát akár

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)