Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hali!
Valamelyik icás meg tudná mondani hogy vissza lesz-e állítva az adó az interlude után? Elég fontos, mert így nemtom hogy bevásároljak-e..

Ugyan nem ide tartózik <#vigyor2>és közenincs az L2-höz de szerinterm jó...
Angol kezdoknek:

Három boszorkány Swatch órákat néznek. Melyik boszorkány nézi melyik Swatch órát?

Three witches watch three swatch watches. Which witch watch which swatch watch?

Angol haladóknak:

Három nemileg átváltoztatott boszorkány három Swatch óra gombját nézi.
Melyik nemileg átváltoztatott boszorkány nézi melyik Swatch óra gombját?
Three switched witches watch three Swatch watch switches.
Which switched witch watch which Swatch watch switch?

Angol profiknak:

Három svájci boszorkány ribanc, kik nemileg átváltoztatottak szeretnének lenni, svájci Swatch óragombokat nézegetnek.
Melyik svájci boszi ribanc, mely nemileg át szeretne változni, mely svájci Swatch óra gobját nézi?
Three swiss witch-bitches, which wished to be switched swiss witch-bitches, wish to watch three swiss Swatch watch switches.
Which swiss witch-bitch which wishes to be a switched swiss witch-bitch, wishes to watch which swiss Swatch watch switch?
<#banplz><#banplz><#banplz><#banplz><#banplz>
Tüskés
Hmm. Nálam csak c4 van DVDn... Akkor ez hamisítvány? 😞 😛

Idyll

Facek
szerintem Franz
Teon-on vagy Franz-on van több magyar? Sieghardtra azért nem akarok menni mert régebben elég nagy ping volt.

SorbonHUN, irtam pm-et majd ha lesz idõd nézd meg, thx.

Köszi, bõven elég, már húztunk is rajta kicsit 😊

Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury

meszitibi
uhh bocsánat nem lvl68 hanem 59.... ezt jól elirtam sorry 😞

Tibcse - 76 Maestro / 76 Sagittarius / 58 SwordSinger (Franz) Noblesse

meszitibi
Dallie én tudok egy lvl68 as SE vel szolgálni névszerint Indhra. Sajátom de nem használom 29. ig tuggyátok használni. Majd Irj privit ide vagy gémbe meszitibi -re ha érdekel...

Tibcse - 76 Maestro / 76 Sagittarius / 58 SwordSinger (Franz) Noblesse

jah lol még csa a part3 van feltöltve:s:s

Mardwollk ... Human Fighter

Te Facek te már 75-s Prophet vagy ...😛 nem 74 xD
SSky ~ lv74 Prophet ---- Franz

http://maia.hu/~lineage/SorbonHUN/

majd kovisoft berakja máshova

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

Facek
http://www.fileplanet.com/promotions/lineage2/interlude/
mano1b
tudna segiteni valaki ezt máshonan hol lehet letõlteni hibás az oldal http://web.interware.hu/kovisoft/nmc4patch.zip

TruBy
Grat te kocka 😛

MeoH
Grt szkajj!(I hope u die before😛)

fuck mmo's..i.,

ehh Grat

GibboRamone
gratty ta állat!<#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>

Dota 2

Facek
phew mozgalmas hétvége volt <3
FragStaR
Egyebkent az Adeni és a girani adót is eltöröltük így 0% most interlude ig adenba és giranba is

püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)

A törpefaluban nem akartok rendezni a közeljövõben egy adómentes napot?
Egyébként a girani adócsökkentés meddig tart?

Hopp ... pedig csak 1 x küldtem el 😊

<#pardon1><#gun><#pias><#boxer><#crazya><#duma><#action><#nevetes1>

<#pardon1><#gun><#pias><#boxer><#crazya><#duma><#action><#nevetes1>

Gordis2k
Épp most akartalak felhívni és nagyon csúnyán összeverni😊)😊:

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Elkezdtem feltölteni éjszaka de adatátvilteli hiba volt és kezdhetem elõröl😞

Adakozz buffert a DalliePyroska alapítványnak és akkor lehet, hogy nem fogsz (bár ha megtetszik úgyis lekockulsz 😄 )

Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury

Gordis2k
Dallie: Siess mert lehagylak😊
Sorbon: HOL A VIDEÓ???
Mailka: GRATZZ CIMBI!!
NETHY: Giranban nem lehet soha 0% os adó😊 Mert az adeni nem álitható 5% mindig rajta van😊

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Bérelhetõ / kölcsönözhetõ SE / WC (rosszabb esetben PP) buffert keresünk Pyrossal, szeretnék még vizsgaidõszak elõtt lvl 70+ lenni, hogy hasznára lehessek a társadalom többi tagjának 😊. Igazából a DW/VR buffok miatt kéne, mennénk vele catába polearmmal vonatozni. Nem mellékesen lenne még egy lvl 70+ live bishop is a folyamat végére 😉.

Jónak jó (amúgy 40% a reflect esélye), de magára vessen az a közelhacos, aki tanknak megy neki (kivétel ez alól az 1v1). Nem mintha hûdesok lvl 79 tank futkározna mindenfelé.

Shield of Revenge : Reflects damage of physical skills for 5minutes.
Chance to reflect 100% damage of a physical skill (also reflects archer skills e.g. fatal counter.
ez a skill nagyon tetszik nekem 😄 Hell knight lvl 79

Excal1bur Leader of Sleepers

hogy áll a video?😛

Padidiver
gratz milka!<#taps>

BlackManta lvl 78 Duelist-lvl 75 Treasure Hunter Noodle

Sziasztok,van itt valaki aki a TEON-on jatszik? Van ott magyar klán?
nem értem, itt a patk a lényeg?

<#mf1><#mf1><#mf1><#mf1><#mf1><#mf1><#mf1><#worship>

Nethyrrea
0% adó giranba ma

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

xt198
gz

Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512

FragStaR
Ehhe grat^^ Ahogy látom itt má kilogoltam^^

ZsuzS
grt

Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi

Grat xD

ooorrrsss
gratz mindenkinek!<#wow1>

BANNED

mAilkaEVO3
DIING 😛

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

mAilkaEVO3
gfg 1*

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

mAilkaEVO3
jól tudod de csak ugyanabból 2-t szal ha 2 Baium Ring van rajtad csak 2 effecte lesz érvényes 😄 különbözök lehetnek 😛

Sirch
Mivel még sose kerültem olyan helyzetbe, hogy ilyen jellegû ékszerek birtokába kerüljek, ezért megkérdem:

Ezek nem úgy mûködnek, hogy egyszerre csak egy nevesített ékszer tulajdnoságai mûködnek, tehát nincs értelme többet hordani? Vagy rosszul informált vagyok ezen a téren?

mAilkaEVO3
hehe gratz itt is 😊

FragStaR

Ohh Yess <#buck><#finom><#szeret>

FragStaR
Jaj mit kaptam kép mindjárt (hehehe)-->

a poén az, hogy aduittal meg hillaryval egy partyban voltunk, és mi maradtunk uccsó 3nak 😄