A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Sirch
    Nem gáz bot nélkül fejlődni, csak a jelenlévők nagy része úgy van vele, hogy nem kívánnak annyi időt szentelni a játék eme részére, mint amennyi szükséges lenne a célul kitűzött eredmény eléréséhez (remélem ezzel megfogalmazással nem tiportam bele a walkerezők érzékeny lelki világába).

lvl72-t 8 hónap alatt értem el úgy, hogy sose botoztam, nem vettem adenát, A grade-ig sajnos túl sok buffer partym se volt, és mindig csak annyit játszottam, amennyi jól esett. Külön A-s cuccaim vannak farmolásra és PvP-re, és minden egyes megszerzett tárgyamhoz legalább egy játékostársam neve kötődik, aki segített a felszerelésemet craftolásában/kiütésében/vásárlásában. Így elmondhatom magamról, hogy nem csak akkor tölt el boldogsággal a játék, mikor keményen feszítek a holmimba, hanem akkor is, mikor visszagondolok az elmúlt 8 hónap bármely napjára.

<L. Krisztián lottó-ötös nyertes hírdetését látták>