Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mAilkaEVO3
jaja jóduma 😄DDDD csak kár hoyg végigy partyba votlatok 😞 nah de seráfütty 😄DDDDDDDDDDDD

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

B@lu
Hol az a fraps?

Na azért valami hangulatos kis zenétlökhetsz alá...😛

Mardwollk ... Human Fighter

Jaja istenkirály volt ,fraps elkészült éjszaka feltöltöm és akit érdekel lehet tölteni holnaptól. Sokat nem szarozok zenével meg ilyesmivel ugyse az a lényeg<#mf1><#mf1>
Ha felért adom linket!

FragStaR
Az kamu^^ csak unatkozott

püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)

Facek
wtb 4th buffbook 2 billion lol ><
GamerAdams007
lol ezt akkor bemákoltad 😄

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

Nethyrrea
annyira hogy egymás között kasztonként "last man standing" pvpket csináltunk, aki nyert, kapott némi pénzt (pármillát).

félszemmel figyeltem csak az eseményeket annyira unatkoztam, így fel se tûnt amikor a BD/SWS körre került sor, és csak ezért maradtam hanny-vel együtt az utolsó talponmaradó mert valami félreesõ helyen voltam és közben msneztem 😄 aztán hanny a nyereményt megfelezte velem 😄 nekemmeg lövésem se volt arról mivan, csak utólag kérdezgettem hogy

most akkor mi is volt, mért adod nekem ezt a pénzt, segítettem, miben? stbstb xDDD

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

FragStaR
akkor aw

püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)

Facek
inkább csak kiványcsi vagyok milyen leesz így az íjjászat
Ez is olyan gyõzelem volt, mint amit endaer csinálr Orennél? 😊)

Mini Army Commander

2 nap múlva interlúd. nem izgultok?😄
laths
szedd le a lineage 2 C5-ot, ezek a cronikák patchek a játékhoz,és csak a legújabb kell.

lvl-76 Cardinal \\ lvl-6x Tyrant @ Sieghardt

mano1b
ebbe még kezdõ vagyok ezért kérek ijen segitséget ha nem harag szol.

ezek pontosan mik mert sok van belõlük..Lineage 2 Chronicle 5..Lineage 2 C4..Lineage II Illustrations Book... arakérlek magyarázd ell mijen sorend be rakjam fel õket és mikell hozá hogy menjen nagyon meg kõszõném

GamerAdams007
OMG LolZ gratz

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

Gordis2k
JAj átirtam az aláírásom mert nem volt túl aktuális😊

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

GamerAdams007
na már várom a vidit <#crazya>

Gordis2k
VOLT!!

Miután az ENEMY megint beszart!!

Rendeztünk egy kis PVP bajnokságot.
Archer bajnokság: Gyõztes ErrorHUN😊 10m adena
Nuker bajnokság: Gyõztes SorbonHUN😊 10m adena ezután a ventrin omg huns own😊 majd késõb shoutba a mass pvpnél omg some1 kill the HUN😊

MAjd a csodálatos ALL GROUP PVP/LAST GROUP STANDING

Elsõ díj: 100millió adena😊 gyõztes a Nuker group emberveszteség nélkül😊😊)😊 kb mi öltünk meg mindenkit!! 190ember lol FRAPS VAN!!😊

Esszméletlen jó volt😊

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Oké, estefelé PMezek.. a game-be G3ry a nevem és egy elf fighter

Akhi
milyen kasztot csinaltal? es ez a neved gameba is?

Hali!

Siegen volt valami izgalom?

Mini Army Commander

Cobra.
Lemezen eddig csak a C1 meg a C5 jött ki <#vigyor4>

Hide and fear, Cobra Commander is here !

mano1b
van a Lineage2 magyaritás

mano1b
ez pontosan hány lemez bõl áll az egész a mi edig kijött

phalanx
este felé pmezz M1niMe-re, kitalálunk valamit

Sieghard*

Üdv mindenkinek! Én nemrég regisztráltam officalra, és ezért kérném ha valaki lenne olyan rendes és a régi no grades ruháját meg fegyóját (mind1 h vari vagy fighter mer akkor kezdek egy újat úgyis csak lvl 10es vagyok <#vigyor0>) oda tudná adni azt nagyon megköszönném.. Vagy ha lenne olyan klan aki bevenne az is jó lenne (igaz h kicsi még a karim, de 1-1.5éve L2zök és gyorsan feltudnám húzni a karit... már amilyen gyorsan lehet..)
~Sieghardt szerver~

Szekijoe
Szerinted ezt mi mibõl tudnánkkiszámolni?

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

Akhi
minjdart leugrok hozza megnezem pill

Belton
Csáo lenne egy nagyon fontos kerdesem officalon antaras p.defje m.defje menyi pontosan ? Koszi a valaszt.

BF:2-3-4(oORedstarOo)

GamerAdams007
Sztem ITT megtalálod

xt198
kellemes ünnepeket!

Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512

http://risingsun.uw.hu/videok/RisingSUN.avi
ezen a címen volt régebben egy video, ami tetszett, most le akartam tölteni de már nincs fent 😞
felrakná valaki valahova akinek még megvan?
FragStar csinálta még régen.
Ha igen elõre is köszi!

laths
énis szeretlek error😄

a legnyugisabb 3 napunk volt 😄

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

laths
Sziasztok,surányba voltam biciglizni 3 napig,azért nem voltam. igazából rég nem aludtam ki magam ilyen jól (2 nap alatt 28 óra alvás^^). most haveromtol vok latoprol amit ápp ójrarakunk,mert szeret kékhalált produkálni😊 este jövök játszani,üdv!

Sh szerveren C weapon encsi eladó pm otr-nak 10db encsi 5milla!

GamerAdams007
Viszont kívánom neked is és mindenki másnak itt a fórumon.

Kellemes húsvéti ünepeket!

Úgy hallottam az igazi batman elég jo pvps 😛 csak a másik néhány ember aki az õ accauntján az kicsit érdekes 😊 Az biztos hogy nem akarja hogy várunk legyen mivel mi vagyunk az 1edüli ellenség. Ha nem lennénk akkor Franz az PVE server lenne 😄

Excal1bur Leader of Sleepers

Facek
Szerintem Bat csak titeket hátráltat hogy nehogy várhoz jussatok de ez csak az én véleményem, amúgy volt róla szó hogy jön valami nagy klán aki uralni akar, de a végsõ szó az volt hogy mindenki neveljen sin eatert 😛
mAilkaEVO3
fejbõl nem tom de a stratics a batárod😛

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

pharao
Problema megoldva 😛

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

VipJoco
Moon Dust-ot hogy kell kikeverni valaki plz írja le!

Hm, csinaltam egy Factory def.-et a routeren, hatha ez segit. Neked mien routered van?

WTB Titanium Katana +0 Clean Slot!! Pm: Nubyy, Felfaztam, Noumena. Felfaztammal nem biztos, h rogton valaszolok, tobbivel valoszinu.

Router az nekem is van...:S

WTB Titanium Katana +0 Clean Slot!! Pm: Nubyy, Felfaztam, Noumena. Felfaztammal nem biztos, h rogton valaszolok, tobbivel valoszinu.

Nekem ugyanez van...
Kábelnet, néha fogja magát és leáll én meg verem az asztalt mikor hazaérek vagy felkelek.
Mondjuk nálam routerrel van szétosztva két gépre meg a laptop wireless (azon képtelenség játszani, félpercenként szakad) szal nálam lehet a router hibája is. De kegyetlen idegesítõ. Fõleg ha valaki már csak piacolósat játszik mint én...

Uhh bocs hogy ezt 2 postban irom le : 62es DA nak tudtok vmi jo solo helyet ? Ha igen akkor légyszi pm be irjatok meg mert néhány olyan emebr is olvassa a forumot akivel warba vagyok
köszi

Nah azért nemkell igy bepipulni...

Mardwollk ... Human Fighter

Nah vége az elsõ siege napnak : Egész poén volt bár várat nem szereztünk "kivételesen". Minden várba eljutottunk a crestelésig kivéve aden ahol nemtom miért hagytuk abba a csatát 5 perc után (ally leader utasítás)
siege taktikánk az hogy meglepetésszerüen megyünk ideoda a várak között de általában csak rövid idõre igy az ellenség nem tud olyan gyorsan mozogni és általában hero party elött végzünk. 1ik várnál 20 hpval áltem túl a csatát 😄 Dion siege a végén már invincible ally vs server volt 😄 de ahogy Batman mondani szokta : Õk sohasem segitenek más klánoknak 😄
Remélem hamarosan 3 oldalú lesza szerver mert akkor jobb a siege mert most az van hogy ahol mi vagyunk ott van a siege... Remélem a pletyka igaz hogy Exile lehet hogy átjön 😊