Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
Mardwollk ... Human Fighter
Ha felért adom linket!
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
félszemmel figyeltem csak az eseményeket annyira unatkoztam, így fel se tûnt amikor a BD/SWS körre került sor, és csak ezért maradtam hanny-vel együtt az utolsó talponmaradó mert valami félreesõ helyen voltam és közben msneztem 😄 aztán hanny a nyereményt megfelezte velem 😄 nekemmeg lövésem se volt arról mivan, csak utólag kérdezgettem hogy
most akkor mi is volt, mért adod nekem ezt a pénzt, segítettem, miben? stbstb xDDD
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)
Mini Army Commander
lvl-76 Cardinal \\ lvl-6x Tyrant @ Sieghardt
ezek pontosan mik mert sok van belõlük..Lineage 2 Chronicle 5..Lineage 2 C4..Lineage II Illustrations Book... arakérlek magyarázd ell mijen sorend be rakjam fel õket és mikell hozá hogy menjen nagyon meg kõszõném
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Miután az ENEMY megint beszart!!
Rendeztünk egy kis PVP bajnokságot.
Archer bajnokság: Gyõztes ErrorHUN😊 10m adena
Nuker bajnokság: Gyõztes SorbonHUN😊 10m adena ezután a ventrin omg huns own😊 majd késõb shoutba a mass pvpnél omg some1 kill the HUN😊
MAjd a csodálatos ALL GROUP PVP/LAST GROUP STANDING
Elsõ díj: 100millió adena😊 gyõztes a Nuker group emberveszteség nélkül😊😊)😊 kb mi öltünk meg mindenkit!! 190ember lol FRAPS VAN!!😊
Esszméletlen jó volt😊
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Siegen volt valami izgalom?
Mini Army Commander
Hide and fear, Cobra Commander is here !
~Sieghardt szerver~
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
BF:2-3-4(oORedstarOo)
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
ezen a címen volt régebben egy video, ami tetszett, most le akartam tölteni de már nincs fent 😞
felrakná valaki valahova akinek még megvan?
FragStar csinálta még régen.
Ha igen elõre is köszi!
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
lvl-76 Cardinal \\ lvl-6x Tyrant @ Sieghardt
Excal1bur Leader of Sleepers
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
WTB Titanium Katana +0 Clean Slot!! Pm: Nubyy, Felfaztam, Noumena. Felfaztammal nem biztos, h rogton valaszolok, tobbivel valoszinu.
WTB Titanium Katana +0 Clean Slot!! Pm: Nubyy, Felfaztam, Noumena. Felfaztammal nem biztos, h rogton valaszolok, tobbivel valoszinu.
Kábelnet, néha fogja magát és leáll én meg verem az asztalt mikor hazaérek vagy felkelek.
Mondjuk nálam routerrel van szétosztva két gépre meg a laptop wireless (azon képtelenség játszani, félpercenként szakad) szal nálam lehet a router hibája is. De kegyetlen idegesítõ. Fõleg ha valaki már csak piacolósat játszik mint én...
köszi
Mardwollk ... Human Fighter
siege taktikánk az hogy meglepetésszerüen megyünk ideoda a várak között de általában csak rövid idõre igy az ellenség nem tud olyan gyorsan mozogni és általában hero party elött végzünk. 1ik várnál 20 hpval áltem túl a csatát 😄 Dion siege a végén már invincible ally vs server volt 😄 de ahogy Batman mondani szokta : Õk sohasem segitenek más klánoknak 😄
Remélem hamarosan 3 oldalú lesza szerver mert akkor jobb a siege mert most az van hogy ahol mi vagyunk ott van a siege... Remélem a pletyka igaz hogy Exile lehet hogy átjön 😊