A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Kedves Gordi...
Minden alkalommal, amikor akar csak erintolegesen is beszeltunk errol, direkt hangsulyoztam hogy nem felejtettem el, ki segitett bejutni az ICAba. Most sem felejtettem el. Te viszont elfelejtetted hogy mit mondtam, es csak a vergozos oruleted beszel beloled, nem azt adod elo, ahogyan en viselkedtem.
-Akhi szerintem is megerdemli a herot. Kivetel nelkul az osszes hozzaszolasomban ezt irtam, szoval nem tudom honnan veszed hogy nem ertek egyet veled ebben.
-Honnan veszed hogy terjesztek rolad barmit is? Semmit nem terjesztek...
-Az ICA seggenek nyalasarol annyit, hogy amit en csinalok nem seggnyalas, hanem igazsagerzet. Ez valoban sokszor okozott mar nekem problemat, de felvallalom. Mire fel az igazsagerzetem? Arra, amit mondjuk most is csinalsz. Maskent adod elo a dolgokat mint ahogy tortentek... Direkt nem hozom ide erre a forumra a problemat, mert ezeknek az embereknek itt semmi kozuk hozza, de persze te megteszed - es en vagyok a baromallat. Meggyozo.
Ha neked olyan sok penzed van, akkor kulonosen sulyos jellemhibanak tartom azt, ahogy a sajat szavaiddal elve egyik legjobb baratodon egy szaros ezer forintot volt merszed keresni mikor rajtad keresztul vett adenat... ehhez nincs koze senkinek, de ha mar ez az egesz vita itt ugyanilyen, akkor tessek hirdetni buszken, milyen jo moralis erzekkel is birsz!
Ki fogsz baszni velem? Mit csinalsz vajon? Lescammelsz, mert tudod az accom? Recalloltatod a karaktert, amit azert vettem at hogy segitsek beloled herot csinalni? Bazdmeg, 8 honapja azert jatszom azzal a karakterrel, hogy beloled vegre hero legyen! Csak minden honapban volt vmi ami miatt vegul nem volt eleg pontod... De en a mai napig Neked segitenek, foleg, ha jatszanal! Te nekem ne allitsd be magad ugy mint a vilag megvaltojat... Sokaknak segitettel, es en is ezt probalom, csak maskent mint te. Kicsit szavahihetobben, felelossegteljesebben - ez a kulonbseg.
Tovabbra sem felejtettem el hogy ki vagyok, kinek koszonhetek dolgokat, es azt sem hogy az elso helyen vagy ebben a listaban. De ezt mar mondtam a postom legelejen is. Ezuttal azt hiszem neked gurult el a gyogyszered, nem nekem... En sose tamadtalak, csak annyit mondtam hogy a regi aktiv Shanwayt szeretnem latni ujra. Elfelejted hogy az utobbi fel evben napi 16-20 orakat jatszottam... ha te tenyleg aktiv lettel volna, lattalak volna belogolni, tehat az allitasod nem igaz, te Gwenyvel lehet hogy jatszol, de Sieghardton, Shanway-el azt latja mindenki, fuggetlenul attol hogy magyar-e vagy sem, hogy NEM vagy aktiv. Engem kritizalhatsz, mondhatod hogy hazudok, de azt ketlem, hogy minden volt klantarsad hazudik...
Sajnalom hogy elfelejtetted, vagy talan meg sem ertetted, hogy en mind a mai napig pont azt fajlalom, hogy nem jatszunk egyutt ugy, mint regebben. Ez egyben azt is jelenti, hogy akarmilyen idegbeteg lettel, en meg mindig teljes erovel segitenek neked mindenben amiben tudok, mert nem lettem az ellenseged...
Utoljara hangsulyozom: en se megalazni, se meggyalazni, se lejaratni, se bantani, se semmilyen rad nezve negativ dolgot nem akarok Veled. Csak annyit, hogy HA a munka/tanulas/baratno/akarmi mellett idod van, akkor IGERETEDNEK MEGFELELOEN szorakozzunk egyutt! Sajna tobbek szerint is pont arrol lettel hires hogy konnyen igersz, annal nehezebben tartod be a dolgokat.
A nalam levo dolgaid tovabbra is visszaveheted, nem fogom csak ezert megvaltoztatni a jelszavam, remelem vagy annyira felnott hogy nem veszed el ami nem a tied. En tisztan szeretek jatszani, es csak azt bantom meg akit nagyon muszaj. A mostani esetben ugyan tudtam, hogy fel fog forrni az agyad, de nem ez volt a cel.
Az meg, hogy hany ember szerint vagyok hulye... ha pontosan akarok fogalmazni, sugarban lefosom. Te is ezt tenned szerintem a helyemben.
Kedves mindenki: orulok hogy most majd csamcsoghattok egy ilyen jolfejlett draman, de kerlek titeket, ne kommentaljatok ami nem a ti ugyetek, es csak balszerencse hogy tudomast szereztetek rola.